論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [認真mode]入黎比下意見我...
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 4982
用戶失蹤天數 4067
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
[認真mode]入黎比下意見我...

而家我煩緊買xperia ray定xperia neo v好...
一個個mon細D,,但個鏡頭就勁D, 800萬像素,
另一個個mon就D大,,但個鏡頭就廢少少,500萬像素,

而家兩個都係1GHz CPU,,但價錢就差500左右,,
究竟我應該點揀好
thx all~

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5354
用戶失蹤天數 496
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

係我就唔會買SE

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4982
用戶失蹤天數 4067
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

我想用SE嘛,,
比少少意見嚟呢

你仲死板過我老豆
tomy11 (蘿莉控)
版主
校董

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 31599
積分 11026
經驗 2799
YK幣 7915
帖子 6945
精華 2
註冊 2009-12-6
用戶註冊天數 5246
用戶失蹤天數 2550
來自 二次元世界
性別 男生
狀態 離線

我中意MON大D..
500萬像素都唔係唔得..都叫清
800萬只不過係再清D.
不過正常生常生活..500萬己夠了

PC:

PS3:
[/url]
啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5354
用戶失蹤天數 496
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

外形取捨啦...

買得SE機都係想要機令架啦...

但係NEO V比較好囉

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4982
用戶失蹤天數 4067
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 tomy11 的帖子

但我驚會大部得濟..
(你知咖啦,,我地呢D偷帶電話番學既,,比人發現左好大鑊咖嘛..)

回覆 #5 啊BeN 的帖子

我而家都有少少心動想轉呔,,,

你仲死板過我老豆
版主
校董

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 31599
積分 11026
經驗 2799
YK幣 7915
帖子 6945
精華 2
用戶註冊天數 5246
用戶失蹤天數 2550
來自 二次元世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 shredder 的帖子

唔怕...
老師好小主動查...因為佢地都怕煩
如果唔係當眼見到OR響都好小理你

佢唔中意你除外

PC:

PS3:
[/url]
VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4982
用戶失蹤天數 4067
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 tomy11 的帖子

咁你又講得岩既,,
好啦,,聽過你地D意見之後,,
等我自己再考慮下啦~~

你仲死板過我老豆
版主
校董

UID 31599
積分 11026
經驗 2799
YK幣 7915
帖子 6945
精華 2
用戶註冊天數 5246
用戶失蹤天數 2550
來自 二次元世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 shredder 的帖子

講真..又唔係囉去影花花草草..都係影下D得意既野OR同學
500萬真係夠曬數..
我IPOD好似連300萬都冇.我都夠了

PC:

PS3:
[/url]
VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4982
用戶失蹤天數 4067
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 tomy11 的帖子

講真我真係好少用手機影相= =
甚至唔影相= =

你仲死板過我老豆
版主
校董

UID 31599
積分 11026
經驗 2799
YK幣 7915
帖子 6945
精華 2
用戶註冊天數 5246
用戶失蹤天數 2550
來自 二次元世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 shredder 的帖子

咁500萬更加夠喇...
MOH大D好用D

PC:

PS3:
[/url]
dpgtooldpg1
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   長期在線獎章   發帖王勳章  
UID 41511
積分 3301
經驗 193
YK幣 740
帖子 547
精華 0
註冊 2011-3-19
用戶註冊天數 4779
用戶失蹤天數 1580
性別 男生
狀態 離線

我覺xperia neo v好
好過我部xperia mini pro

keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5563
用戶失蹤天數 92
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

買SE有個好處
就係CS個d做野快個Samsung個班垃圾

仲有,SE已承諾為2011年出個d Xperia機更新到Android 4.0

Samsung CS班垃圾都唔知會唔會出Android 4.0更新
迫用家做高技術方法更新(刷ROM)

YK吹水離題會 : 按此進入
啊BeN
版主

UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5354
用戶失蹤天數 496
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

都係買Google親生仔比較好

keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5563
用戶失蹤天數 92
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #14 啊BeN 的帖子

#yup#

但係好貴

YK吹水離題會 : 按此進入