論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

vitovitohon

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2012-10-6          [真心話]自己Youtube的影片

話說我不知不覺都拍左20條片,真係好傷心..

我加入日期 2009-07-17

都係得

90 訂閱人數 631,256 影片觀看次數

好傷心條條片都係得百幾人睇過....

回想係yk,你地D片同我一樣都係得少少人睇,其實你地有冇唔開心,我超sad=.=

咁辛苦拍片,到頭來得少少人睇,有時仲有超多dislike 同 差的評論....

其實我真係好想yk整個youtube channel 互動區lo

無可否認,大家拍片都係想share 你D感受or gameplay出去...

但係有時連人都未識你,你就已經比D負評插到落谷底..

其實講真果句,你比dislike人,你知唔知真係好hurt(E句係比D係又dislike唔係又dislike嘅人)

所以我建議,不如大家post自己嘅youtube channel上黎,等多D人認識你的channel

同埋一齊打擊果D係又dislike唔係又dislike嘅人

http://www.youtube.com/user/Vitovitohon?feature=mhee

你想問這個是一個

甚麼的YOUTUBE頻道?

這個頻道主要介紹或分 ...

2012-10-6 07:02 PM - 2706 查看 - 24 評論
   2012-10-5          又一minecraft大作

繼上一次de_dust2 後又一大作....現已開始草稿中
這次的地圖內容主要係講有個人去盜墓點知被困住,想盡辦法逃出,
而且恐怖程度應該都幾高.加上個地圖都好大,打破左一般玩逃生的極限
所以想請大家幫個map想下個名
如果大家想睇草稿,可以post上黎,以免比人話抄人=.=

不過上傳和製作地圖的速度就要看youtube channel 的訂閱者人數^^

2012-10-5 07:06 PM - 2200 查看 - 14 評論
   2012-9-24          換左機

終於換左機
LG L7!!!

2012-9-24 07:24 PM - 2128 查看 - 6 評論
   2012-9-22          [CSO-NST LS] 達叔PP槍,沙拉QQ槍

我知又比人插....
不過支持下啦!!!

2012-9-22 12:06 PM - 2802 查看 - 4 評論
贊助網站