論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

tommyau

myYK

文章分類

在線人數: 0 (會員: 0)

2018-4-24          媽媽節 又有新玩法

就到母親節,誠意推介呢個小遊戲比各位媽媽,有意義又有挑戰性,仲除時得獎!好似Chu Fun 咁教囝囝同自己講I love you ,絕對又有挑戰性又有創意!呢份禮物送比自己都唔錯呀,大家快啲一齊試下啦!https://www.facebook.com/chufune/videos/10155412089483085/

2018-4-24 07:24 PM - 2546 查看 - 0 評論
   2015-1-15          今日終於決定左買嘞! 價錢唔算好貴!

喺六福睇中左個小白熊黃金吊墜好耐, 今日終於決定左買嘞! 價錢唔算好貴, 仲要有輕鬆小熊禮品送! 其實都幾抵! 鍾意輕鬆小熊嘅朋友不妨去睇下!

2015-1-15 02:37 PM - 967 查看 - 0 評論
   2014-12-31          劉恩湖為中國搜狗引擎代言,與金秀賢共同拍攝廣告

(轉貼)
國際線上專稿:據南韓《亞洲經濟》報道,南韓新人演員劉恩湖為中國搜狗引擎代言,與金秀賢共同拍攝廣告。
16日,據所屬經紀公司負責人稱:“劉恩湖很榮幸地成為了中國人氣搜索引擎搜狗的代言,並與人氣偶像金秀賢結束拍攝了相關廣告。”
此前,劉恩湖還拍攝了飛利浦日本區的廣告,並代言了中國六福珠寶。本次再為搜狗代言,驗證其人氣。
這些機會… 不是屬於我的 ><><><金秀賢!!!
上網search下先知, 原來今次同金秀賢合作嘅哩個女仔, 就係六福廣告個女主角! 咁佢又真係幾有氣質嘅~ 遲下分分鐘做埋韓劇女主角!~!

2014-12-31 11:39 AM - 1416 查看 - 0 評論
   2014-10-30          估唔到黃金頸鏈個款都可以咁young~

今日見到個fd戴住條黃金頸鏈幾靚, 有個英文字母"Star", 個款又夠young! 佢話係六福最新出嘅, 仲有其他類似嘅款, 諗住搵日去睇下, 買番條嚟襯下衫! 有無sis都睇中左!?

2014-10-30 10:18 AM - 930 查看 - 0 評論
   2014-9-29          (求意見) 求婚計劃~戒指點揀好!?

其實半年前已經plan緊同拍左拖5年嘅女朋友求婚, 已經有曬idea, 搵埋朋友幫手, 但最緊要嘅果隻求婚戒指就一直未買! 一生人一次嘅求婚(哈!諗住佢一定應承嫁喇), 緊係要靚得黎又得體啦!~前幾日經過六福見到最新出嘅「愛很美」系列設計都幾特別! 幾款戒指都有心形元素, 用嚟求婚好似幾啱! 哎~依家心思思唔知揀邊款好, 有無bro/sis可以比下意見??

2014-9-29 09:40 AM - 1096 查看 - 0 評論
贊助網站