論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

小狗x托柒
(∮千億)

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2012-10-27          [高登]比潮語洗腦...

先報告行蹤....近期既我 經歷完低潮
然後繼續重拾低能之心 上番水..系到遊高登
遊開高登既人鍾意邊句名言
(我張簽名又改左...又系遊高登既戰績

Stop La你 我吾同普通會員講野架

2012-10-27 04:15 AM - 1628 查看 - 6 評論
   2012-10-13          [TVB派膠]Gangnam Style(FT.各明星)

我是來派
古巨基同鄭伊健幾好笑 點知睇到曾志偉個到= =
佢個死人樣真系好博打...JJ完全吾識跳舞
P.S明明就系諷刺緊錢國偉咸濕

2012-10-13 06:11 PM - 2299 查看 - 7 評論
   2012-10-10          [投票]有冇人對我ICON同簽名反感...

我ICON條女真系好可愛a_a
眼同咀都由o_o變做-_-
gangnamstyle 簽名仲正 無敵大洗腦
條女仲正  又可愛a__a

2012-10-10 08:26 PM - 5942 查看 - 15 評論
   2012-9-12          [影片]公子玩睡眠狗

條片笑點位勁多...由奇系阿嬸無啦啦系佢間屋_叫= =

2012-9-12 11:41 PM - 1797 查看 - 10 評論
贊助網站