論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

Matthew417
(M417)

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2013-11-11          Happy birthday to YK Forum ^^

Today is the 7th Anniversary of YK Forum.
I love this forum very much. And I am glad to be the moderator here.

Come on let say Happy birthday to YK Forum together! ^^

2013-11-11 12:33 AM - 1413 查看 - 7 評論
   2013-3-16          仁傑生日快樂~ ^^

Yankit, happy birthday! 今日又老一歲啦~ xd
Matthew 在此祝你學業進步.

2013-3-16 11:50 AM - 116 查看 - 11 評論
   2013-1-22          [M417] 回應文

首先, 我想講今次既事, 我認自己係有做錯.
包括: 在評分時用詞過火, 對會員的態度差劣.
我籍此機會向受影響既會員致已萬分歉意.

但係我想重申一點:
我關帖係完全跟足壇規指示, 絕對唔係冇理據行動,
所以我係依一點唔覺得自己有做錯既地方.

至於有會員認為我執得太正黎做,
我承認自己既處事方法的確比較死板.
透過今次既事, 我汲取左解決問題既經驗,
我承諾日後會虛心聆聽別人既意見, 盡量達致雙贏既局面,
希望大家可以俾一個機會我去改善.

最後我想講:
自問自己係一個盡責既管理人員, 問心無愧,
我知自己做野係比較死板, 而且比較容易火爆,
但係如果每一位會員都能夠遵守規則既話,
咁管理人員根本唔洗去做任何野, 所有既磨擦都會永遠消失.....
我真係好希望咁多位會員可以做得到,
咁樣大家就可以一齊去享受 YK 依個大家庭.

Matthew417
2011-1-22 3:13 PM

2013-1-22 02:30 PM - 192 查看 - 10 評論
   2013-1-1          2013年第二個新帖~~

祝大家新年快樂, 身體健康. 希望大家新的一年能夠順順利利.
另外也希望 YK Forum 的熱鬧會早一點回來吧. ^_^

PS. 遲了21分鐘才開好帖, 拿不到第一個新帖, 真的有點可惜.. xD

2013-1-1 12:21 AM - 1373 查看 - 4 評論
   2012-12-15          點解... =.=

開口中係五日之內中左六次...
http://forum.eyankit.com/plugin. ... h&action=record

2012-12-15 04:28 PM - 1409 查看 - 2 評論
贊助網站