論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

啊BeN

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2013-2-19          有咩係I PAD一定要有既軟件 [JB左]

想搵D新 APP 唔洗買番黎等放到發臭

2013-2-19 11:17 PM - 2060 查看 - 6 評論
   2012-12-14          三叔世上最強

三叔我愛你呀

2012-12-14 02:03 AM - 1906 查看 - 9 評論
   2012-12-5          手機品牌既問題?(好似係

SNY:你依加出手機真係出到一PAT屎咁 我之前同個FD交換部機用

我真係未試過一路聽歌一路上FACEBOOK係會LAG機 之後仲彈埋APP

日系大哂咩 次次出既手機都一粒CPU打幾代 你估高通係Nvidia咩 個MON仲黃過我啲尿啊頂

永遠肥水不流別人田 好野從不出口架

更新從來 (係三次以上既從來) 係全部走哂數架 我未試過一部機係更新係咁差 DEFY出完無耐 出多次DEFY+ 你想點 人出一次升級機

RARZ係好 但你連一個廣告都唔肯出 新機出左 人地既視線去哂三叔到啦 而你個堆RARZ?? 做倉底貨啦

就一定換U 換MON 換埋鏡頭架啦 你依 ...

2012-12-5 01:42 AM - 115 查看 - 9 評論
   2012-10-20          [0.5秒經][光復yk]一人幾個手機實用app

QR條碼掃瞄

8達通查詢(NFC)

天天淨聽(拉歌)

360影相

HKGolden

Price[查價格]

viber[免費通話]

2012-10-20 09:05 PM - 113 查看 - 2 評論
贊助網站