論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

啊BeN

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2012-10-20          [0.5秒經][光復yk]一人幾個手機實用app

QR條碼掃瞄

8達通查詢(NFC)

天天淨聽(拉歌)

360影相

HKGolden

Price[查價格]

viber[免費通話]

2012-10-20 09:05 PM - 113 查看 - 2 評論
   2012-10-2          我們偉大的祖國為我們救起95人!!

2012-10-2 07:13 PM - 68 查看 - 3 評論
   2012-9-29          簡易開箱文-SKY A840

OK大家好 依次既主角 係韓國水機 SKY 係早幾年就退出左香港屎場 可能無乜肉食啦

下圖就列有此機所有的技術 而且 同現時既簡約包裝有大不同 而下面會講到

我地既主角 現身鳥

而依部機 送既野都比較多 比現時什麼大廠的配件較齊全 有座充,原廠電 火牛耳機 同埋堆不知名既優惠卡

呵呵

IPS面版 射了吧? 呵呵

橫放又得

直放都得

機背

拿近照 ...

2012-9-29 11:44 AM - 71 查看 - 2 評論
   2012-9-15          捉到條野生大魚 點樣食好???

2012-9-15 01:33 PM - 1701 查看 - 3 評論
   2012-9-10          電腦硬件價格

組件價格
http://www.jumbo-computer.com/pricelist.aspx
機箱
http://coolpc.tw/case.php

自己睇 組完成部先好POST上黎問我地YK睇下元老們點講 自己要學下獨立 唔係成世搵人幫手砌真係比人宰到一勁都係血

2012-9-10 04:35 PM - 229 查看 - 6 評論
贊助網站