論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

keith_keith
(A.dmin)

myYK

在線人數: 4 (會員: 0)

2013-6-5          [又一冷門遊戲]成功登陸月球了

祖舜哥在月球到此一遊

P.S. 隻game叫Kerbal Space Program

2013-6-5 05:54 PM - 1729 查看 - 4 評論
   2013-2-8          [找數]Sleeping Dogs - Nightmare in North Point

話說,我係上年10月唔知應承左邊個話拍Sleeping Dogs 個DLC Nightmare in North Point,但因種種原因(最主要係懶),而家找數

2013-2-8 08:45 AM - 1623 查看 - 3 評論
   2013-1-12          [又黎][極冷門遊戲]ぼくは航空管制官3 - 中部国際空港

如果鍾意我d片就like同subscrible,唔鍾意就自己dislike

http://www.youtube.com/subscript ... user=keithkeith0901

2013-1-12 06:25 PM - 1804 查看 - 0 評論
   2012-10-31          Sleeping Dogs DLC - Nightmare in North Point玩後感

拿,首先,咪話我玩破解

好,入正題

隻DLC都算唔錯,有新野玩下,打下僵屍(不過都幾難下)

劇透我就唔會做ge,自己玩先領略到個故事

講下少少啦,就講Wei Shen之前嘅仇人因為某d野而返左黎(劇透部份唔講)

之後就要打__佢地啦(班人又要死多次)

玩嘅途中有武器拎,不過唔係鎗,而係把劍(冇記錯就係斬妖個類啦下)

把劍最好用嘅地方就係斬一D較特殊嘅僵屍

玩完之後都係覺得劇情超短(SE死症?唔識拉長劇情?)

不過都有少少中國色彩,全部路人變晒做兩眼發光嘅僵屍(可能係喪屍)

最難嘅地方係不斷counter attack,有時打打下有人係後面無啦啦打你,你以為咁遠打唔到你,其實佢係會打到你

最後,你可能會問
小子,圖呢__你?

去我steam account睇啦
[url]http://steamcommunity.com/id/KeithNg/scr ...

2012-10-31 08:15 PM - 1735 查看 - 3 評論
   2012-10-30          [TF2]2012萬聖節更新玩後感

話說今日我就玩TF2,之前就有更新啦,就諗住玩下新野啦

玩Ghost Fort,唔錯,幾好玩,有萬聖節隻鬼打下

Wave 666.....

痴__線,真係要用痴__線黎形容

勁__難玩,玩到我爆__晒粗

成十隻Giant Charged Soldier齊齊開火,仲要搭住Uber Medic

難打到Hi Hi

有冇高手教路?

2012-10-30 07:09 PM - 1799 查看 - 7 評論
贊助網站