論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

onman2009
(CD-ROM)

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2013-3-23 07:41 PM :: 打印 | 推薦 | 評分
CSO NST LS 2.0.2 奪魂鋸[槍]測試

本來把鋸右鍵可以彈
但因為桿將M249右鍵都有呢個問題----無擊退力
所以連把鋸都彈唔到

其實把鋸有D不足既地方
1.佢係射子彈..唔會係近戰(去到18m都可以射死隻屍)
2.右鍵無擊退力(講左)
3.右鍵有時無爆血
4.右鍵只有1種動作(因為要保持同火神既動作既數目同次序係一樣)
5.右鍵只可以傷害一個
應該都無啦

其實個鋸model係來自dark moon nst既破解(因為LS個鋸MODEL D READY動作被刪除)

希望CSO-NST LS 可以修復小刀擊退不到同埋桿將M249型擊退不到問題

贊助網站
7 評論

話說你的模組也太可愛了吧
感覺有點~ ((怕怕?

pk9058 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2013-3-24 03:04 AM

QUOTE:
原帖由 pk9058 於 2013-3-24 04:34 AM 發表。 
話說你的模組也太可愛了吧
感覺有點~ ((怕怕?

-_-其實我係想D屍既模組特別D
唔好成日都係cso既 texture..
所以咪改哂佢..(有d係亂改
至於把鋸...
我除左可以改排序同火神一樣之外就唔知點樣改好

onman2009 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2013-3-24 08:39 AM

能把你的數據界一下嗎?

我試試看 因為我有擊退插件

abcd21587378 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2013-3-31 08:48 AM

估吾到有人聰明到會用火神type黎做 幾新鮮
但咁樣既話 不如等人比外置插件會更好..

小狗x托柒 Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7 2013-4-1 11:58 AM

話說我個DM幾時變左nst 0.0?
--
不如LS搵番個人寫插件啦..
反正我寫左咁多example比你地..
要寫外置插件有晒指引 ~~

andyt0621 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2013-4-1 08:11 PM

我找不到有奪魂鋸的版本可以傳給我嗎
看你玩手好癢

aaaddd1149 Rank: 1 2013-5-3 08:00 PM

回覆 #7 aaaddd1149 的帖子

我有模組喔 妳要嗎? 可是我不知怎上傳檔案    要的話+我RC a0935287558

我好厲害 Rank: 1 2013-5-4 04:25 PM

發表評論

本文章已關閉或您沒有權限發表評論。