論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

BdUcK0v0

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2013-1-3 07:02 PM :: 打印 | 推薦 | 評分
;被人屈偷野
明明就唔關我事;
下下都覺得係我偷你d野;
人有我有 我點解要偷你d野;
你訓醒未也;
你地lunch個個出哂去食飯;我係班房做數有咩錯?_?
返到黎唔見野又話係我;
講真當我做一樣野既時侯我真係唔會理其他人有無人入過班房;
同埋我無責任幫你睇住d野
如果你對我有偏見講出黎無問題;
周圍同人講你估我傻女?_?
連miz都幫哂你我真係無野好講
你係得既

贊助網站

21 評論

回覆 #16 BdUcK0v0 的帖子

咁小學雞既事你同學都做得出,太強大了,OP……

由而家開始,你最好降低存在感,之後就OK了。

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-3 08:22 PM

我自閉左成ys架喇其實

BdUcK0v0 Rank: 1 2013-1-3 08:25 PM

回覆 #18 BdUcK0v0 的帖子

=_="
SOSAD
呢個時候要搵一個適當既舒壓方式,避免你真係忍唔住出手~
1.聽歌(最好係屋企自high大大聲唱下歌)
2.打機(雖說女仔打機好少見-_-但打機確實能係某個程度上舒壓)
3.食野(但我唔希望見到一個食個唔停既人,影響健康-_-)
4.玩音樂(原因可以借音樂抒發自己的壓力,詳細唔講,因為應該明)
5.打公仔^^

你可能問,點解我會提一D解壓/舒壓方法,因為睇你回覆好似呢個問題已經出現好耐,而且仲未有好好既解決方法,但你一直忍落去對身心兩方面會有好大既影響,所以記得定期舒壓,避免到時真係出事,以假成真=[

不過,講返解決方法,既然成日自閉,咁應該唔關你事,只能講你同學夠強-_-
但老師冇理過呢個問題?如果冇既,我無話可說。
所以,如果老師係幫對方,咁你只能尋求社工幫手(當然係變本加厲果陣啦)

===================================================================
話說成日自閉,最岩踏入二次元既世界=]
(講笑)
繼續做數做中文英文,LS就唔知了=_=

話說,又話說,我自己打左呢段廢up好長,但希望你最後唔好動怒,因為真係可能會出事-_-
凡事要冷靜面對,必要時飲杯紅茶,淡定一下=]

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-3 08:36 PM

直接叫佢報警

反正你冇做過

e.g.

樓主:你講咁多做乜X,報警咪得lor,到時就知喺唔喺我偷.

K-ON柴可夫CK! Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7 2013-1-3 08:44 PM

揾丘老師啦

蛇`毒男`變態 Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7 2013-1-4 07:43 AM

低b,唉窿就話偷多幾部姐,,,
pastpaper偷來把鬼

click-prop 2013-1-4 11:29 AM

贊助網站

發表評論

本文章已關閉或您沒有權限發表評論。