論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

keith_keith
(A.dmin)

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2012-12-18 06:23 PM :: 打印 | 推薦 | 評分
YK吹水離題台 - 第二十四節
本台規則:(如違反規則者,將會被本人或cavinhk扣分)所有扣分會以壇規為基礎
1. 嚴禁呃post
2. 嚴禁發出粗言、淫褻、不雅、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的圖片或文字
3. 發帖必須有六個字或以上(中文或英文,符號標點不計算在內)
4. 歡迎離題
5. 本台不歡迎英文差嘅人入黎講啲錯晒Grammar嘅英文
6. 請勿再在回覆時使用極大量表情符號

所有扣分會以壇規為基礎

歡迎新仔、舊人入黎吹水傾計(按:談天說地)

贊助網站

829 評論

回覆 #239 tomy11 的帖子

你上次...dont be sosad la
-41 經,唔會係好人

barickcyli Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2013-1-1 11:08 PM

經,唔會係好人??
人妻=人地既老婆=_=

SyChan Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2013-1-1 11:43 PM

聽日就要返學...

蛇`毒男`變態 Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7 2013-1-2 12:11 AM

tomy只係悲劇-___-

btw, SF可以講下世界盃、2013年東亞運動會~
原因,自己google下電競D野=]

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-2 08:23 AM

tomy悲劇+1..

各位午安...

K-ON×梓 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-2 01:37 PM

回覆 #246 K-ON×梓 的帖子

tomy悲劇+2...

btw今日唔洗番

蛇`毒男`變態 Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7 2013-1-2 04:19 PM

回覆 #247 蛇`毒男`變態 的帖子

今日唔洗番+1...
聽日就要番了..有d唔想番= -=

K-ON×梓 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-2 04:37 PM

考試第一日
最煩個D未考/_\

★四葉草天使★ Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2013-1-2 04:55 PM

回覆 #248 K-ON×梓 的帖子

今日唔洗煩+2

話說,我反而想返下學,因為我都時日無多=[
3月1日就Last Day :O(
但如果要交功課,咁聽日唔好黎A_A

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-2 05:15 PM

回覆 #250 KAI徽IAK 的帖子

當我打機而又被人煩時...我想番學..
當我上堂而不想聽書時...我想放學..

當然仲有功課..
我的情況就這樣

K-ON×梓 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-2 05:37 PM

回覆 #251 K-ON×梓 的帖子

其實我個情況真心特別,
平時放學歸家打機,一定打得OK,自己會接受
但放假打機,一定打到你心煩氣躁,
今日就是這樣的lag,這樣的廢,這樣的接受不了。(因為自己玩左TF2搞到我SF完全不行了-___-)

所以呢,番學雖然係等放學,但只少打機會好D,仲唔會好似放假果陣冇野做。
上堂時,拎出平版,得左(但而家都開始多test lu)

至於功課,我諗唔洗多講,冇咩香港學生係中意做功課。
===========================================================
之後出旺角補習X_X
搞到我冇得睇「足球騎士」同「銀魂」DX

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-2 05:55 PM

回覆 #252 KAI徽IAK 的帖子

一放假...攻略新Game...
====一星期後====
悶爆了...
之後就過著掛機&吹水既生活...

當然..放假唔多唔少都會俾fd拉出去HeaHea
通常一Hea就唔記得左時間..

kai哥都要補習.....

K-ON×梓 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-2 06:10 PM

回覆 #253 K-ON×梓 的帖子

喂喂,你當我唔洗補習O_O?
我唔係果D傳說級既天才喔~
=================================
放假,一星期後,
我終於做左中文卷(呢個假期唯一一樣最有建設性既事)

我諗之後應該唔會打機lu,真心要溫書=[

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-2 06:14 PM

回覆 #254 KAI徽IAK 的帖子

傳說級既天才...我也不是

放假一星期後..揪都媽爹...
是聖誕節當晚..(時間全是大約的= =)
4:XX當我挽瑪英打到BOSS時..
To stay with you(手機鈴聲)...
要同Afd出旺角了..買畫板(為挽osu買左個好似700幾)..
結果呢..出到去他忘記目的地在哪了(汗'
所以我們又回去了..

當我們無所事事時..
Afd突然核到..Bfd知道怎樣去~_~
唉..
又搭多一程車出旺..轉地方了..去黃金...
好了好了終於買到了..
接下來去食明將了..

雖然有下文...
下回分解

K-ON×梓 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2013-1-2 06:33 PM

回覆 #244 蛇`毒男`變態 的帖子

我都係聽日先要返學呀 仲要英文默書tim

SyChan Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2013-1-2 07:06 PM

贊助網站

發表評論

本文章已關閉或您沒有權限發表評論。