論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

keith_keith
(A.dmin)

myYK

在線人數: 1 (會員: 0)

2012-12-18 06:23 PM :: 打印 | 推薦 | 評分
YK吹水離題台 - 第二十四節
本台規則:(如違反規則者,將會被本人或cavinhk扣分)所有扣分會以壇規為基礎
1. 嚴禁呃post
2. 嚴禁發出粗言、淫褻、不雅、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的圖片或文字
3. 發帖必須有六個字或以上(中文或英文,符號標點不計算在內)
4. 歡迎離題
5. 本台不歡迎英文差嘅人入黎講啲錯晒Grammar嘅英文
6. 請勿再在回覆時使用極大量表情符號

所有扣分會以壇規為基礎

歡迎新仔、舊人入黎吹水傾計(按:談天說地)

贊助網站

829 評論

回覆 #148 KAI徽IAK 的帖子

bio+econ 2x

BdUcK0v0 Rank: 1 2012-12-30 12:19 PM

回覆 #151 K-ON×梓 的帖子

的確=]
考得差其實都冇咩野(我果陣咪又係選到自己中意既科^_^因為係中西史+ICT-DB)

回152:
OIC~
中史+ICT 2X
bio同econ背死人,最唔想讀O_O

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-12-30 12:21 PM

中史會死人
我個腦容量唔系好大

BdUcK0v0 Rank: 1 2012-12-30 12:25 PM

回覆 #154 BdUcK0v0 的帖子

中史唔會死人lol
中史其實只係考得多,但實際要記既野都係選修單元入面=]

btw, 夜鴉 既腦容量O_O

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-12-30 12:26 PM

回覆 #155 KAI徽IAK 的帖子

你溫左書未??
我仲唔想溫住

BdUcK0v0 Rank: 1 2012-12-30 12:27 PM

回覆 #156 BdUcK0v0 的帖子

其實姐係咁,我係呢個假期根本冇時間溫書-_-
因為要做主科既卷=[
搞到我超怕ICT不行……
(中史都好D,因為平時返學已經有操開)

btw, 其實本人冇點諗過讀大學,因為IVE都有我想讀既科=]

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-12-30 12:31 PM

卷<--------無做過
請教下邊到可搵到

BdUcK0v0 Rank: 1 2012-12-30 12:32 PM

回覆 #158 BdUcK0v0 的帖子

主科果D卷=買返黎既練習-=-
出面各大書局應該都有得買~
如果只係做2012年既PP同DSE,再做埋2013既PP,一定唔夠,
所以出去買啦~(你學校冇團購咩A_A)

中文:買練習做
英文:買練習做
Maths:更加要買練習做
LS:不予置評,個人認為記關鍵字
=====================
中史:溫得多就等於勝利
ICT:我仲未搵到方法,招喚厄運神以及電腦神人教我

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-12-30 12:36 PM

你total買左幾多
你band幾也間學校

BdUcK0v0 Rank: 1 2012-12-30 01:01 PM

回覆 #160 BdUcK0v0 的帖子

total買左幾多本定係幾多錢先=]
========================
band 1

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-12-30 01:05 PM

幾多錢
最好打埋系邊幾本

BdUcK0v0 Rank: 1 2012-12-30 01:08 PM

回覆 #162 BdUcK0v0 的帖子

唔係好記得幾錢X_X
但應該唔過$400
(1中1英1Maths)

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-12-30 01:12 PM

等我聽日去睇下先

BdUcK0v0 Rank: 1 2012-12-30 01:14 PM

回覆 #164 BdUcK0v0 的帖子

求求其其買D練習或者去補下習就OK了=]

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-12-30 01:16 PM

我得maths pp 10ys al

BdUcK0v0 Rank: 1 2012-12-30 01:21 PM

贊助網站

發表評論

本文章已關閉或您沒有權限發表評論。