論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

qqqq8888

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2012-12-8 03:04 AM :: 打印 | 推薦 | 評分
新手破解SF2既M4A1掛EOTECH鏡同埋M200(求評價!!!!
原本想加動態反光
不過唔知點整果d反光圖,無計......
而SF2可能有人唔知咩GMAE黎,我就係到講下
"SF2[即特種部隊2]與AVA同樣使用UE3引擎開發的SF特種部隊續作
其遊戲所有槍枝的開槍聲均是真實錄音(還是說假的?)
遊戲中的開發團隊也有Call Of Duty的開發團隊負責當中的開發
使其遊戲在普通的槍戰上再加上了COD的風格的遊戲(如飛刀和十字弓)
中國大陸地區則命名為TF風暴戰區"
d聲音,槍模(M200的鏡頭例外),手臂,動作全部係破解自SF2
不過P,W檔係我用V檔自己整番出黎,P模組係可以連線對戰,唔洗人地個ser打指令先入到
SF2的M4A1同M200
M4A1:

M200:

自己既片段:

題外話,自己總算第一次成功將雙MP5K改成雙FMG9(不過手指有問題....)
[動作方面無違和]

贊助網站
3 評論

SF2我都有玩....
可惜依家cn ser冇乜人了
搞到我冇心機玩
(我覺得sf2畫面比ava好好多)

kenson12163 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-12-24 08:09 PM

哇……原本SF2出左m200-_-
最衰台版仲未出,國服lag死本人=]
(台版最快要等到一三年九月,但SF1岩岩先出2代樂透槍同埋改版-_-)

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-12-24 08:16 PM

BTR跟SF2我都破解過,
現在我在研究KF

卡爾凱 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2013-1-5 10:04 PM

發表評論

本文章已關閉或您沒有權限發表評論。