論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

啊BeN

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2012-12-5 01:42 AM :: 打印 | 推薦 | 評分
手機品牌既問題?(好似係
SNY:你依加出手機真係出到一PAT屎咁 我之前同個FD交換部機用

我真係未試過一路聽歌一路上FACEBOOK係會LAG機 之後仲彈埋APP

日系大哂咩 次次出既手機都一粒CPU打幾代 你估高通係Nvidia咩 個MON仲黃過我啲尿啊頂

永遠肥水不流別人田 好野從不出口架

更新從來 (係三次以上既從來) 係全部走哂數架 我未試過一部機係更新係咁差 DEFY出完無耐 出多次DEFY+ 你想點 人出一次升級機

RARZ係好 但你連一個廣告都唔肯出 新機出左 人地既視線去哂三叔到啦 而你個堆RARZ?? 做倉底貨啦

就一定換U 換MON 換埋鏡頭架啦 你依加 +200MHz?? 我自己超上去都得啦洗你加頻咩

3.5寸 話大唔大話細又真係好細 用完NOTE2之後拎左條女部埃瘋5之後覺得我係一個浪子 inevitable

之後..再拎佢部機 扔落地! 當然我係無做到架啦

之後 APPLE都係衰個幾樣 提都唔洗提

以上全是打手方向出發 如有任何問題 請各機友出黎護主

贊助網站
9 評論

Mt 直程撤出埋香港,緊係唔注重啦

蛇`毒男`變態 Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7 2012-12-5 04:30 PM

但我發現某D人好鐘意係咁讚S NY...
---
埃瘋...唔明點解咁多人買
---
作為VEG 用家既你有咩感覺?

ball2356 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-12-5 05:38 PM

__你識乜野呀,Sony優化單核打16核呀

Meanwhile, ***優化雙核打單核呀

Mt ,算啦,我等解bootloader

keith_keith Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8 2012-12-5 06:09 PM

我都係中意apple多d

click-prop 2012-12-6 11:05 AM

又唔見我部機會,我用得好好啊,SONY好用,SAMXUNG米重廢

靜過高登 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-12-6 11:00 PM

咁咪SONY 有問題囉 人地XS當年同 NOTE同價架囉好冇

人地幾百你平幾百

做到優化咁Q差做乜 佢都話升左4.0之後後悔左囉

2.3.6仲好過4.0.4

仲有 佢部機未升之前同MOTO RAZR係一樣咁順 升完仲LAG過RAZR (我部RAZR都唔係快好多

優化單機打羸十二核!!!

YO SE NEOV升4.0之後表示壓力什大

啊BeN Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7 2012-12-6 11:43 PM

回覆 #8 啊BeN 的帖子

好彩NEO V出4.0之前換左電話姐-.-

shredder Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-12-7 01:13 PM

我由NEO V依部單核打羸I7既手機轉去NOTE2依部4核心單線程既手機分別不大

反而NEO V仲順啲TIME(2.3.6

啊BeN Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7 2012-12-7 02:50 PM

發表評論

本文章已關閉或您沒有權限發表評論。