論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

keith_keith
(A.dmin)

myYK

在線人數: 3 (會員: 0)

2013-7-25 11:00 PM :: 打印 | 推薦 | 評分
YK吹水離題台 - 銀禧+1 帖
本台規則:(如違反規則者,將會被本人扣分) <- 基本上可無視
所有扣分會以壇規為基礎
1. 嚴禁呃post
2. 嚴禁發出粗言、淫褻、不雅、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的圖片或文字
3. 發帖必須有六個字或以上(中文或英文,符號標點不計算在內)
4. 歡迎離題
5. 本台不歡迎英文差嘅人入黎講啲錯晒Grammar嘅英文
6. 請勿再在回覆時使用極大量表情符號

所有扣分會以壇規為基礎

歡迎新仔、舊人入黎吹水傾計(按:談天說地)

贊助網站

1377 評論

回覆 #689 death-angel 的帖子

一分鐘教你減少自慰次數

切拎左條J 咪得囉,10秒都唔洗tim

keith_keith Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8 2014-5-2 09:48 PM

回覆 #692 keith_keith 的帖子

我果條切唔到,太硬太粗

蛇`毒男`變態 Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7 2014-5-3 10:46 PM

回覆 #693 蛇`毒男`變態 的帖子

係咪短到搵唔到係邊 搞到切唔到

keith_keith Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8 2014-5-4 12:00 AM

回覆 #692 keith_keith 的帖子

記得輕力D
我驚把刀會斷

米奇wovgha Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2014-5-4 12:34 AM

蛇`毒男`變態:牛油子我愛你!!!請你和我交往!!!

bustercheung Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8 2014-5-6 07:52 PM

本人在此特地聲明:

本人樂觀開朗,身體健康,無任何使我困擾之慢性病或心理疾病,
此事件雖讓我深感壓力,故絕不可能做出任何看似自殺之行為。
本人從無睡眠困擾,故不需服用安眠藥。
本人不酗酒亦不吸毒,也絕不會接近下列地點──
1. 開放性水域
2. 無救生員之游泳池
3. 設有高壓、危險氣體,或密閉式未經抽氣處理之地下室、蓄水池、水桶等
4. 無安全護欄之任何高處
5. 任何施工地點(拆政府除外),包括製作消波塊之工地
6. 任何以上未提及但為一般人正常不會前往之地點
本人恪遵下列事項──
1. 車輛上路前會檢查煞車部件、方向盤油、油門線等,
並會在加油前關閉車輛電源與行動電話。
2. 絕不擅搶黃燈、闖紅燈。
3. 乘坐任何軌道類交通工具一定退到警戒線後一步以上,直到車輛停妥。
4. 騎乘機車必戴安全帽;乘車必繫安全帶。
5. 絕不接近任何會放射對人體有立即危害的輻射之場所(如核電廠)或設備。
6. 颱風天不登山、不觀浪。
本人將盡可能注意電器、瓦斯、火源之使用。
本人居住之房屋均使用符合法規之電路電線,絕無電線走火之可能;
也絕未在家中放置任何可燃性氣體或液體。
浴室中除該有之燈管燈泡外,不放置任何電器用品,
並在睡覺前關閉除電燈、冰箱、電扇外之所有電器開關。
本人絕不會與隨機的不明人士起衝突,並盡可能保護自我人身安全,
亦絕不與馬統握手。
所以若網友在看完此聲明之後,近期或將來發現此帳號不再上線,
或發現無名屍,請幫我討回公道。謝謝!

52013146a26skps Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2014-5-7 12:41 AM

死神遊戲:你地個令仔我上水啦!(閃亮
=================================
做咩姐你,最靚仔既我都未出聲學咩人上水=[

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2014-5-7 05:04 PM

QUOTE:
原帖由 KAI徽IAK 於 2014-4-22 09:58 AM 發表。 
kukucat:上大陸網睇片既好朋友-UNLOCK YOUKU <點我進入>

某著名壇友賣廣告,點睇 A_A

其實我自己打既帖我都會賣廣告A___A
以前應該仲多?

kukucat Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2014-5-12 09:21 AM

回覆 #699 kukucat 的帖子

你都回得幾快下o___O
============================
人放SEM,我放SEM,
點解人地有暑假,
而我就有sem 3-_-
SEM3完仲要有IA,
開心死\ _ /

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2014-5-12 11:07 AM

回覆 #700 KAI徽IAK 的帖子

暑假讀sem3啦

利申:放3個月暑假

keith_keith Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8 2014-5-12 04:21 PM

回覆 #701 keith_keith 的帖子

嬲,讀ive讀到我咁真係嬲。

BTW, 又係冇考試既一個SEM O_o

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2014-5-12 06:48 PM

回覆 #702 KAI徽IAK 的帖子

quit ive retake DSE

keith_keith Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8 2014-5-12 09:18 PM

回覆 #703 keith_keith 的帖子

quit IVE咪講笑=]
我GPA拎3.0以上,
入返大學不是夢,
唔洗理過搵笨DSE:O)

btw, QUIT IVE篇文睇過,真係讀IVE讀得好既人唔會講呢D野,讀得差先會想搵理由將SEM2-3走堂正當化=[

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2014-5-13 12:10 PM

回覆 #704 KAI徽IAK 的帖子

sem 1 GPA得3.0路過

sem 2 有機會有3.3以上

keith_keith Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8 2014-5-16 04:23 PM

hh36471288hk:窮胸極惡,有容奶大

KAI徽IAK Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2014-5-18 12:09 PM

贊助網站

發表評論

本文章已關閉或您沒有權限發表評論。