YK Forum » 短文小說 » [轉]♥自閉女孩`,, [[好好睇的!!!]]

2007-11-9 06:24 PM w1ngYaN!`
[轉]♥自閉女孩`,, [[好好睇的!!!]]

♥`女主角;]
`[林靜..'自閉的女孩`美女!
♥男主角;]
`{陳子豪..`帥男`..花花公子..'

第1章]`♥
靜媽:小靜..小靜`..
小靜佢冇出到聲`..
小靜個爸爸1早就過左身喇..
小靜成日將自己{運}系房入面..
佢會無拉拉發皮氣...會喊`..
靜媽開始覺得吾妥..就帶小靜去睇e生`
e生:林太`..你個女証實患上自閉症`..佢個智力比其他人高`..但系要多d教佢講野!
靜媽聽到`..受到好大打擊!
自己生左個女竟然系自閉`...老公又冇埋..
靜媽覺得自己好冇用`..
靜媽曾經諗過自殺`..但系見到小靜甘細個又吾忍心`..
就決定要1手1腳揍大佢...
靜媽開始工作..好忙..忽略左小靜`..
小靜1日比1日大!..
靜媽刀結識左個新男朋友`..
靜媽個男朋友吾中意小靜`..可憐既小靜`!
俾人遺棄系街邊`...佢好肚餓好想飲水`..
佢真系好想開聲`...講句{我想食野!想飲水}
佢俾1個婆婆領養左`..
個婆婆屋企有1個男人`..
男:蘭婆婆`..你返黎喇?尼個邊lun個黎咖`
婆:我系街邊見到佢..米執佢返黎l0r*
尼個男仔好高大..有1副好令仔既樣`仲有1把好雄壯既聲音`
佢叫陳子豪`..18歲..
而牙豪見到尼個女仔`..覺得佢好可愛`
小靜見到佢地..好想講野`
小靜: @#$%^&@^&!&
豪:小妹妹`你想講乜lun牙?
小靜刀吾細喇..佢15歲拉`..但系仲未識講野`..
牙豪系小靜既身上搵到1張野`..
寫住{我系自閉咖`..我叫林靜}
牙豪見到覺得好驚訝...怪吾得佢吾出聲`
小靜佢又發皮氣拉`...
不停甘跳`...
小靜佢既照顧自己能力好低`..
沖涼`食飯`咩刀吾識`..
之前就有靜媽幫佢`..e+離開左佢`..刀吾知點算`..
小靜夠鐘沖涼拉`
小靜1夠鐘刀指住個廁所..
牙豪見到甘`..覺得好奇怪`
豪:你做咩ah?{吾耐煩}
小靜1直指住`...
豪:去廁所?
小靜up頭`..
豪:尿尿?
小靜令頭`...
豪:沖涼?
小靜up頭`..
牙豪系男人`..點幫佢丫?
小靜咩刀冇講..拉左佢入去`..
佢申直d手示意要牙豪幫佢除衫`..
牙豪佢用d野遮住對眼`..
就幫佢`..曳曳既小靜將d水不停向牙豪潑`..
牙豪:diu`你做乜lun`ah?
牙豪吾記得左佢除衫開左個眼罩`..
見到小靜既身體同埋小靜既笑容`...
牙豪吞左吞口水..令轉左面`..
豪:0靚妹..你自己沖!
豪開左門`..出左去`
牙豪又吾記得左小靜系自閉吾識照顧自己`
小靜系廁所好耐刀未出黎`...

[[i] 本帖最後由 anne_yanyan714 於 2007-11-9 06:26 PM 編輯 [/i]]

2007-11-9 06:26 PM w1ngYaN!`
第2章♥
小靜系廁所好耐刀冇出黎`..
原來佢吾識著衫牙`..仲將個花灑4圍射`..
豪:點解條女甘耐刀未出黎既`..
牙豪入左去睇下`
見到小靜系度發din..系甘笑`..
牙豪俾佢激死`..
就叫蘭婆婆幫佢著衫`..
小靜見到蘭婆婆`入黎幫佢著衫`
見吾到牙豪幫佢`..發晒皮氣甘將水不停亂射`
小靜真的痴線的- -
蘭婆婆見到甘`..刀服左小靜`
第1日收佢就甘喇!
蘭婆婆緊系知喇`..
蘭婆婆就話喇`..
蘭婆婆:小靜`..乖喇`!幫你著埋衫先!好冇?
小靜見到甘`..就靜左`..
蘭婆婆幫佢著好衫之後`..
由於小靜冇衫就著牙豪果d先`
好大件`..
小靜1時好活潑1時好靜`..
小靜肚餓既時候..就會指住個廚房..
示意要食野`..
牙豪睇住佢刀覺得煩`就出左去`
小靜見牙豪出去`..
又拉住佢隻手吾俾佢走`..
豪:你又點牙?{好吾耐煩}
小靜吾開心甘返左入房`..又{運}住自己..
豪見到甘..好似鬆左甘出左去`..
小靜系房入面`..佢好想學講野`..
好想學字`..
所以佢就好俾心機甘記住佢地每句野`..
講下靜媽果度先`
靜媽好掛住小靜`..吾知小靜e+點`
但為左佢自己幸福..佢出賣左小靜`..
佢好掛住小靜`..
講下牙豪果邊先`
豪出到去`..約左佢個好朋友`..------凌傑
豪1路等1路食煙`..
煙不停甘食`..
傑終於黎到`..
傑:牙豪`..做咩牙?
豪:吾好提..屋企多左個自閉妹`
傑:索吾索..令吾令女咖先`
豪:又幾令同幾索既`..
傑:衰在佢系自閉!..
豪想拎起包煙既時候..發覺冇晒lu*`..
就去左7仔買`..
之後搵返牙傑`..
佢成晚煲..煲左好多包`..
之後落左d..不停玩!
而小靜系屋企不停發din`
蘭婆婆刀冇佢收..
小靜眼訓lu*但佢好想等牙豪返黎`..
到底小靜系米真系中意左牙豪尼?

2007-11-9 06:27 PM w1ngYaN!`
第3章♥
小靜等吾到lu*`..
佢訓著左la*`系s0fa訓著j0r*
而牙豪返到黎`
見到小靜好甜甘系到訓緊`..
佢抱左小靜系自己間房`..同佢1齊訓`..
而日子不停甘過`..
小靜佢好掛住靜媽`..可惜搵吾到`..
小靜照舊甘痴住牙豪`..
牙豪俾佢搞到刀想死`..
之後小靜日日刀要牙豪幫佢沖涼`餵佢食飯`..
小靜痴住牙豪..佢好開心甘笑`..個人開朗左`
小靜試過好多次開聲`,,
蘭婆婆成日刀教佢`..
蘭婆婆:我叫林靜*
小靜:我.......叫........林.....丫..
小靜{暗}住隻耳`..
佢覺得好煩`好辛苦`..
佢諗過放棄`...好想逃避..
但系蘭婆婆吾俾佢放棄...
小靜:蘭.....婆...婆`..
蘭婆婆聽到緊系好開心喇`...
小靜好想話俾牙豪聽..佢識開聲拉`..
佢真系識開聲拉`
但系牙豪系返屋企既途中..
佢拎住小靜好中意食既香蕉`..
佢掛住望住袋香蕉`..
豪:個傻妹1定好開心`..
話口未完`...
1架車..{咇..咇}
牙豪訓左系地下`..手上仲緊緊拎住香蕉`..
成地刀系血`..
蘭婆婆收到消息就帶埋小靜去搵牙豪`..
見到牙豪插晒喉..
小靜佢喊`..
小靜:牙........豪..........我......識..講..................野!你...快d.........醒`
每個字刀講得好辛苦..真系用個心講出黎`..
但系冇用..牙豪刀仲未醒`
小靜不停甘喊`..
佢好難先講到幾隻字`
e生:請問邊個系陳子豪家人?
蘭婆婆:我..
e生:佢大量出血..要幫佢做手術..
蘭婆婆:甘有冇風險牙?
e生:100%有50%系得既`..
蘭婆婆:甘做拉`..
蘭婆婆冇得吾俾佢做..
牙豪系佢收返黎既契孫`..
吾通眼白白睇住佢死?
e生將牙豪推入手術室`..
小靜見到有人要將牙豪推走`..
就系甘追住架病車`..
護士:小姐..你吾入得去咖!
小靜:我.......要........搵............佢..........
護士邊得閒聽佢講甘長既野丫..好快甘關左門..
手術室既燈開左`...
而牙豪既好朋友牙傑刀黎左`..
傑:喂..婆婆..豪仔佢點牙?
蘭婆婆:佢做緊手術`...
小靜好難過甘系1邊等手術..
小靜:蘭......婆.....婆........個.........手.........術........系米...........好耐....咖?
蘭婆婆:聽到你識講野真系好開心`..
之後攬住小靜不停甘喊`..
牙傑系度諗:原來尼個就系小靜...好可愛同好令女牙>v<
{作者:你發姣ah- -'發女姣- -}
{牙傑:咩ah\口/}
{作者:冇野..閃}
之後手術室盞燈關左`...
到底牙豪有冇事尼?

2007-11-9 06:27 PM w1ngYaN!`
第4章♥
e生:麻醉藥未過`..過左就會醒!
小靜聽到好想講野`..
小靜:e...e...生..........你要.........幫.......牙豪.......
e生:我地盡力拉`
小靜入去睇尼個憔悴既牙豪`..
小靜:牙....牙.....豪.....我黎.......左........牙......
佢講既野吾流利`..但系就每隻刀系用心甘講出黎`..
佢自閉左10幾年...1時間講甘多野..
小靜會覺得好煩`,,
所以時間..,要慢慢黎`
之後小靜系牙豪張床既側邊等到訓左系度`..自己刀吾知`..
但系小靜下意識`..感覺到有人抱起佢`..
將佢放系s0fa`..
小靜真系好累..就冇理到喇`
而果個男仔就講*
男:小靜..你真系好令牙..點解個天要甘對你..吾俾你學識講野`..
之後個男仔就走左喇`..
到左第2日`..
小靜醒左`..
望住床上既牙豪`..
好多插喉管`..
睇到令人心痛`..
小靜見到甘不停喊`..
豪:邊個喊系甘嘈生晒牙`...
小靜聽到佢講野`..
開心到攬住牙豪..
小靜:豪..豪...你.....醒...好.....野!{好開心甘笑}
豪:你點解識講野咖`..
小靜:我....我....去左.........學`
好辛苦...講每1句刀好辛苦..
牙豪見到小靜為佢喊..為佢笑..
佢根本就吾知小靜中意佢自己..
就覺得小靜好傻`
小靜:我....未...沖....涼....未...食...飯..牙...
豪真系冇佢收..
豪:甘我好返..幫你沖涼幫你煮飯好冇?{冇好氣}
小靜:好..好..牙!{開心到拍掌}
牙豪尼刻覺得小靜好可愛`
冇可惡果種感覺`
小靜講講下又訓著左`,,
牙豪真系覺得佢好傻`
可能佢真系好累喇...尼幾日不停學講野`..
仲要黎e院甘夜先訓`..
牙豪將佢抱上自己張床`..
1齊訓`.....
牙豪望清楚佢既可愛樣`..
真系忍吾住錫左1啖`
身邊既小靜冇乜動靜`..
就令佢諗起沖涼果陣吾小心睇左佢既身體`..
牙豪真系覺小靜傻得可愛`
自己俾人睇左刀吾知`...
牙豪1直望住小靜`..
小靜既面冇拉拉出現眼淚`....
牙豪見到就問小靜做乜`..
小靜醒左`..
小靜:冇..冇..冇...野.....我..好...掛 ...住.......媽咪!
牙豪真系為尼個小女人可憐`
豪:以後你搬黎同我住...以後我照顧你..好冇?
小靜:好...好...好{拍晒手掌}
蘭婆婆見到尼個場面..刀覺得好安慰`
蘭婆婆:我走刀走得安心`...

2007-11-9 06:28 PM w1ngYaN!`
第5章♥
點解蘭婆婆會話走尼?
蘭婆婆已經好大年紀la*`
差吾多要走lu*`
之後小靜推住坐系輪椅上面既牙豪出去散步..
小靜佢好俾心機去學講野..而牙豪刀好俾耐性去教佢..
雖然佢學學下會發皮氣`
但牙豪刀吾似之前甘對佢..仲對佢好好添`..
小靜:豪..哥...哥...我....識....喇...
牙豪覺得小靜好可愛`..
小靜:我...會..俾...心...機...學咖!
豪:系先好牙`..
揑小靜個鼻仔`..
小靜好開心甘笑...
小靜識牙豪真系開朗左好多...
日子好快就過左..
牙豪出院喇!
小靜果日發高燒系屋企起吾到身`..佢好累..好累..
小靜好想去接佢`..
蘭婆婆:小靜..你乖乖地留系屋企喇..
小靜:吾...洗...我...得..咖!
小靜吾聽蘭婆婆既勸告....堅持要去!
但佢想行系房門既時候..冇力甘訓左系地下`
蘭婆婆:哎呀...尼個女仔成日刀吾聽人講`乖牙`..上床先`
蘭婆婆扶左小靜上床..
之後蘭婆婆自己去搵牙豪`..
牙豪系e院等左好耐..佢好吾耐煩..
豪:點解小靜仲未黎咖`..
牙豪見到蘭婆婆`
豪:小靜尼?
蘭婆婆l個傻妹發高燒黎吾到`..
豪:佢冇事丫嘛*
蘭婆婆:返去先講`
系屋企既小靜病得可憐`
病左仲要叫牙豪..
痴情既小女人`..
小靜:豪....豪.....
好似奄奄一息甘...
見到刀心痛!
佢好想飲水...但系佢冇照顧自己既能力...
好慘甘系到等蘭婆婆佢地返黎`..
佢好想起身..但系佢成身刀好軟`..
佢落床果刻跌左落地下`...
冇人幫佢..個地下好凍...佢好想喊..
好想大叫..
但系佢冇力喇已經...
之後牙豪返到黎見到小靜訓左系地下..身體仲好熱`..
即刻抱小靜上床...
吾知小靜有冇事尼..

第6章♥*
牙豪好緊張`..
豪:傻妹..你有冇事`
小靜見到牙豪..
小靜笑左笑..
豪:傻妹`笑咩?
靜:好....好...凍...
豪攬住左小靜`..
小靜覺得好暖`...
蘭婆婆見到刀識做出左去....
小靜系尼刻好似做左最幸福既小女人`..
小靜感到好開心..
小靜:豪...
豪:嗯?
小靜:我...我...
豪:你做咩牙?
小靜成塊面紅晒`
豪:你塊面紅晒w0r*發燒?
摸1摸佢額頭..
豪:冇w0r*..你退左燒喇w0r*
小靜好想講尼1句說話`..
但系佢吾敢講..
大家知吾知系咩尼..xd
之後小靜系牙豪既心口到訓著左..
牙豪望1望小靜`..
豪心諗:尼個小女人..真系好傻`
之後放左小靜系張床`..
牙豪就出左去`..
佢見到蘭婆婆`..
蘭婆婆:豪仔`..
豪:嗯?做咩牙...婆婆`
蘭婆婆:小靜就交俾你喇`..
豪:你講咩牙..婆婆`
蘭婆婆:婆婆就黎吾系度喇...我d積蓄系晒到..你有咩事就用佢地喇`..
豪:吾可以甘咖..婆婆..尼d系你d錢..我同小靜吾用得咖..我俾你收養左..我已經吾知點報答你..
蘭婆婆:婆婆以前收養你..系以前既事..婆婆最錫你地2個`..可惜老公死得早`你吾收左d錢..婆婆會走得吾安心..
牙豪開始覺得有小小怪怪地`..
蘭婆婆冇拉拉做咩甘講`?
到底發生咩事?
牙豪佢被逼收左尼個紅簿仔..
蘭婆婆:你地要+油ah`..
牙豪開始吾明白`
豪:咩+油?
蘭婆婆:其實我睇得出小靜中意你..佢好聽你講`..你吾覺得佢系自閉既..可以考慮..
牙豪尼刻吾知點..
豪:婆婆..你吾好講笑喇..
到底劇情會有咩變化?

第7章♥*
豪:我根本對佢冇感覺`..我當佢妹妹咋`..
企埋1邊既小靜聽到`..
小靜佢流淚喇..佢做甘多野為左邊個ja*?為左你1個咋..牙豪!
蘭婆婆見到甘刀冇出聲`..
而1邊既牙豪刀吾知小靜系1邊默默為佢落淚..
牙豪見到蘭婆婆望全小靜果邊`...
牙豪又望過去..
牙豪e刻知道自己講錯野..
小靜又反鎖自己系間房..
尼1晚..牙豪覺得好寂寞..冇左小靜既笑容..冇左小靜既煩佢..
小靜系房入面..好耐冇出黎..
佢不停喊`.......
小靜1直以為自己系最幸福既人..
假既..
牙豪好想開小靜對門..
但系佢冇甘既勇氣...佢傷左佢既心..仲有面目?
小靜佢好孤獨..好想冇遇過牙豪..
小靜佢成日冇食過野..仲病緊..
佢身體邊支撐得住牙?
小靜暈低左....
可憐既小靜..冇人知道佢暈左系間房..
過左冇耐..
牙豪冇耐性...好想打開門..
牙豪不停拍門..冇人應..
豪:可能佢仲嬲喇..算拉!
{作者:算?$%^!@*^&!!}
佢行到系廳..覺得吾對路..
就用{所時}開門..
1入到去見到小靜訓左系到..
豪:小靜..小靜..小靜你吾好有事牙..
牙豪尼刻先知小靜對佢黎講好重要...
豪:小靜....
佢抱小靜出廳,,,蘭婆婆見到..
蘭婆婆:小靜佢做咩?
豪:佢暈左牙..我送佢去e院`
佢2話不說...就衝左出去`..
飛的去e院`
系的既途中..
豪:小靜你吾好有事牙..頭先系我吾岩..我吾應該甘對你`..
到左xx*e院`..
入左急症室`..
牙豪好自責`..佢吾應該俾小靜愛上佢..因為佢系花花公子..
佢出面拖成幾條女..仲+埋小靜?吾好玩拉`..
豪:e生.你睇下佢丫..佢暈左牙`..仲有發燒牙`
牙豪好難堪,,,
入左去既小靜..仲要叫住牙豪既名..
好細聲..
小靜:豪..豪..
牙豪緊系聽吾到la*甘細聲`..
e生出左黎..
e生:邊位系林玲既屋企人?
牙豪以為系小靜就衝左過去..
豪:我系!
e生:你入去見佢最後1面喇..佢已經..
豪:咩話..小靜,,小靜..系我害左你/3\
小靜系1邊聽到..系到傻笑..原來自己系佢心目中早就有地位..
小靜系後面拍拍牙豪..
豪:邊lun個牙`..
心情低落系甘咖拉`
小靜聽到佢鬧自己..有小小吾開心..
但系佢嬲刀系為自己..就吾出聲lu*
小靜對住牙豪笑..
牙豪見到以為系夢境..
豪:小..小..靜?
小靜up`頭..再笑!
牙豪開心到攬住小靜`.......
豪:我頭先好驚失去左你..冇左你..我e+先知你系我心目中系幾甘重要..原來我自己中意左你刀吾知..
小靜聽到緊系好開心喇..
小靜:你e+先話中意我..遲吾遲d牙`..
豪:點解你講得甘流利既...點解,,
小靜:其實我1早學識喇..只不過想俾個驚喜你ja*
冇錯`..小靜好早就學識喇`
對於尼個驚喜..牙豪真系又驚又喜...
自閉既女仔..竟然學到甘好既語言..
真系神話..
愛情既魔力真系大..

第8章♥*
之後小靜冇耐刀出院lu*`
同牙豪齊齊返屋企`..
小靜佢恢復講野!
之後牙豪同佢返屋企既途中!
見到牙豪條女`
條女行埋黎`
女:牙豪?尼個邊個黎咖`..
尼個女仔好令...著衫好型..小靜見到好羨慕..
豪:佢系我條女..
小靜吾知自己系米有幼聽!
小靜吾敢相信甘望住牙豪..
女:甘我地`姐系點牙`..
豪:分手..
女:你好野..!
個女仔走左..
小靜:傻佬..個個你女朋友黎咖`
豪:我得1個女朋友咋w0r*
小靜:邊個牙..{好認真}
豪:佢叫林靜`..
聽到自己既名...小靜呆晒...
尼刻好幸福...
系米發緊夢牙..
小靜佢喊喇..今日次吾系為左傷心事..系開心到喊`!
小靜攬住牙豪..好緊..好驚失去佢..
豪:老婆,,你喊咩牙?
老婆...?佢叫自己老婆?
小靜尼刻喊得仲勁..
豪:你做咩牙..{好溫柔}
好溫柔*真系好溫柔ah*
小靜:我好感動ah..你系米玩我咖?
豪:點會牙..
冇錯..,牙豪絕對吾會`..
佢系e院驚失去左小靜既時候`..
真系好傷心..佢e+先知小靜對佢黎講既重要..
佢發誓要對小靜好好好好好好...

第9章`♥{幸福在我身邊嗎?}
之後就返到去lu*..
雖然小靜識講野`..
但仲未學識照顧自己能力`..
照舊,,牙豪幫佢沖涼`..
系水入面既小靜好活潑..
不停射水俾牙豪..
牙豪佢吾可以打開眼罩..佢上次犯左次錯喇..
小靜仲系好似細路女..
小靜:牙豪....你濕晒喇..1齊沖喇..
天啊!邊有d甘既女仔咖`..自己送上門`..
豪:吾可以甘咖`..快d沖拉..1陣到我`
小靜緊系吾甘心拉`..
小靜:哼..同我1齊沖好失禮你咩`..
牙豪俾佢搞到吾知講咩好`..
小靜:算拉-     -+我自己沖..你出去喇..
豪:1陣你又吾識著衫..邊個幫你!
小靜:吾洗你牙`..出去出去`..
尼對小情人..真系令人頭痛!
牙豪俾小靜推左出去`
唉也..小靜..吾好再甘傻拉-      -'
之後佢就著好晒衫`..學緊照顧自己..
牙豪系出面等到好累-       -
豪:你得未牙-     -
小靜:得喇得喇..
小靜點解甘耐刀吾出尼?因為佢吾甘心甘早出去..
就玩多幾次水先出`.
小靜..真系痴線咖-   -'
出到黎..小靜就去左s0fa訓教`..
牙豪沖完涼出黎見到..
豪:尼個女人..成日吾聽講..
將小靜抱左系自己間房`..再攬住佢入睡..
到左第2日..清晨*
小靜好早就醒左`..
佢望住身邊既牙豪`..
望到入晒神..
豪:做咩偷望我ah?
小靜:邊..邊..有w0r*
牙豪錫左落小靜個咀仔到..
小靜有小小不知所措..
牙豪黎左個濕吻`
小靜邊識ja*..牙豪不停挑逗佢既小舌頭`..
小靜成個人軟晒,,,好似任由牙豪處置甘..
牙豪放開左小靜..
小靜呆左甘望住牙豪..
豪:做咩牙..傻婆..
小靜:頭先果d系米好似電視機甘錫錫牙?
牙豪俾佢激死..
豪:系也..
牙豪好無奈......

2007-11-9 06:29 PM w1ngYaN!`
第10章*♥
牙豪見天色不早..
就抱起小靜入房訓教教豬`..
小靜佢入到間房,,
第1時間落張床..
等住身邊既牙豪陪佢佢訓..
{難道我對愛愛愛愛愛情已死心..}豪手機響`..
豪:喂..
今日果條女:牙豪..你變心..你好野..我e+就跳落去..
豪:喂..你冷靜d拉`..牙詩!
詩:我要去死喇..
{嘟...嘟...嘟...}
牙豪好擔心`..
小靜:做咩事牙{個樣好天真}
豪:我有d急事出去ah..
小靜好失望..
小靜:哦..
牙豪知道小靜好失望..
豪:我好快返`..
小靜想講野果陣..牙豪出左去喇..
小靜系到自言自語`
小靜:有咩緊要得過我w0r*
蘭婆婆1早就訓左拉`..
小靜系s0fa到不停等`..
1個鐘..
2個鐘..
3個鐘..
4個鐘...
小靜等吾到喇..
訓著左!
而牙豪去到牙詩屋企果陣..已經得知..牙詩跳左落黎..
條c系地上..
眼見住牙詩入黑箱車既牙豪..
心入面有絲絲內疚...
而牙詩個牙媽牙爸就捉住牙豪不停喊..話牙豪整死佢個女`..
好激動..
聽人話..牙詩系飲醉酒再跳落黎..牙豪只好見佢最後1面`
牙豪返到屋企`..果陣已經系早上喇`.
見到小靜系s0fa訓著左`
豪:尼個傻婆..甘凍仲訓系到..
小靜俾佢既動靜嘈醒`
小靜:e..你返黎拉..
小靜系到揉眼..甘問`!
豪見到小靜就好內疚..
好似害左牙詩甘..
豪有小小歉意..
到底牙豪會點處理尼?

2007-11-9 06:29 PM w1ngYaN!`
第11章`♥
豪:小靜`..
小靜:嗯?
豪:我地分開下..冷靜丫`..
分開?點解牙?
小靜好似俾人吉左幾刀甘`..
小靜好冷靜!
佢冇激動到`..
小靜:點...解..
眼神空洞晒!
之後小靜不停退後`..
豪:小靜..你吾好甘拉`..
小靜:你走開牙!
牙豪吾知點算`..
眼淚..慢慢流落去`..
小靜覺得喊!已經成為佢既日常用品`..
佢除左尼個`...冇第2樣-3-'
牙豪吾想甘..
負左牙詩?......
尼個痛苦`..佢忘記吾到`..
之後小靜跑左出門口`...
小靜真系太天真喇..佢以為牙豪真系會中意佢`..
佢坐系度...佢吾想再喊..佢真系好累喇`..
佢系大樹下挨住就訓左拉`
蘭婆婆知道左之後..
就出去搵小靜`..
牙豪覺得1時間..覺得害左2個女仔`..
豪..你吾系發左誓話1世對小靜好既咩?仲吾追?
牙豪系腦海出現尼句野..
即刻出去追`..
佢不停搵`..
xxa:系米尼個牙?
xxb:好似系也`..
xxa:吾好理拉..是但搵個拉`
佢地將小靜抱起上左車`..
小靜俾佢既動靜嚇到`..
小靜:你地做咩牙`..
xxa:殊`..
小靜:尼度邊到牙`
xxa:8婆米嘈拉`..
小靜吾敢再出聲`..
去到目的地`
佢地將小靜抱入去見佢地既大佬..
小靜:哥哥..你地做咩牙{驚}..
大佬揮揮手..示意要佢地走`..
全班出晒去`..
得返佢2個`..
小靜尼刻驚到喊拉`已經..
大佬主動吻晒小靜既眼淚`
再溫柔甘同小靜講`
大佬:吾好喊拉`..乖..
再kiss小靜`..
小靜好想推開佢..
小靜好想好想出聲..
尼個到底系邊個?

2007-11-9 06:30 PM w1ngYaN!`
第12章♥*
小靜其實e+好驚..真系好驚!
等果個大佬申利過小靜度既時候..
小靜好狠甘咬左落去`
果個大佬即刻縮左..
佢1巴c0me左落去小靜度`...
大佬:死8婆`咬我?
小靜佢喊喇..
小靜:系你搞我先咖`..
好清楚既手印系小靜塊面度;
大佬:拉條0靚仔入黎`..
佢d手下拉左1個男仔入黎!
小靜見到既系牙傑`..
小靜:牙傑你點解會俾佢地..
傑:峰哥..你捉我就好拉`..點解仲要捉埋佢?
峰:哈哈哈`..尼個系仆街豪條女..點可以吾捉ah..
傑:你吾好搞佢牙`..
峰:講..你講吾講仆街豪系邊?
傑:我吾講`..
峰:好...我叫d,0靚強姦條女`..
傑:吾好牙`...
峰:甘你講吾講牙`..
傑猶豫緊..
佢地好粗暴甘扯左小靜件3`1下`\\
小靜聽到牙豪個名..
小靜:傑..吾好爆牙豪出黎牙`..
傑系到諗..1個系佢最好既兄弟..1個系佢中意既女人..點算好?
峰:吾講丫嘛*
傑佢無能為力..
峰:兄弟..上`..
佢地d.0靚..1個個逼近小靜..
小靜閉上眼接受尼個現實既時候..
傑:我e+打電話俾佢..{大聲}
小靜:吾好牙..我求下你..吾好牙`..
傑:我吾可以俾你受到傷害咖..
小靜:吾可以牙`..
吾好吾記得..小靜既智商系好高咖`..
佢隻眼同牙傑好似系到打眼色..
小靜:傑..你吾好理我拉..
峰:好..
峰揮1揮手..示意要佢地落去`..
峰:我自己搞掂你..
小靜佢當然驚拉`..
小靜到底會吾會俾牙峰得到手尼?

2007-11-9 06:31 PM w1ngYaN!`
第12章♥*
小靜其實e+好驚..真系好驚!
等果個大佬申利過小靜度既時候..
小靜好狠甘咬左落去`
果個大佬即刻縮左..
佢1巴c0me左落去小靜度`...
大佬:死8婆`咬我?
小靜佢喊喇..
小靜:系你搞我先咖`..
好清楚既手印系小靜塊面度;
大佬:拉條0靚仔入黎`..
佢d手下拉左1個男仔入黎!
小靜見到既系牙傑`..
小靜:牙傑你點解會俾佢地..
傑:峰哥..你捉我就好拉`..點解仲要捉埋佢?
峰:哈哈哈`..尼個系仆街豪條女..點可以吾捉ah..
傑:你吾好搞佢牙`..
峰:講..你講吾講仆街豪系邊?
傑:我吾講`..
峰:好...我叫d,0靚強姦條女`..
傑:吾好牙`...
峰:甘你講吾講牙`..
傑猶豫緊..
佢地好粗暴甘扯左小靜件3`1下`\\
小靜聽到牙豪個名..
小靜:傑..吾好爆牙豪出黎牙`..
傑系到諗..1個系佢最好既兄弟..1個系佢中意既女人..點算好?
峰:吾講丫嘛*
傑佢無能為力..
峰:兄弟..上`..
佢地d.0靚..1個個逼近小靜..
小靜閉上眼接受尼個現實既時候..
傑:我e+打電話俾佢..{大聲}
小靜:吾好牙..我求下你..吾好牙`..
傑:我吾可以俾你受到傷害咖..
小靜:吾可以牙`..
吾好吾記得..小靜既智商系好高咖`..
佢隻眼同牙傑好似系到打眼色..
小靜:傑..你吾好理我拉..
峰:好..
峰揮1揮手..示意要佢地落去`..
峰:我自己搞掂你..
小靜佢當然驚拉`..
小靜到底會吾會俾牙峰得到手尼?

2007-11-9 06:31 PM w1ngYaN!`
第13章♥*`
牙峰1直逼近小靜`..
小靜成身震晒`..
而牙傑俾人拉左出去`..
峰:如果你對我對得好既`..我就吾打牙豪`..
吾打牙豪?小靜緊系制拉`..
小靜好驚`
峰佢錫小靜`..小靜吾敢避`..
因為佢吾想牙豪俾人打`..
甘偉大既愛情`..邊到搵?
之後慢慢除小靜d衫`..
再不停摸小靜既身體`..
小靜:嗯....
小靜出吾到聲..俾牙峰封住個咀..只可以發出叫聲`..
牙峰再進1步到小靜條褲入面`..
慢慢再除左小靜條褲`..
之後就正系聽到..
小靜:丫...好痛牙!丫!
小靜吾想發出叫聲..但真系好痛`..血不停流出`
峰:乜你處黎咖`..正牙`..牙豪刀未搞..我就搞左`..
小靜痛到出吾到聲拉`..暈左..
峰:喂..小靜..你做咩牙`..
峰帶小靜入廁所浸熱水`..
小靜仲未醒`..峰放左佢系張床..尼下佢好有滿足感`
牙傑尼個時候好對吾住自己良心..
而牙豪不停搵緊吾見左既小靜`..
牙豪覺得自己好失敗`..
而小靜仲未醒`
佢濛濛中聽到d野`..
峰:今日條女好正`好喇..俾你喇..還左條數佢拉`..
傑:多謝峰哥`
小靜心入面諗:咩話`..我系佢既....
小靜喊左出黎..

2007-11-9 06:32 PM w1ngYaN!`
第14章`♥
峰入去想睇尼個小女人醒左未`
見到佢不停喊`..
峰:做咩牙{爆溫柔}...
小靜:原來我系牙傑既交換品`..
峰:點會姐..你系我咖拉`
小靜:我要牙豪`..
峰:牙豪刀吾要你拉`..跟我拉`..你既第1次刀俾我拉`
小靜冇出聲..
峰心諗:今次我1定要得到你..林靜-3-
小靜:我..
小靜想講野既時候..俾牙峰既咀封住..
峰:你吾出聲當你應承咖拉`!
小靜想,再次出聲`..封多次-口-'
峰隻手亂摸`..
小靜系甘捉住峰隻手..示意叫佢吾好`..
峰系小靜既耳邊同好有磁性既聲講`..
峰:你刀俾我摸過拉..驚咩姐..
小靜抵受吾住..好痕`..
小靜:吾得..吾可以甘..頭先我救牙豪先甘做`..
峰行開左`
峰:你仲掛住佢?佢刀吾理你喇`..
小靜諗起牙豪果句野..喊..
小靜:好..我跟你`

2007-11-9 06:32 PM w1ngYaN!`
第15章♥
峰:你真系肯同我1齊?
小靜好決絕!
小靜:系!*
可憐既小靜已經成為牙峰既棋子`..
峰:跟我黎`..
峰帶左小靜去mk..
佢帶小靜換過晒d衫`..
峰:你e+就系我條女..要著得令d..
e+既小靜著到好性感`,..
小靜吾敢著出黎..
峰:得未牙{吾耐煩}
小靜:我吾想出黎牙!
峰:出黎喇`..老婆
小靜up低個頭出左黎`..
系甘遮住..
峰:驚咩姐..我刀睇過拉`..
小靜:我...
峰隻眼發晒青光xd
峰就甘拖左小靜出去`..
小靜覺得尼刻`..好似俾人威逼`..
佢地2個拖住既時候..
見到牙豪...
豪:小靜?
小靜見到佢..好想喊..好想話俾佢知..佢吾中意牙峰..
小靜扮到若無其事..
豪:小靜..你做咩著到甘牙..仲拖住個仆街..跟我返屋企`..
小靜:先生`..我吾識你咖`..
峰:喂..你系邊個牙..做咩搞我條女牙?
豪:牙峰..你搞我同牙傑米算l0r*做咩要搞埋小靜牙`!
峰:哈哈`..小靜佢自己願意跟我咖`..
豪好想打峰..
豪想打落去既時候`..
小靜捉住佢隻手..
小靜:你要打佢..打我先`..
豪尼刻徹底輸俾牙峰..
豪望住小靜`..佢果種眼神好恐怖`..
小靜吾敢望住佢`..
豪:你吾好後悔`..
豪走左..
小靜尼刻好憎自己..點解自己要甘做`..
吾通甘先救到牙豪?
峰:老婆..你做得好好`..
小靜:幫我已經幫左你..你仲想點`..
峰:我會以好短既時間..令你愛上我`..
小靜無言`..
小靜幫左牙豪好多`..
而牙傑就搵牙豪`..
傑:豪..
豪:我冇心情..陪我飲酒`..
傑:咩事牙`..
豪:小靜佢同條仆街峰1齊`..
傑吾敢出聲`佢好似做左d吾見得光既事`..
豪:做咩吾出聲`..
傑:冇牙..
傑心諗:對吾住牙..牙豪`
傑拎左支槍出黎對住牙豪`..

2007-11-9 06:35 PM w1ngYaN!`
第16章♥
豪:傑...你做咩牙`!
傑:豪..對吾住牙`..我被逼咖`你原諒我丫`
豪:點解..點解你要甘做牙?
峰佢地黎到`..
只有小靜冇黎`..
峰:點牙..牙豪..你冇左條女..同俾兄弟出賣既感覺系點牙!
豪:你仲記住果件事?
峰:你害死左我牙妹`..你仲想當咩事刀冇`..!
冇錯`..就系當日死左既牙詩`
豪:牙詩系佢1時諗吾開ja*`
峰:你再吾殺死牙豪..我就要你俾返晒d錢我`
傑:但系小靜佢同你..
豪:同佢咩牙?
傑:冇野..
豪有所懷疑!
峰:你到底殺吾殺?
傑:殺...
傑將支槍對住牙豪`
傑吾忍心開槍`..
佢做吾出..
峰:冇鬼用`..{指住佢其中1個手下}你..你去`..
{b0}..開槍既聲音`..
再+埋1聲慘叫聲`..
傑:丫..
冇錯`..中槍既人系牙傑..
傑:對吾住..永別喇`..尼1份歉意..我補償吾到喇`你同小靜要永遠好..系我衰..將....小靜...賣左俾個衰..人..仲俾佢食埋`s0r*..系我叫峰呃小靜話你俾牙峰果d打..之後...
之後既牙集已經氣絕身亡`當場死亡`..
豪:傑.....{大叫}
豪隻眼充滿血絲`..
拎起傑手上既槍`..
佢e+真系乜刀冇晒..女又冇..死黨刀冇埋`..
佢對住牙峰...
想開槍既時候.
峰:哈哈哈哈`..你即管殺拉`你殺左我11樣吾知條女系邊`
冇錯`..如果佢殺左峰..1定搵吾到小靜`..
豪:你條仆街\口/
佢同牙峰打起上黎`
豪佢吹雞`..吹左50幾條友1齊過黎開拖`..
最後系牙峰輸左`..
峰俾豪捉住左..
豪:講`..小靜系邊`..
峰:哈哈哈哈`你條女刀俾我食左拉`..個處真系好味`.,.
豪:你條仆街`..
1拳打左埋去`..
豪:講牙`!
峰:哈哈哈哈`...發夢刀冇甘早`..我吾會俾你得到佢..佢系我既`
xx:邊個話咖?
豪同峰望左過去`..
豪:ling姐?
ling:小靜系我到`..你個衰佬`..又出去搵女`
峰:老,,,老婆..
ling姐系數1數2既打女`可以話佢好勁`..佢系牙峰老婆`p.s結左婚咖喇!
ling:返到屋企先慢慢炮制你!
峰:吾好牙..老婆`
小靜同牙豪重遇會點尼?

2009-1-28 10:23 PM ﹏笨Ting‵●
sup快d p0

2009-1-29 04:23 PM 笨笨≧▽≦
po po po

2009-1-29 04:38 PM 米子
suP ;p0啊p0`

2009-1-29 08:59 PM 童憶
2009-2-2 10:26 PM ligiamak1234
post!!!!

2009-2-2 10:45 PM ken2008
快PO.......................

2009-2-3 07:24 AM Ruki
POST LA<

2010-4-3 10:10 PM Anp
post la

2010-4-9 11:30 PM mR_晴=D
好好睇也=]
sup~~~~

2010-4-10 03:48 AM Evelyn
十卜你呀...+油唷...

頁: [1]