YK Forum » 短文小說 » |■°ˋ童話◆*黑社會主義。""

2007-10-28 03:53 PM ●siu_y_an§
|■°ˋ童話◆*黑社會主義。""

女主角:

丫柔(我):好開朗”校花”串女”黑社會大佬個女...

蚊豬(蚊):柔個FD子”有錢女”靚女”丫哥都係黑社會...

嘉嘉(嘉):識左丫柔佢地好耐”BEST  FD...同樣地有錢...黑社會個女!

男主角:

丫賢(賢):學校風雲人物”黑社會分子”好愛丫柔”

丫風(風):賢個好兄弟”一齊出生入死...同樣地...有錢...”

丫朗(朗):比賢佢地更加溫柔...可惜係黑社會個仔”...

配角:

丫穎:姣婆”超爆憎丫柔佢地....

2007-10-28 03:53 PM ●siu_y_an§
開學*

蚊:柔柔丫....起身啦...今日轉校吾好遲到啦...噓..."""

我:E丫...吾好啦....好眼訓丫><""""""*

嘉:快D起身丫....(吱佢...)

我:丫...哈哈哈...吾好丫...哈哈哈...起啦起啦....>3<""""

蚊:冇你收...換3啦...柔姐.....

學校
老師:同學...今日有3位轉校生...轉入黎我地果班....""""

男A:男定女丫""""""""""

老師:3個都係女......"""

男A:嘩...發達啦...哈哈哈""""""

女A:你收皮啦....."""""""""""""""

老師:安靜D.....""""""(嬲)

賢:你嘈嘜差野姐....叫果3條女既出黎啦....煩DUN到...."""

係出面既我地....企到好鬼死累....而我!?都開始發火LU.....

我:頂你...要我地企幾耐丫.......

蚊:要我地企甘耐...你冇野丫....係就叫我地返去訓多陣啦...FK YOU...

穎:車....扮野...樣衰....發姣....

嘉:嘩....好大個姣婆係到話緊自已啵....

(話口未完...嘉就搵左個位坐...仲坐左係朗隔離)

老師(驚左走左LU)....(吾`明D老師點解甘淆????)

穎:驚丫...嘈`咩嘈...呢到D女個個都聽哂我話嫁.......

女A:信吾信我地幫你清理門戶丫拿...!!!!!!!!!!!!!!!!""""""

我:哈...信吾信我可以一個月內...係到喳女旗...."""(開始認真)

穎:哼!!!!!我就吾信啦,,,,(驚驚地)

蚊:睇下點...""""""

而丫賢...都開始覺得丫柔...都幾得意...好想同佢玩下...

續*

小息

賢:嗨""靚女..."""

我:冇靚女啵...豬排就有一個...."""(笑)

賢:吾好甘話自已啦..係我心目中....你永遠都是最美麗的(扮野)

風:賢...好扮野丫....咪玩啦...""""""

蚊:低能B= =""""""

而丫朗同嘉嘉一直係到啤啤啤...都吾知佢地啤咩- -""""

我:嘉...你吸仔丫...=0="""""

嘉:(面紅)咩丫...你都痴線既...我...我點會吸仔姐,,,

風+蚊:你冇...你啤仔姐...."""(笑)

我+賢:WOWO...洗吾洗甘齊丫.....

蚊:咩...咩姐...你地夠係囉.....

朗+嘉:無奈ING..."""

上堂

老師:好啦...甘多位同學都知道....我地今日有3位轉校生...

女A:甘又點姐...有野你就講啦....好LUN煩丫.........""""

老師:好啦...我地E家會掉位...."""""""(吾理佢)

好啦..XX柔同XX賢坐...XX敏同XX風坐...甘XX嘉你就同XX朗坐啦....""""

女A:老師我反對囉...."""""

男A:我都係喎...有咩理由比我既柔柔同丫賢坐嫁...吾公平...."""

穎:你收皮啦....係條姣婆柔痴左賢賢就真..."""!!!!!!!!!!!!!!

賢:好啦喎...你講x夠未丫....佢幾x時有個花名叫姣婆柔丫....

你尊重下人好喎....吾好話你自己叫姣婆穎...甘得吾得丫!!!!(好惡)

穎:(喊)你...你竟然為左佢...話我姣婆....你....

賢:吾好再用呢個眼神望住我*我吾會再信你...."""""""

穎:(恨)我地真係...吾可以...係返埋一齊!!!!!!!!!!!"??????????

賢:我再講多次...吾可以...仲有""吾好再煩我...""""

我E家中2既人...係丫柔!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

穎:你就係...因為佢.....吾再愛我!!!!!!!!一點情都吾留!!!!!!!(開始癲)

我:....(無言..)

賢:有50%係因為佢...仲知...吾好再煩我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

穎:(完全失控)哈...得囉...我冇事既...冇事既....""""

賢:你癲夠未丫...........""""""""

啪啪啪!!!!!!!!!!好嬲甘摑左丫柔一野!!!!!!!!!!!!!!

我:丫!!!!!!!!!!!(COM住塊面)

蚊:(捉住佢)啪啪啪啪啪!!!!!!!""打夠未丫...下....仲咩打丫柔丫你..!!!!!!!!!!!!!!!!

嘉:咪係囉...你HIGHT大左丫!!!!!!!!!!!!!""""冇野丫化...

穎:含家祥...你收嗲啦...你知吾知咩事丫E家....(癲...)

我:你發夠癲未...發完吾該走開...""""

穎:你咩事丫E家...係你搶左我條仔先丫!!!!!!!!!!!!!!""""""

嘉:吾好含血嘖人LA....我地3個入左黎一日都未夠....丫柔點x樣搶你條仔丫....."""

賢:柔...你吾好誤會丫....我同佢一早散左嫁啦....""""(好深情甘講)*
我:你地D野...吾關我事....(走左...*)

蚊:柔...!!!!(好大聲甘叫我...不過我聽吾到)

嘉:算啦...比佢靜下啦..."""""

穎:你吾好後悔*。(走左*...)

風:你E家點丫""去睇下丫柔啦..."""""

朗:咪係囉....等陣丫穎去搵丫柔死過你就仆街啦..."""

賢:係喎"""甘點丫...佢掂親丫柔我一x定吾會放過佢囉..."""

蚊:妖...我都廢x事野你,,,嘉嘉*我地去搵丫柔啦..."""

嘉:吾吾...(走左)''

次所*

我:唉"""點解次次都要係我..."""

XX:係你迫我嫁!!!!!!!!!!!!*(一野介左落我隻手到)

E院

E生:請問邊位係XX柔小姐既家人??

賢:我係...我係佢男朋友,,*

風同朗都好驚訝...因為冇人令過丫賢甘緊張...."""

E生:你冷靜D先...佢冇咩事嫁啦...好彩介得吾係好深...你地可以入去睇下佢,,

聽日冇咩事就可以送佢返去嫁啦*

蚊:吾該E生""""

E生:吾洗,,(走左)

賢:(沖左入去,,)柔,,(望住佢甘既樣,,好痛,,好痛)

我:(好辛苦甘講)賢,,我*冇*事,,

蚊:丫,,

嘉:殊!!!!!!"(同蚊打眼色,,示意叫佢走)

蚊:(出左去*)點解吾比我睇柔柔???

風:(打佢個頭)傻婆,,人地叫你比個機會丫賢陪丫柔丫""*

蚊:(面紅*)你,,仲咩叫我做,,傻婆'''

嘉:蚊..你應該吾會..係面紅嫁可""(笑)

朗:人地好地地點會面紅丫=0="""

嘉:死笨蛋*你吾知丫蚊中2..

蚊:丫!!!!!!!!!!!!!(COM住佢把咀)冇野冇野*

風:咩冇丫...(整開佢隻手)嘉..佢鐘意邊個!!!!!!!!!(搖佢)

嘉:哎呀哎呀哎呀*吾好搖啦大佬...

嘉:我講囉*佢中2*

續"""""""

丫蚊究竟鐘意"""邊個呢@@""""

2007-10-28 03:54 PM ●siu_y_an§
嘉:我講囉*佢中2一個名叫XX風既人,,,"""

蚊:丫.....(失控)

風:(驚訝)下...丫蚊你...中2我...????"""

蚊:係丫=]甘又點((好大膽=0=))

風:其..實=]我都係*

蚊:((冇野講"諗返起D野))

風:你可吾可以...做我女朋友丫????"""""

我應承你....一定會好錫你...好愛你嫁.....

蚊:((喊*))

嘉:((驚訝""心諗:估吾到,,佢會為左丫風*諗返起果件事))

風:蚊...你仲咩!!喊??!!??

蚊:我.."""*

嘉:等我講啦,,唉,,*

三年前

城:柔柔,,我有D野要做,,走先啦"*

我:好啦-3-""閉閉老公,,,

城:走左,,"""

""酒吧*

蚊:老公丫,,你要我等甘耐嫁,,,>3<"""""

城:SORSOR囉,,岩岩我有野做MA,,,

(突然...*)

我:(喊*)蚊,,點解""會係你???

蚊:???柔,,你仲咩喊丫,,

城:柔*我...

我:你收聲""(摑佢)

蚊:柔!?""

我:你知吾知,,,佢係,,,我老公!?!?!?!?!?

蚊:(嚇親)城*係咪真嫁!!!!!!!!!!"""

城:我*

我+蚊:(一人摑左佢一野)賤格,,,

城:你地*

我:蚊,,我地,,走啦*

嘉:雖然柔柔同丫蚊始終都係甘好朋友,,但係呢條痕就永遠甘留係佢地個心到""

續*

2007-10-28 03:54 PM ●siu_y_an§
蚊:我諗*我心情仲未平緩到''SOR

風:""我明既,,我會等你*

蚊:吾,,你明白就好啦/\/\"

風:吾*(心痛)

蚊:(心諗:其實我都知HURT左你嫁啦,,SOR丫T^T""唉"")

賢:((出返黎))你地走先啦,,柔有我睇住''

風:吾,,好啦""

朗:嘉嘉,,不如我同丫風送你地返去丫???

嘉:((睇得出佢有D野))哦,,吾洗啦*拜拜,,(拉左丫蚊走)

蚊:仲咩吾比佢地送我地返去丫"""

嘉:你睇吾出咩???

蚊:你講*丫朗鐘意左你???

嘉:你都睇得出???

蚊:=0="""佢甘白,,我點會睇吾出丫*

嘉+蚊:唉....

賢:(扶住佢)柔...你係咪真係得嫁..."""

我:吾*你吾洗擔心喎,, 我 得 嫁...

係旁邊既丫穎睇得一清二楚...*

穎:(心諗)我一定會報仇嫁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

課室

風:蚊...早..早晨..."

蚊:吾*早晨"

風:(有野想講)*

蚊:你"""有野想講????

風:吾,,你''琴晚諗成點*???

蚊:丫風*我琴晚,,諗得好清楚,,我試下,,,,

風:(好開心)真既???????????

蚊:(笑)但,,可能會令到你好辛苦嫁喎,,,

風:吾緊要嫁,,你信我啦*我一定會對你好好嫁,,]]

蚊:吾/\/\"

女仔們:(妒嫉ING...)太過份啦(細細聲甘講=])

2007-10-28 11:37 PM XDD
等我又寫番篇:

|■°ˋ神話◆*大艦巨炮主義。""

-v-

2008-11-27 06:36 PM 惡魔。夢﹏
Posts!!!!!

2009-5-2 06:54 PM x雪希x
巧巧睇哇
呢篇又幾時-.-
快d0p哇
十卜*口*

2009-5-2 08:23 PM 童憶
好睇....
po  ...

2009-5-2 09:14 PM `乜丫____
好好睇丫∼∼十卜∼∼po啦!!

2010-8-9 06:21 PM siu小樂
我覺得有少少馬虎
通常人地都會慢慢培養個個FEEL
但係呢個就係一開頭就表白
唔太鐘意,不過都十卜

2010-8-9 07:28 PM superstarbo
快D po啦

好好睇吖    十卜你  
系唔系原創咖?
支持你

頁: [1]