YK Forum » 校園生活 » f.4派科

2013-7-28 05:36 PM ab1100cc
f.4派科

本人就比人派左 econ同bio
有冇econ ge人係到= =?
同埋我想問...econ係咪好難?

2013-7-28 07:16 PM 15963211818
econ就冇啦
Bio神人就整個企係度:lol

2013-7-28 08:21 PM 蛇`毒男`變態
Econ都算幾輕鬆(好似係) :em35:

2013-7-28 09:10 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #3 蛇`毒男`變態 的帖子

中學既econ對大學既econ來講

可以話冇咩用處

[color=White]之前老師講既[/color]:)

2013-7-28 09:26 PM 蛇`毒男`變態
回覆 #4 K-ON柴可夫CK! 的帖子

唔緊要喇,反正我都唔預自己會讀到大學:em35:

2013-7-29 01:23 AM ★四葉草天使★
econ人係到 :$
難唔難見人見智,btw f.4有一半課程到真係背就得(我間學校係咁)

2013-7-29 10:03 AM ab1100cc
15963211818:
以後唔明就指教下妳先xd

★四葉草天使★:
咁去到f.5咪會好難:o

蛇`毒男`變態 :
哈哈我都想係輕鬆xd

2013-7-29 06:52 PM keith_keith
Econ?

DSE溫左3粒鐘拎個lv2,你話易唔易?

2013-7-30 09:20 AM KAI徽IAK
F.4讀ECON,
F.5 DROP ECON是常識吧:clown:
=========================
有興趣=不難
冇興趣=難
只要你中意背野,ECON拎3不是難事O_O?

2013-7-30 09:38 PM 蛇`毒男`變態
咁就奇喇,我表哥係今年考DSE,佢讀ECON同PHY,佢話ECON好輕鬆,PHY有半班人drop左,之後問過幾個人都話ECON易:em35:

2013-7-30 09:53 PM keith_keith
回覆 #10 蛇`毒男`變態 的帖子

其實phy真係難過Econ好多,phy勁多theory,又多equation

背都背死你

2013-7-30 10:36 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #11 keith_keith 的帖子

PE=mgh

最簡單呢個

2013-7-30 10:39 PM keith_keith
回覆 #12 K-ON柴可夫CK! 的帖子

E = mc delta T 先最易

2013-7-30 11:41 PM vitovitohon
依到有冇人讀BAFS&ICT?

2013-8-1 03:56 AM ★四葉草天使★
個呀sir f.5教GDP個D:o
講真econ我真唔會求高分,比個合格我就好開心
到而家我連supply and demand都唔識搞:clown:

頁: [1]
查看完整版本: f.4派科