YK Forum » 綜合遊戲 » TF2物品hack求人用win xp 試用

2013-4-17 10:18 PM man72498
TF2物品hack求人用win xp 試用

找到沒survey沒password的hack,
但win 7 cannot use:L
揾人用win xp試用 plz
link:[url]http://www.sendspace.com/file/s1tceg[/url]
用到plz comment
PLZ

2013-4-17 10:38 PM on9987
回覆 #1 man72498 的帖子

堂堂一個TF2咁易給你hack?
一定又係偷你帳或毒la

2013-4-17 11:03 PM keith_keith
回覆 #2 on9987 的帖子

就算唔偷AC,冇毒同work,你估steam 會放過你?

btw, lm睇俾人bam AC

2013-4-18 09:51 PM man72498
1.問YK = 晒鳩氣
2.問YK = 比路過洗積分人激鳩氣

2013-4-18 09:55 PM on9987
回覆 #4 man72498 的帖子

就算你問其他地方d人都無邊個會幫你試架la
你覺得有人會冒給人ban,偷ac,中毒來幫你test咩
btw,我洗積分有乜用?:em35:

2013-4-18 10:08 PM man72498
算啦D人為nst先上YK
E+冇人玩CS
YK=廢壇

2013-4-18 10:08 PM man72498
[url]http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=75569&extra=page%3D1[/url]

2013-4-18 10:42 PM 米奇wovgha
回覆 #6 man72498 的帖子

係又點?:clown:
冇人幫你試hack就罵人,
咪:em11:啦:em35:

2013-4-19 08:17 AM keith_keith
睇見你d咁嘅態度就火

首先,每個人STEAM AC有唔用價錢嘅game,而steam係全球出晒名一懷疑用cheat有即ban AC嘅平台,用你呢舊唔知乜鳩野用黎cheat TF2 物品?

收皮啦,連一隻免俾你玩費嘅game都要cheat人地入面嘅物品,俾少少錢買啦on9,又唔係貴,一條key都係US$2.49,一把武器都係US$1 內,食小一次零食、賣鳩晒d箱就買到啦,貪小便宜小心遲早中伏,用你呢舊野一唔小心俾人ban AC係咪你賠返晒入面所有game先? 唔賠我地又點解要冒住自己AC 俾人ban而幫你條柒頭去試?

仲有,冇人幫你就話呢個forum廢?你都係算鳩數吧啦你呢個小學雞,唔理你咪唔撚理你囉,同你講唔好用小心中伏,你就話撚返我地路過洗分? 喂,我堂堂一個超版洗分黎托柒呀? 如果你咁講大撚把forum都係廢架啦,u汪個d咪又係為左分而回帖,你快撚d過去開post屌鳩班仆街啦柒頭,呢度唔撚啱你黎架,快撚d返去u汪叫d人幫你用啦

一句講晒,小學雞,俾心機讀書吧啦,做晒功課先好打機呀,唔係會俾你老母鬧呀

呀,仲有,話你知,呢度唔俾打粗口架柒頭

P.S. 自行扣分

2013-4-19 12:56 PM x655565gf
唉...世風日下啊-3-

樓主你SB?

你覺得會否有哪個ON_去無端端幫你TEST?有利益嗎?靠-3-

遊戲而已,爲了一己私欲而去HACK?好心你讀好D書再來吧-3-

玩不起的就不要去玩 so9sad

小學雞-w-b

2013-4-19 01:18 PM keith_keith
回覆 #10 x655565gf 的帖子

應該係話冇錢就咪學人打機

利申 : 係steam買左起碼US$100嘅game, ubisoft有正版AC3, 儲緊錢買無雙7

2013-4-19 01:21 PM x655565gf
回覆 #11 keith_keith 的帖子

單純BF3玩家路過-w-

我是來打醬油的www

2013-4-19 01:34 PM KAI徽IAK
[color=White]非[/color][認真]我想幫樓主試,但可惜我win7:'(

單純SF玩家路過-w-

我是來打醬油的www

btw, 我而家為左咩而上YK:clown:
利申:冇玩NST成1-2年

2013-4-19 02:35 PM keith_keith
回覆 #13 KAI徽IAK 的帖子

利多次申先,廢事俾樓主話我又係為nst而加入

利申 : 從來唔玩任何與CS有關嘅game, 包括nst

2013-4-19 02:43 PM x655565gf
利申:
本人評測所有FPS的遊戲
NST系列純粹是用來消遣和比較

CS系列的遊戲已經很久沒碰

2013-4-19 03:08 PM KAI徽IAK
你地做咩抄我「利申」X_X

CS老遊戲不評論。

如果樓主咁想用外掛,去cso咪得lol~

利申:SF有實力玩狙香港人,招人玩TSF中,有意者請PM我或者去我RC,反正我20就考完DSE lol(不計oral)

2013-4-19 03:38 PM x655565gf
回覆 #16 KAI徽IAK 的帖子

想玩-w-

but,我玩狙都是靠手感-w-和運氣-w-
Handfeel 最高wwwww

2013-4-19 04:35 PM keith_keith
唔好回帖呀,陣間樓主又話我地路過呃分架啦

2013-4-19 05:08 PM KAI徽IAK
回覆 #18 keith_keith 的帖子

唔會掛,我又唔係佢,洗鬼呃分O_O?
呃分黎都冇用,又唔係OK草分換LINE公仔(KAI徽成功賣廣告)
==========================================
SF入面既狙擊手,唔係槍game既狙擊手,
除非你玩既係SF「2」啦-_-
SF「1」就真係……

btw, SF、LOL、SCII、NFS、FIFA仲有鐵拳會係6月份既韓國室內運動會中出現,請各位多多支持中華台北隊^_^香港隊應該冇人參加呢6項電競項目

2013-5-10 05:04 AM pljrew
路過圍觀

DR.HAX參上

[[i] 本帖最後由 pljrew 於 2013-5-10 05:06 AM 編輯 [/i]]

頁: [1]