YK Forum » 吹水閒聊 » 想當年

2013-2-17 12:48 AM barickcyli
想當年

[url]http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=77089&extra=&page=3[/url]
佢係我呀妹,比人玩到死死下:clown:
你地班怪叔叔:em39:

2013-2-17 12:51 AM 我不會喔
你呀妹比人..操死?omg:angel:

2013-2-17 10:13 AM barickcyli
比個死人CK玩死...

2013-2-17 10:26 AM KAI徽IAK
回覆 #1 barickcyli 的帖子

想當年,我知道左一個秘密。

2013-2-17 10:35 AM barickcyli
回覆 #4 KAI徽IAK 的帖子

想當年,你想去死??

2013-2-17 10:56 AM KAI徽IAK
回覆 #5 barickcyli 的帖子

想當年,我真係有諗過=]
=====================
叫你呀妹出黎比人玩

2013-2-17 10:57 AM barickcyli
回覆 #6 KAI徽IAK 的帖子

佢琴晚1:00am應該有上
==================================
[img]http://thisjpg.com/btc.gif[/img]<---高登見到

2013-2-17 11:00 AM KAI徽IAK
回覆 #7 barickcyli 的帖子

小心比人起底=]
==========================
想當年,我仲係一個為玩nst而不停呃帖既人

2013-2-17 11:10 AM barickcyli
回覆 #8 KAI徽IAK 的帖子

CD-Rom,唔洗驚~~~
我之前呃post呃到發post日日第一

2013-2-17 11:24 AM 蛇`毒男`變態
而家小浩唔知去左邊:em01:

2013-2-17 11:42 AM barickcyli
幾好呀,小左個怪叔叔

2013-2-17 12:06 PM ♂腐女♀
回覆 #8 KAI徽IAK 的帖子

我系到的說...
我系到咁你又玩到d咩==

2013-2-17 12:07 PM barickcyli
回覆 #12 ♂腐女♀ 的帖子

佢冇話要玩D咩...

2013-2-17 12:17 PM KAI徽IAK
回覆 #13 barickcyli 的帖子

對對=[
我係話叫其他人玩你呀妹^_^

2013-2-17 12:19 PM 52013146a26skps
回覆 #13 barickcyli 的帖子

同六個男人去長洲過夜:em26:

[color=White]白雪公主身上 Un Un Un
雪姑七友七個小矮人  
雪姑七友七個齊齊 Un
一個窿點插七碌棍  
白雪公主口內噴噴噴 [/color]
:clown:

[[i] 本帖最後由 52013146a26skps 於 2013-2-17 12:22 PM 編輯 [/i]]

2013-2-17 12:42 PM ♂腐女♀
回覆 #15 52013146a26skps 的帖子

全男6個幾好呀
反正淨低果個都系負責拍片姐:em24:

至於反白部分...偽娘幾美好呀
揾路西法啦你:angel:

2013-2-17 12:44 PM barickcyli
回覆 #16 ♂腐女♀ 的帖子

拍片@@好玩wo~

2013-2-17 12:47 PM KAI徽IAK
拍片真心好玩lol
但我真心冇諗過你地會拍片做專題研習- -
(中六果段Last Day片仲未拍過'_>`)

2013-2-17 12:49 PM barickcyli
回覆 #18 KAI徽IAK 的帖子

班HIHI改topic...去田心...唔*拍

2013-2-17 01:03 PM 52013146a26skps
回覆 #16 ♂腐女♀ 的帖子

係首詩:lol
你做公主:$
7個男人 1個拍片:em45:

2013-2-17 01:55 PM KAI徽IAK
回覆 #20 52013146a26skps 的帖子

想當年,因為你呢D怪叔叔,成功地將其他版友離開這個YK ^_^
(非事實)

2013-2-17 03:38 PM ♂腐女♀
回覆 #20 52013146a26skps 的帖子

番番去#15果到先,
唔系應該7個男咩,
點解得6個?:em36:

2013-2-17 03:57 PM 52013146a26skps
回覆 #22 ♂腐女♀ 的帖子

打少左:em35: :em35: :em35:

2013-2-17 04:05 PM barickcyli
想當年,我戒毒不知幾成功~

2013-2-17 04:24 PM KAI徽IAK
想當年,因為一套「魔法禁書目錄」,成功將我打入毒撚既世界-=-

2013-2-17 04:29 PM barickcyli
回覆 #25 KAI徽IAK 的帖子

想上年,我買Game+game mouse果D用左我幾千蚊...

2013-2-17 04:37 PM mar041106
想當年,我仲好努力讀書:em35:

2013-2-17 04:39 PM ♂腐女♀
回覆 #23 52013146a26skps 的帖子

我笑左

毒撚很美好:clown:

2013-2-17 04:55 PM KAI徽IAK
回覆 #28 ♂腐女♀ 的帖子

毒撚不是一件美好的事=]
因為太毒^_^
(雖說我係劇情黨……只要劇情好,我就OK了……但都係毒)
=====================================================
想當年,一位同我好熟既朋友轉校=[
想當年,我仲係一個運動能手。
想當年,我仲未正式稱自己為「KAI徽IAK」時,我個名好似係一堆更加安車車既名

2013-2-17 05:12 PM 52013146a26skps
回覆 #29 KAI徽IAK 的帖子

偉哥撈精:clown::clown::clown:

頁: [1] 2
查看完整版本: 想當年