YK Forum » 綜合遊戲 » [KAI徽IAK介紹系列]SCP - Containment Breach(pt1有問題有待解決)

2013-2-4 08:33 PM KAI徽IAK
[KAI徽IAK介紹系列]SCP - Containment Breach(pt1有問題有待解決)

話說,最近,睇左一段人地玩既片,有感而發,去左拍-=-
但可惜,渣畫面,雞聲音,廢話多,
鬼叫真係第一次拍片

此片將有6部分,每天UPLOAD~
請多多支持小弟-=-比個訂閱又好定係比個讚我都好=]
橙皮就唔需要了

Part 1:
[youtube]c_b9MWw70ZQ[/youtube]

Part 2:
[youtube]eUx7Xf05L4w[/youtube]

[[i] 本帖最後由 KAI徽IAK 於 2013-2-4 10:09 PM 編輯 [/i]]

2013-2-4 08:45 PM Matthew417
回覆 #1 KAI徽IAK 的帖子

M417 表示支持 & 已訂閱 . =]

2013-2-4 08:47 PM KAI徽IAK
回覆 #2 Matthew417 的帖子

遲下我會再拍過,因為渣畫面+有雜音+冇遊戲聲

2013-2-4 08:50 PM Matthew417
回覆 #3 KAI徽IAK 的帖子

加油, 我等你D新片. :)

2013-2-4 08:51 PM KAI徽IAK
回覆 #4 Matthew417 的帖子

話說我諗緊不如直接整個攻略片算-_-
不過,認真講句,自己一個玩真心驚~
(特別遲下先行版pt5有一個位自己嚇親自己兩次-_-)

2013-2-4 08:54 PM Matthew417
回覆 #5 KAI徽IAK 的帖子

嚇下嚇下唔驚啦~~ :clown:
遊戲不嬲都係刺激先好挽. :em37:

2013-2-4 08:56 PM KAI徽IAK
回覆 #6 Matthew417 的帖子

發現我轉用QuickTime黎搞畫質清好多-_-
遲下re upload,
但仍然係800X600=[
==========================
如果我呀哥唔係屋企我真心怕-_-
(果斷第五部分高能位出現<最遲星期五upload)

2013-2-4 09:03 PM mar041106
liked:angel:
不過600x800真係......:clown:

2013-2-4 09:05 PM KAI徽IAK
回覆 #8 mar041106 的帖子

sosad=]
鬼叫自問自己冇膽用1366X768黎玩O_O
(1024X768都不行了-_-)
就黎重新upload完XD
之後各位唔該再支持我-______________________________________________-

2013-2-4 09:20 PM Matthew417
回覆 #9 KAI徽IAK 的帖子

一定要用 1366X768 黎玩, 否則唔支持~ :em39:

2013-2-4 09:21 PM KAI徽IAK
回覆 #10 Matthew417 的帖子

之後啦=]
我而家段片去到1分幾鐘又冇聲出-_-

2013-2-4 09:21 PM kenneth211
之前睇過jtv
個台主
we哇鬼叫:em35:

2013-2-4 09:23 PM KAI徽IAK
回覆 #12 kenneth211 的帖子

唔會掛O_O
點樣we哇鬼叫,頂多講粗口姐-_-
利申:盡量唔講粗口~

2013-2-4 09:24 PM Matthew417
[b]回覆 #11 KAI徽IAK 的帖子[/b]
點解突然間冇聲?? :confused:

[b]回覆 #12 kenneth211 的帖子[/b]
嚇到失禁. :angel:

2013-2-4 09:27 PM KAI徽IAK
回覆 #14 Matthew417 的帖子

youtube問題,所以要再up~
第二部分盡量今日擺埋上去O_O

記得搞大D個聲黎睇X_X

2013-2-4 09:37 PM mar041106
[youtube]-11bFONAbzg[/youtube]
經典:angel:

2013-2-4 09:56 PM Matthew417
[b]回覆 #15 KAI徽IAK 的帖子[/b]
OK, 冇問題. ^^

[b]回覆 #16 mar041106 的帖子[/b]
淨係睇都有D驚.. :em141:

2013-2-4 10:00 PM KAI徽IAK
始終有問題part1,
聽日先搞

2013-2-4 11:00 PM Matthew417
回覆 #18 KAI徽IAK 的帖子

下次試下整 HD . =]

PS. 720p/1080p

2013-2-5 01:09 PM KAI徽IAK
回覆 #19 Matthew417 的帖子

本人決定再拍過算O_O
因為太麻煩了=]
而且自己唔滿意自己把聲同冇遊戲聲

2013-2-5 03:26 PM Matthew417
回覆 #20 KAI徽IAK 的帖子

記住用 1366x768 黎拍. :angel:

2013-2-5 04:28 PM KAI徽IAK
回覆 #21 Matthew417 的帖子

我到而家仲未解決到冇遊戲聲既問題X_X
唔通要將個headphone拎走黎玩._.?

btw, 而家個版本比QuickTime玩死了=]
放上去youtube一定冇左大半聲.︵.

2013-2-5 06:56 PM 666118as
這是私人影片。

如有不便敬請見諒。

2013-2-5 07:07 PM KAI徽IAK
回覆 #23 666118as 的帖子

因為聲音有問題暫時唔放住=]
睇下聽日心情好唔好,
唔好既維持原判,
好既再拍過~

2013-2-5 08:28 PM x655565gf
1920x1080 =w=

:em32:

2013-2-5 08:36 PM KAI徽IAK
回覆 #25 x655565gf 的帖子

mon不夠大,完。

拍完SCP既介紹就應該會拍SF同埋準備3月既星海2蟲族之心^_^

2013-2-5 08:36 PM x655565gf
回覆 #26 KAI徽IAK 的帖子

=w=

(失敗了....

StarCraft2其實不好玩(對我來說...

打BF3啦~

2013-2-5 08:49 PM KAI徽IAK
回覆 #27 x655565gf 的帖子

自己廢緊係唔好玩啦:angel:
SCII真心好玩=]
輸左冇得話隊友,完全係自己技術未夠班~
所以遲下出新資料片我一定買黎玩一玩人類~
(神族都OK)

2013-2-6 10:36 PM K-ON×梓
K哥出攻略教學AA~

2013-2-7 03:00 PM KAI徽IAK
回覆 #29 K-ON×梓 的帖子