YK Forum » 新會員報到 » 新丁一個v_v我要識更多更多既fds

2012-12-29 06:35 PM BdUcK0v0
新丁一個v_v我要識更多更多既fds

[font=Impact]
[size=4]
我新黎架;17碎‵將軍澳人一大個
[color=Red]2013就黎喇緊系要識更多更多既fds喇;[/color]
仲等咩也?_?加我做fds喇
[/size]
[/font]

2012-12-29 08:17 PM 金魚佬
你係將軍澳碎左17件屍?

2012-12-29 08:44 PM 米奇wovgha
回覆 #1 BdUcK0v0 的帖子

呢位人兄可以用咁大隻字
仲有分17個身嘅能力
所以你識到我真係你嘅福氣:em26:
----------------
新人好,我你TUNA:angel:

2012-12-29 09:10 PM kenneth211
我新黎架
你新名性黎?
==============
;17碎‵將軍澳人一大個
嘩,曾碎過17個將軍澳人?
==============
2013就黎喇緊系要識更多更多既fds喇;
仲等咩也?_?加我做fds喇
乜yk有得加朋友咩?

2012-12-29 09:35 PM 米奇wovgha
回覆 #4 kenneth211 的帖子

其實有得加架:angel:

2012-12-29 09:52 PM KAI徽IAK
丁丁一個v_v我要識更多更多既低低B

我人才黎架;17碎‵沙田人一大個
2013就黎喇緊系要識更多更多既低低B喇;
仲等咩也?_?加我做天線喇

btw, 唔玩樓主了,歡迎加入YK壇,希望在發新帖和回帖時注意壇規,並希望可以長on。

2012-12-29 10:25 PM BdUcK0v0
抽留水未也:(
話哂我都系舊日既版主之一

2012-12-29 10:46 PM KAI徽IAK
回覆 #7 BdUcK0v0 的帖子

仲以為係全新會員添O_O

btw, 你唔記得左個舊ac??(不會吧)

講完笑,禁歡迎你再次回到YK,反正我一定唔識你^_^

2012-12-29 10:56 PM BdUcK0v0
吾記得左也:(唉
多多指教

2012-12-30 11:51 AM KAI徽IAK
回覆 #9 BdUcK0v0 的帖子

O_O
用手指黎教量我一定輸,SOR=[
btw, 我記得有套野叫唔知咩多多=]
========================
多多關照小弟~

2012-12-30 11:55 AM BdUcK0v0
回覆 #10 KAI徽IAK 的帖子

大家咁話喇:)
點叫你

2012-12-30 11:59 AM KAI徽IAK
回覆 #11 BdUcK0v0 的帖子

KAI -_-
通常好多人都叫我KAI
================
點叫你呀舊會員但唔記得ac~

2012-12-30 12:18 PM BdUcK0v0
bduck<------

2012-12-30 12:23 PM KAI徽IAK
回覆 #13 BdUcK0v0 的帖子

Bduck--->B鴨--->乙鴨--->月呀--->月月(搞到我諗起一位網友添-_-)
                                         --->月鴉--->夜鴉(就叫夜鴉啦XD)

2012-12-30 12:24 PM BdUcK0v0
never mind-v-

2012-12-31 01:11 AM joseman12
新人向舊會員致敬...  
小弟唔識世界
多多指教

2012-12-31 10:08 AM BdUcK0v0
回覆 #16 joseman12 的帖子

多多指教也:handshake

頁: [1]