YK Forum » 短片分享 » 女孩也懂男孩的LOL

2012-12-28 11:36 AM K-ON×梓
女孩也懂男孩的LOL

[youtube]gIuU75aPTus[/youtube]
笑死我了= =

[[i] 本帖最後由 K-ON×梓 於 2013-3-21 05:58 PM 編輯 [/i]]

2012-12-28 12:28 PM 666118as
幾時打返lol?
搵我打

2012-12-28 12:45 PM K-ON×梓
回覆 #2 666118as 的帖子

唔知...
呢排打緊瑪奇同瑪英..

不過我LOL先17lv= =
之前同電腦打左場...癈晒...

2012-12-28 03:23 PM x655565gf
我是因為打太多BF3,COD,CS:GO,CS:S,CS1.6
NFSW,NFS:Shift,NFS:MW,NFS:TR
Red Alert 3,C&C
osu!
Taiko達人
MH3,MH2G,MH2
Macross (psp ver.)
psp2 (psp ver.)
才會這樣=3=

2012-12-28 03:27 PM KAI徽IAK
回覆 #1 K-ON×梓 的帖子

話說你竟然上yk O_O
==================
呢條片次次想睇但都係冇睇,
最後因為K ON上水我先睇,
果然笑死鳥。

btw, 宅藍有冇興趣整D咁既片^0^

2012-12-28 04:52 PM K-ON×梓
回覆 #5 KAI徽IAK 的帖子

我悶會上上Yk睇睇Po:angel:

吉野家...我笑到依家= =

2012-12-28 04:56 PM KAI徽IAK
回覆 #6 K-ON×梓 的帖子

佢整片整得好正=]
完,THE END~

btw, 冇挽LOL好耐

2012-12-28 04:58 PM K-ON×梓
回覆 #7 KAI徽IAK 的帖子

佢配音仲正=]
希望佢出多幾集~

我都好耐冇打..
不過之前係fd家挽左一場(電腦的)
竟然..個殺數好少= =

吉野家..(笑

2012-12-28 05:00 PM KAI徽IAK
回覆 #8 K-ON×梓 的帖子

其實D同F禁左會有咩反應,本人唔係幾清楚=]

2012-12-28 05:01 PM K-ON×梓
回覆 #9 KAI徽IAK 的帖子

其實呢個問題我都想知道= =
所以我地要請宅藍出來吧~?

功課- -..

2012-12-28 05:01 PM KAI徽IAK
回覆 #10 K-ON×梓 的帖子

洗唔洗回得咁快呀,仲快過我回人地FB-_-

2012-12-28 05:03 PM K-ON×梓
回覆 #11 KAI徽IAK 的帖子

依家夠得閒...
雖然做緊功課+聽歌= =

2012-12-28 05:08 PM KAI徽IAK
回覆 #12 K-ON×梓 的帖子

做功課啦你O_O
我就繼續追埋「來自新世界」~

2012-12-28 05:12 PM K-ON×梓
回覆 #13 KAI徽IAK 的帖子

好的好的..
我都要DN新歌聽= =
話就係新歌...其實都聽過好幾次了..

2012-12-28 05:27 PM KAI徽IAK
回覆 #14 K-ON×梓 的帖子

介紹下有咩「新」歌而又好聽
得閒的家伙=]

2012-12-28 06:12 PM K-ON×梓
回覆 #15 KAI徽IAK 的帖子

新歌..
好聽呢..要諗諗..

儚くも永久のカナシ - UVERworld(gundam00)
呢對band既歌唔錯

フレンズ - Stephanie(gundam00)
呢首我洗過好幾次腦了= =

一係linkin park了...?

2012-12-28 06:18 PM KAI徽IAK
回覆 #16 K-ON×梓 的帖子

你近排中左00毒O_O?
雖說00既歌真心好聽XD

2012-12-28 07:20 PM K-ON×梓
回覆 #17 KAI徽IAK 的帖子

冇..
講到Gundam系列既歌最正係SEED/SEED DESTINY..

00係因為對BAND之類..我先聽聽..

2012-12-28 07:27 PM x655565gf
回覆 #18 K-ON×梓 的帖子

大愛SEED/Destiny 系列=w=

雖說是Gundam系列的外傳(正式來說=3=)

:em32:

2012-12-28 08:04 PM K-ON×梓
回覆 #19 x655565gf 的帖子

沒有所謂啦= =
好聽就可以了:angel:
打機去了~

2012-12-28 08:30 PM KAI徽IAK
回覆 #18 K-ON×梓 的帖子

Seed同Seed D既歌係好聽,但可惜,我自己最唔中意呢兩套,特別係Seed D中間製作組自爆溝通出問題後,令我完全係睇完就算。

btw, 高達自古以來多好歌同名曲=]
本人最中意成個UC世紀-_-
一來佢係正統,二來有好強既連貫性,三來UC系列既高達冇玩屈機,唔似Seed同Seed D玩屈機同多高達系。(雖說00都係有好幾部高達,但第二季實力其實好平衡)

2012-12-28 09:02 PM 52013146a26skps
回覆 #21 KAI徽IAK 的帖子

話說阿古捷斯跌落地球果陣時
馬沙同阿寶爆NT Power
穿越時空
一個去左seed 做議長
一個去左00 做變革者:lol

[[i] 本帖最後由 52013146a26skps 於 2012-12-28 09:05 PM 編輯 [/i]]

2012-12-28 09:14 PM 666118as
d/f通常 冷卻都很久
大約3min左右

2012-12-28 09:15 PM KAI徽IAK
回覆 #22 52013146a26skps 的帖子

喔~
其實阿寶同馬沙有冇死,應該係好多人想知~
但依照之後劇情/時間,佢地兩個又真係冇再出現,所以應該係死左。(我認為只係去左地球玩失蹤)

穿越時空呢家野,佢地又唔係少女:O)
(「穿越時空的少女」<一定要睇既動畫電影)

btw, 我好想F91重製再加海賊高達動畫化=[

2012-12-28 09:29 PM 52013146a26skps
回覆 #24 KAI徽IAK 的帖子

[url]http://kenkoudaa.sakura.ne.jp/page081.html[/url]
比人惡搞;P;P;P

2013-1-2 12:44 PM click-prop
thc分享~~~:$
都係呢個game好玩

頁: [1]
查看完整版本: 女孩也懂男孩的LOL