YK Forum » 家族吹水 » YK吹水離題台 - 第二十四節

2013-1-1 10:49 PM SyChan
回 #239

你所講既, 姐係人妻...... ?

[[i] 本帖最後由 SyChan 於 2013-1-1 10:50 PM 編輯 [/i]]

2013-1-1 11:08 PM barickcyli
回覆 #239 tomy11 的帖子

你上次...dont be sosad la:)
-41 經,唔會係好人

2013-1-1 11:43 PM SyChan
經,唔會係好人??
人妻=人地既老婆=_=

2013-1-2 12:11 AM 蛇`毒男`變態
聽日就要返學...:em01:

2013-1-2 08:23 AM KAI徽IAK
tomy只係悲劇-___-

btw, SF可以講下世界盃、2013年東亞運動會~
原因,自己google下電競D野=]

2013-1-2 01:37 PM K-ON×梓
tomy悲劇+1..

各位午安...:angel:

2013-1-2 04:19 PM 蛇`毒男`變態
回覆 #246 K-ON×梓 的帖子

tomy悲劇+2...

btw今日唔洗番:angel:

2013-1-2 04:37 PM K-ON×梓
回覆 #247 蛇`毒男`變態 的帖子

今日唔洗番:angel:+1...
聽日就要番了..有d唔想番= -=

2013-1-2 04:55 PM ★四葉草天使★
考試第一日
最煩個D未考/_\

2013-1-2 05:15 PM KAI徽IAK
回覆 #248 K-ON×梓 的帖子

今日唔洗煩+2

話說,我反而想返下學,因為我都時日無多=[
3月1日就Last Day :O(
但如果要交功課,咁聽日唔好黎A_A

2013-1-2 05:37 PM K-ON×梓
回覆 #250 KAI徽IAK 的帖子

當我打機而又被人煩時...我想番學..
當我上堂而不想聽書時...我想放學..

當然仲有功課..
我的情況就這樣:angel:

2013-1-2 05:55 PM KAI徽IAK
回覆 #251 K-ON×梓 的帖子

其實我個情況真心特別,
平時放學歸家打機,一定打得OK,自己會接受
但放假打機,一定打到你心煩氣躁,
今日就是這樣的lag,這樣的廢,這樣的接受不了。(因為自己玩左TF2搞到我SF完全不行了-___-)

所以呢,番學雖然係等放學,但只少打機會好D,仲唔會好似放假果陣冇野做。
上堂時,拎出平版,得左(但而家都開始多test lu)

至於功課,我諗唔洗多講,冇咩香港學生係中意做功課。
===========================================================
之後出旺角補習X_X
搞到我冇得睇「足球騎士」同「銀魂」DX

2013-1-2 06:10 PM K-ON×梓
回覆 #252 KAI徽IAK 的帖子

一放假...攻略新Game...
====一星期後====
悶爆了...:em35:
之後就過著掛機&吹水既生活...

當然..放假唔多唔少都會俾fd拉出去HeaHea
通常一Hea就唔記得左時間..

kai哥都要補習.....

2013-1-2 06:14 PM KAI徽IAK
回覆 #253 K-ON×梓 的帖子

喂喂,你當我唔洗補習O_O?
我唔係果D傳說級既天才喔~
=================================
放假,一星期後,
我終於做左中文卷(呢個假期唯一一樣最有建設性既事)

我諗之後應該唔會打機lu,真心要溫書=[

2013-1-2 06:33 PM K-ON×梓
回覆 #254 KAI徽IAK 的帖子

傳說級既天才...我也不是:em35:

放假一星期後..揪都媽爹...
是聖誕節當晚..(時間全是大約的= =)
4:XX當我挽瑪英打到BOSS時..
To stay with you(手機鈴聲)...
要同Afd出旺角了..買畫板(為挽osu買左個好似700幾)..
結果呢..出到去他忘記目的地在哪了(汗'
所以我們又回去了..

當我們無所事事時..
Afd突然核到..Bfd知道怎樣去~_~
唉..
又搭多一程車出旺..轉地方了..去黃金...
好了好了終於買到了..
接下來去食明將了..

雖然有下文...
下回分解:angel:

2013-1-2 07:06 PM SyChan
回覆 #244 蛇`毒男`變態 的帖子

我都係聽日先要返學呀 [smilies]11[/smilies] 仲要英文默書tim [smilies]21[/smilies]

2013-1-2 07:10 PM mar041106
Lets just be friend:em35:
Tomy哥sosad:em35:

2013-1-2 07:52 PM Matthew417
開口中 GG 第11次.. :em16:
[url]http://forum.eyankit.com/plugin.php?identifier=mouth&module=mouth&action=record[/url]

2013-1-2 10:01 PM 蛇`毒男`變態
回覆 #256 SyChan 的帖子

其實唔難 (我出cheat的說) :clown:

2013-1-3 12:41 AM bustercheung
冇人理我啦:frown:

2013-1-3 01:09 AM mar041106
回覆 #260 bustercheung 的帖子

仲有我:frown:

2013-1-3 12:54 PM KAI徽IAK
用緊電話手寫功能...
Btw, K ON說好的下回

2013-1-3 04:39 PM K-ON×梓
岩岩放學...

下文:
食完明將了...
剛好對面是西九龍中心
放是Bfd提出:入去走走嗎?
我:唉..依家都幾點了..
Bfd:最頂層好似有街機挽..
我:咁,去睇睇有冇full boost打.

經過一層又一層既電梯....
終於到了最頂層
一看...
我:乂乂樂園...
Bfd:入邊有個街機場.

入去了,再看...wt...
Gundam VS Gundam...
連Gundam SEED Destiny都有= -=
心想:我是不是去錯地方了..
這是古董店嗎:L

唉..結果還是買了數十個幣,去打了幾場太鼓和藍球機..

====完====

[[i] 本帖最後由 K-ON×梓 於 2013-1-3 04:40 PM 編輯 [/i]]

2013-1-3 04:41 PM bustercheung
回覆 #261 mar041106 的帖子

好感動:em35:

2013-1-3 04:45 PM KAI徽IAK
回覆 #264 bustercheung 的帖子

好感動^O^
btw, 吐嘈都要講句:Bfd係指男朋友??=]
===========================================================
話說有份另外既作文一早作左,但之前汁野,超可能去左堆田區,但我唔想再作,點同老師講??
(冇帶要留堂作……)(星期六的中文班orz)

2013-1-3 04:59 PM K-ON×梓
回覆 #265 KAI徽IAK 的帖子

不是不是= -=
是A朋友(Afd)
是B朋友(Bfd)
因為有A所以要有B...

2013-1-3 05:22 PM KAI徽IAK
回覆 #266 K-ON×梓 的帖子

講笑姐=]
btw, 今天我成功重拾狙擊槍的感覺,因為自己既隊友全部都完全不行了~
反映出槍game係唔關英雄主義事XD

2013-1-3 05:40 PM Matthew417
開口中 GG 12times.... :em35:

2013-1-3 05:51 PM KAI徽IAK
回覆 #268 Matthew417 的帖子

GG斯米達=[
我有4次被G,最勁果次係「1/351」既機率下被G- -

2013-1-3 06:04 PM K-ON×梓
回覆 #267 KAI徽IAK 的帖子

槍Game如動畫...
有主角與路人之分~_~

頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18