YK Forum » 家族吹水 » YK吹水離題台 - 第二十四節

2013-1-1 07:02 PM barickcyli
回覆 #210 KAI徽IAK 的帖子

好_好笑呀_你老_:clown:

2013-1-1 07:16 PM KAI徽IAK
回覆 #211 barickcyli 的帖子

打我呀笨笨=]

「堅定」流即日招生

2013-1-1 07:18 PM keith_keith
:em39: keith_keith:[color=Red][u][b]支持梁振英下台![/b][/u][/color]

:angel::angel::angel:

2013-1-1 07:19 PM barickcyli
支持梁振英放屁,放到飛上天~~~
=================================
[youtube]oROcFmfiNPA[/youtube]
BL祝大家新年快樂!!

2013-1-1 07:23 PM KAI徽IAK
回覆 #214 barickcyli 的帖子

sor, 其實我支持CY=]
因為我反香港傳媒

2013-1-1 08:02 PM barickcyli
回覆 #215 KAI徽IAK 的帖子

咩呀...飛上天姐係高人一第囉..

2013-1-1 08:03 PM KAI徽IAK
回覆 #216 barickcyli 的帖子

中文差,冇計啦XD

而家差一篇作文就搞掂啦^^
對了,聽日係放假呀可-_-?

2013-1-1 08:08 PM barickcyli
回覆 #217 KAI徽IAK 的帖子

聽日F.6要返,F.1-5要放:clown:

2013-1-1 08:10 PM KAI徽IAK
回覆 #218 barickcyli 的帖子

哈哈哈,好撚好笑:clown:

btw, 我發現你簽名既新大陸O_O?

2013-1-1 08:17 PM barickcyli
新大陸係D咩......

2013-1-1 08:19 PM KAI徽IAK
回覆 #220 barickcyli 的帖子

美洲

===================================
唉,當F.1-F.5考試早放時,F.6的我仍然在上堂,sosad:O)

2013-1-1 08:28 PM barickcyli
回覆 #221 KAI徽IAK 的帖子

上堂可以玩電話,幾好...

2013-1-1 08:31 PM KAI徽IAK
回覆 #222 barickcyli 的帖子

認真,因為你地考試,我Form有特別時間表,D堂好左好多,一日只係要上3科~
(每科2個鐘,但小息半個鐘,食飯好似1個半鐘O_O)

2013-1-1 08:38 PM barickcyli
回覆 #223 KAI徽IAK 的帖子

串啦,仲唔多謝我(地)$250就夠

2013-1-1 08:40 PM KAI徽IAK
回覆 #224 barickcyli 的帖子

有250蚊O_O
早知去啦XD

其實我好憎去人多既地方<<中意人少既地方

2013-1-1 08:58 PM barickcyli
回覆 #225 KAI徽IAK 的帖子

我都想去/_______\

2013-1-1 09:01 PM KAI徽IAK
回覆 #226 barickcyli 的帖子

人生..唉..
唔會再理政治!!!

2013-1-1 09:02 PM SyChan
回覆 #215 KAI徽IAK 的帖子

我都係支持CY架 [smilies]18[/smilies]

2013-1-1 09:07 PM KAI徽IAK
對於2012年既感想,可以話冇~
[youtube]xbp_1FypUWg[/youtube]

YUI再見了=[
難得日本樂壇唱得、作得、自己一個都得既歌手出現=[

2013-1-1 09:34 PM tomy11
回覆 #229 KAI徽IAK 的帖子

YUI~大好...

話說今年紅白有佢份..

超中意..
YUI唱LIVE同CD把聲都9成似..
證明佢真係超實力派...
話說上年定前年黎港果陣我都有去睇..係星光大道LIVE...好正

2013-1-1 09:50 PM KAI徽IAK
回覆 #230 tomy11 的帖子

可惜可惜=[
佢又停了-___-

2013-1-1 10:06 PM barickcyli
[youtube]oROcFmfiNPA[/youtube]
BL祝大家新年快樂!!
yo man~~~

2013-1-1 10:10 PM SyChan
全部都係男仔系度傾計, 我都唔知點搭爹好 [smilies]22[/smilies]

2013-1-1 10:17 PM KAI徽IAK
回覆 #233 SyChan 的帖子

要學似我答爹男,亂咁答爹就差唔多。

回bl:
我係咪應該都拍段片呢=]
難得做哂中文~

2013-1-1 10:19 PM SyChan
點為知亂咁爹先??
其實我諗我e+都搭緊架啦xd

2013-1-1 10:22 PM barickcyli
回覆 #234 KAI徽IAK 的帖子

你想拍D咩野先...........

2013-1-1 10:30 PM KAI徽IAK
回覆 #236 barickcyli 的帖子

拍下校長斷手指^^
講笑~
都係拍下介紹片或者玩緊既片,
例如SF O_O

回235:
洗唔洗我開個女仔分身同你吹水:O)
(講笑)
其實呢,答爹呢樣野,答答下就冇人會理你=]
所以盡量唔好答得太多爹~
如果真係要答,就講下近排咩事就可以了。

[[i] 本帖最後由 KAI徽IAK 於 2013-1-1 10:31 PM 編輯 [/i]]

2013-1-1 10:46 PM barickcyli
sf一定冇乜人會睇..

2013-1-1 10:47 PM tomy11
回覆 #233 SyChan 的帖子

其實我同女仔好好傾架...
不過唔跳點解識親既都有仔姐MA -3-

2013-1-1 10:48 PM 火焰~
聽日返學啦~
真係唔捨得呢個假期........
2013年希望有更大既發展:em17:

頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17