YK Forum » 家族吹水 » YK吹水離題台 - 第二十四節

2012-12-27 10:30 PM kenlol
回覆 #120 KAI徽IAK 的帖子

邊忽毒 大頭相一張:L

2012-12-28 01:40 PM 蛇`毒男`變態
造說今日已經係28號...:em01:

2012-12-28 01:59 PM KAI徽IAK
今天我真的累了=[
晨早測maths(補課)
2個鐘15分鐘卷一加上1個鐘15分鐘卷二,經已令我精疲力盡、精盡人亡=[

2012-12-28 02:25 PM bustercheung
~_~溫書溫到傻~_~

2012-12-28 03:30 PM `洋蔥.
啲人去晒邊~_~

2012-12-28 03:30 PM ★四葉草天使★
回覆 #123 KAI徽IAK 的帖子

你令我醒起考MATHS考成3粒半鐘ge事實:em01:
ECON考成3粒鐘
坐到pat都痛

2012-12-28 03:37 PM KAI徽IAK
回覆 #126 ★四葉草天使★ 的帖子

唔夠有D修文學既人慘,
考6粒鐘:clown:
(好似係6粒鐘,因為兩份卷都三個鐘?一係6粒鐘,一係四粒鐘)

btw, 修中史都要坐2個鐘+1個鐘頭20分鐘(唔係好記得,雖說我F.6)
屎忽痛呢樣野,忍都就忍,忍唔到既就記得起少少身黎令屎忽減壓=[

其實呢,可以話唔止3個半鐘,因為有半個鐘break,而果個break我諗出去考果陣除左去小解之外,都會坐定定-_-
於是,得出結論係:
Maths' Examination time=Paper I + Paper II + break=2 hours and 15 minutes + 1 hours and 15 minutes + 30 minutes = 4 hours:clown:

2012-12-28 05:19 PM kenlol
回覆 #127 KAI徽IAK 的帖子

雖然考試辛苦 但考完試就輕鬆得多
好好忍耐 然後享受試的快樂

2012-12-28 05:26 PM KAI徽IAK
回覆 #128 kenlol 的帖子

的確=[
所以考完DSE應該係人生中最開心既時候-_-

btw, 原來「來自新世界」真係好睇-=-
一開始比「三集定生死」既鐵則搞到冇再睇落去,點知第四集先開始好睇=[

2012-12-28 07:47 PM keith_keith
嘩!我好扌然驚呀你老_!

[IMG]http://i.imgur.com/ItSDk.png[/IMG]

2012-12-28 10:39 PM Matthew417
[b]回覆 #130 keith_keith 的帖子[/b]
[url]http://forum.eyankit.com/viewpro.php?username=ngu159[/url]
[url]http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=88326&page=4#pid965157[/url]

:clown:
=====================================================
GG 10times... :em16:
[url]http://forum.eyankit.com/plugin.php?identifier=mouth&module=mouth&action=record[/url]

2012-12-28 10:56 PM barickcyli
[url]http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=88872[/url]
求吹水~~

2012-12-28 11:03 PM mar041106
想過完新年(農曆FTW)砌機玩BF3~_~
睇睇有冇5000~_~

2012-12-28 11:25 PM barickcyli
13年年尾有BF4~

2012-12-29 02:24 AM ★四葉草天使★
回覆 #127 KAI徽IAK 的帖子

我中間個BREAK最多時間都係坐低同人吹水
姐係有排坐:clown:
VA都好似坐好耐  畫完畫係到呆坐冇得傾計:(

2012-12-29 08:25 AM keith_keith
回覆 #131 Matthew417 的帖子

其實佢改過篇野,本身係::D :D :D :D

唔扣好似對佢唔住咁

2012-12-29 10:29 AM Matthew417
回覆 #136 keith_keith 的帖子

如果淨係打表情, 咁就肯定係無意義文章啦. :smile2:

不過就算佢一開始係打 "到底几时才能下载啊?",
我都會扣, 因為佢之前已經問過好多次... :em16:

2012-12-29 01:46 PM KAI徽IAK
回覆 #135 ★四葉草天使★ 的帖子

VA慢慢啦=]

btw, 中三我記得我Art拎F(雖然冇我朋友同學拎H咁勁)
===================================
仲有3-4個月就考DSE lu O_O
X_X V_V T_T A_A $_$ P_P Q_Q D_D Y_Y ^_^ X_O

2012-12-29 06:21 PM shredder
回覆 #138 KAI徽IAK 的帖子

我仲有3日就考試喇:em01:

2012-12-29 06:33 PM KAI徽IAK
回覆 #139 shredder 的帖子

正如我既口頭禪:呀啪啪啪啪啪啪啪啪﹗
話咁快,考完試V_V

2012-12-29 10:47 PM kenlol
回覆 #140 KAI徽IAK 的帖子

點解可以咁快考完:L

2012-12-29 11:27 PM tomy11
我1月20先考-_-
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPKKKKKKKKKKKKKKKK

2012-12-29 11:43 PM ★四葉草天使★
回覆 #138 KAI徽IAK 的帖子

我VA都唔好得去邊haha
唔使畫畫GE就冇咩野
一畫畫就..........拎F啦:(
2號番去考試:'(

2012-12-30 09:45 AM KAI徽IAK
頂你地咩,我2月頭先考MOCK,仲要係農曆新年假果陣都要考呀=]
btw, 1月因為低form考試(中1-中5),所以有特別時間表O_O
而呢個時間表,D堂好撚正=]

btw, 回kenlol:正如時光飛逝既道理,只要進入左忘我既境界,就會突然之間考完。
回tomy:咁耐先考X_X好多間都考完呢果陣-_-
回四葉草:其實我中意畫畫,但唔係佢要我地畫果D~(即卡通)

再btw, 我1月3號先返=]功課(卷)仲有一大堆未做,書都唔得閒溫~

2012-12-30 11:08 AM K-ON×梓
回覆 #144 KAI徽IAK 的帖子

1月3號番學+1...
14號先考試..

2012-12-30 11:47 AM KAI徽IAK
回覆 #145 K-ON×梓 的帖子

努力LOL
btw, K ON你Form幾V_V

2012-12-30 11:59 AM BdUcK0v0
中6揮手區
我一月尾考mock

2012-12-30 12:02 PM KAI徽IAK
回覆 #147 BdUcK0v0 的帖子

差唔多時間啦,
但我校3月1日先Last Day T_T

btw,
你修咩科~

2012-12-30 12:07 PM K-ON×梓
回覆 #146 KAI徽IAK 的帖子

我F.3
之後要選科了..

2012-12-30 12:09 PM KAI徽IAK
回覆 #149 K-ON×梓 的帖子

咁你努力啦=]
因為D科可以影響到你將來大學選科-_-

頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14