YK Forum » 家族吹水 » YK吹水離題台 - 第二十三節

2012-9-29 10:00 PM KAI徽IAK
nexus 7到手,自我感覺良好

2012-9-29 10:08 PM FeiFei
回覆 #119 FeiFei 的帖子

果然真係呀
連上YK都成個單機咁
:em01:

2012-9-29 10:36 PM KAI徽IAK
回覆 #122 FeiFei 的帖子

單機版YK lol
不予置評~

nexus 7好好挽呀=]

2012-9-29 11:40 PM bustercheung
說好的牛油呢?

2012-9-30 01:01 AM 666118as
又是一年中秋節,我沒有女朋友。又是一個人的中秋節。
今年的孤獨感,比往年更重。

2012-9-30 11:54 AM bustercheung
又是一年中秋節,我沒有女朋友。又是一個人的中秋節。
今年的孤獨感,比往年更重。

:clown::clown::clown::clown::clown::clown:

2012-9-30 11:56 AM shredder
循環一首歌曲聽到要落淚

:clown: :clown: :clown: :clown: :clown: :clown:

2012-9-30 12:09 PM 米奇wovgha
其實諗深一層
與其要我做個I.T.人,倒不如我做番個普通人就算

:clown::clown;:clown:

2012-9-30 12:35 PM 52013146a26skps
:clown: KAI徽IAK之個人簽名,不需要你看,更新原因不需要得到你的理解,但希望可以欣賞。:clown:

2012-9-30 12:38 PM 蛇`毒男`變態
我個chrome顯示藍色有問題......:em35:

2012-9-30 12:43 PM KAI徽IAK
回覆 #129 52013146a26skps 的帖子

:clown::clown:  幪面變態佬Seed:clown: :clown:

2012-9-30 01:31 PM bustercheung
YK Forum c All rights reserved.

2012-9-30 04:04 PM KAI徽IAK
循環一首歌曲聽到要落淚:clown: :clown:

2012-9-30 10:59 PM 蛇`毒男`變態
bustercheung:keith_keith一派胡言

2012-10-1 08:35 AM shredder
琴晚同班friend玩得好爽[img]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20080713124004/evchk/images/f/fa/Agree1.gif[/img]

2012-10-1 08:54 AM kenlol
琴晚睡得好爽

2012-10-1 11:12 AM FeiFei
距離 YK Forum 六週年還有 41 天

原來咁快架...
我都唔覺tim

2012-10-1 12:25 PM mar041106
玩緊MW3 infected= =

2012-10-1 12:45 PM KAI徽IAK
招人挽SF=]
話說而家對住個空無一物既倉庫感到悲哀~
(港版一堆槍,台版一枝槍)

2012-10-1 02:17 PM mar041106
唔識玩forestry:em35:
==========================
[youtube]8DgZovqJgCo[/youtube]

2012-10-1 06:51 PM FeiFei

搵人幫手DEL左GundamMaster個AC佢啦
邊有好似佢咁加分加到咁爽架
:em35:

2012-10-1 06:53 PM KAI徽IAK
招人入我簽名果個RC=]
歡迎吹水同約戰~

2012-10-1 07:17 PM kenlol
有冇人知10月新番做咩?

2012-10-1 07:19 PM KAI徽IAK
回覆 #143 kenlol 的帖子

我知~

2012年10月新番(秋季番)[暫定](有*為本人推薦??<​洗你推)

1. 中二病也要談戀愛* (輕小說動畫,岩哂各位有中二病既朋友啦A_A)
2. Little Busters* (KEY社,不用多說)
3. 機械人日記* (石頭門續作??總之就咁睇PV都覺得好睇)
4. 少女與戰車 (抄強襲魔女,不宜再說)
5. 來自新世界* (異能了)
6. 櫻花莊的竉物女孩* (10月最強輕小說動畫,夢想由櫻花莊開始)
7. 絕園的暴風雨* (神漫畫,推理黑暗系,陣容勁到無能)
8. 就算是哥哥只要有愛就沒問題了吧
9. 旋風管家 第三季* (唔……)
10.CODE BREAKER法外制裁者* (一句講哂:睇啦)
11.IXION SAGA DT
12.元氣女 (唔知全名)
13.TO LOVE DARKNESS (好似係咁串,唔理了)
14.BTOOOM! 驚爆遊戲* (神漫畫動畫化)
15.武裝神姬 (類似IS既東西)
16.K* (聽說很神)
17.速变形GYROZETTER (不知是神馬的兒童向)
18.獸旋戰鬥 (又是神馬的兒童向)
19.JOJO奇妙冒險 (可睇可唔睇既,JOJO神作黎但冇睇過)
20.魔奇少年* (應該好睇)
21.新生徒會的一存 (本人認為有睇上一季既就睇啦, NICO放送-=-)
22.PSYCHO-PASS* (天野明原著<家教作者>,你明的)
23.緋色的欠片第二章
24.向陽素描第四期
25.只要你說你爱我
26.鄰座的怪同學* (唔……應該好睇掛)
27.HAITAI七葉
28.爆漫三* (最終回,應該叫「爆漫F」啦~)
29.最強會長黑神 第二季* (開始煩人的正負十三班了)
30.頭文字D第四季* (好似係第四季)
31.銀魂第三季* (銀他媽來了)
32.軍火女王第二季* (不用問,只要看)
33.咬屁股蟲 (兒童向明顯)
有4個未知名稱動畫,但個人認為係兒童向,所以不用理會。

2012-10-1 11:32 PM kenlol
回覆 #144 KAI徽IAK 的帖子

旋風返來了:D

2012-10-1 11:41 PM mar041106
回覆 #141 FeiFei 的帖子

搵人幫手DEL左feifei個AC佢啦
邊有好似佢咁加分加到咁爽架
:angel:

2012-10-2 11:05 AM kenlol
話說今朝死咗好多人

2012-10-2 11:14 AM KAI徽IAK
回覆 #147 kenlol 的帖子

R.I.P.

完~
剛過中秋節,就黎D咁既悲劇=[

2012-10-2 04:41 PM kenlol
刀劍都死好多人;P

2012-10-2 07:32 PM 蛇`毒男`變態
回覆 #137 FeiFei 的帖子

感覺五週年好似係最近o既事....:em35:

頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14