YK Forum » 吹水閒聊 » 死得人啦

2012-9-11 09:43 PM 冰花~水蜜桃
死得人啦

點算!點算!

今日上音樂堂果時,老師話我地六年級同學要教一年級的同學唱歌:em35:

我要教咩歌好,唔小心唱走音又會比人笑:em01:

今次真係死得人啦!救命!:em16::em16::em16::em16:

2012-9-11 09:45 PM K-ON柴可夫CK!
生日歌

其實呢d唔洗認真 盡力就得

就算唔好都冇人會怪你

2012-9-11 09:59 PM 冰花~水蜜桃
不停打黑痴,我諗我感冒了,yeas明天感冒請假,唔洗教人唱歌了;P

2012-9-11 10:07 PM 金魚佬
[youtube]EZVSVYoeXBQ[/youtube]

2012-9-11 10:18 PM bustercheung
請教丘老師:clown:

2012-9-11 10:20 PM FeiFei
回覆 #3 冰花~水蜜桃 的帖子

如果丘老師知道你這樣的話 她一定會很傷心的

:clown:

2012-9-11 10:20 PM x655565gf
家長信:clown:

或者唱signal graph ,bad apple

2012-9-11 10:36 PM barickcyli
丘老師幫到你WO~~~~
做咩唔搵佢:clown:

2012-9-12 12:16 PM ss310251
義勇軍進行曲,
包你100分

你不如罷課算啦

2012-9-12 03:27 PM vitovitohon
[youtube]9cSCwJpF8L8[/youtube]

2012-9-12 04:56 PM 蛇`毒男`變態
hi~~未入黎前都估到架啦,但心諗邊有人土耳其到咁架,咁_咁_土耳其係人都估到既野仲講黎做乜?把心一橫試下click,但又諗住你又真係好 土耳其,應該都係為左丟假架啦,所以明知係人都知都會講,所以都係廢事.不過諗真d,你明知人知你丟假,咁實冇人click又冇人會reply,所以先咁樣講等你以為你唔會唔講唔係真既野,趣趣地click黎睇下啦,廣西燒味原來真係咁講,hihi啦!

2012-9-12 05:44 PM keith_keith
睇到個標題嚇到叫左出黎,老細問咩事,我照讀比佢聽,讀左標題內文都未開始讀,佢成塊面白哂,自言自語,猛咁話「共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生;共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生……」

跟住衝左上天台,叫左一聲「鳴呀,點解係我」就跳左落去,成班同事追上去都追唔切,有兩個女同事嚇到暈左,仲有個男同事當場嚇到幾左弱智,不停問人要唔要食腸仔蛋。

我就好好彩無咩事,但同班同事五十幾個人即時變左失業,你條Hi Hi真係害人害物……

2012-9-12 06:26 PM louis222
[youtube]ZEJbNPeYNz8[/youtube]

2012-9-12 06:40 PM ss310251
[size=4]大笑之歌
[/size]
[youtube]_caTiyKcLNY[/youtube]

[[i] 本帖最後由 ss310251 於 2012-9-12 06:42 PM 編輯 [/i]]

2012-9-12 06:50 PM x655565gf
笑=w=

絕對的無視了 =w=

:em35:

2012-9-12 06:56 PM KAI徽IAK
死得人啦

點算!點算!

今日上自修堂果時,老師話我地六年級同學要同收橙皮的同學說不

我要同唔同好,唔小心幫手收又會比人笑

今次真係死得人啦!救命!

==========================================================

[youtube]gXUg2Wi26C4[/youtube]

2012-9-12 07:53 PM x655565gf
回覆 #16 KAI徽IAK 的帖子

感覺像在欺負人啊=w=

不過話說我怎麼越看越爽???

:em35:

我應該要去面壁嗎??

2012-9-12 07:57 PM 金魚佬
你唱我個首,一定可以用霸氣震懾班小朋友

2012-9-12 08:04 PM KAI徽IAK
回樓主:
話說我都係六年級=]
好細過呀我……
本人對你出現的情況非常感觸~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
再拉落少少
.
.
.
.
..
...
其實,我中六,中學六年級。
(版主唔好扣我分啦,我都唔係專登拉長個回覆)

2012-9-12 08:52 PM ss310251
我在上ICT堂也回覆你,你也不理我:'(

2012-9-12 09:05 PM KAI徽IAK
回覆 #20 ss310251 的帖子

誰??
在說誰?
難道是樓主X_O

2012-9-12 09:45 PM ss310251
回覆 #21 KAI徽IAK 的帖子

當然...;P
我現在心靈受到嚴重創傷,
內分泌失調
樓主,湯藥費!

2012-9-13 06:42 PM Black_Cay
老師話D野唔駛咁認真:em35:

2012-9-13 07:00 PM 666118as
[youtube]32PEgVyi3Dw[/youtube]
BJ4

頁: [1]
查看完整版本: 死得人啦