YK Forum » Minecraft » 有誰有主程式

2012-8-28 09:33 PM mk60212
有誰有主程式

.............好..好想玩minecraft
看朋友玩好羨目喔
可是下載又要錢
下載來又不能用.....

2012-8-28 09:36 PM keith_keith
[url]http://lmgtfy.com/?q=minecraft+download[/url]

2012-8-29 08:51 AM 專屬尐斌
.............好..好想刪minecraft
看朋友刪好爽喔
可是刪除又要錢
刪了來又不能玩.....:clown:

2012-8-29 05:41 PM pp778855
回覆 #1 mk60212 的帖子

唔該唔好係到扮可憐好慘咁
要玩自己買 冇錢買就玩開心板

2012-8-29 06:36 PM x655565gf
回覆 #4 pp778855 的帖子

嘛=w=

說話也不要太過偏激,人家可能真的是找不到才在這裡問的=w=
可能他是故意的,不過也有可能是真心的撒=w=
總而言之,Google

或者...[url]http://forum.minecraft-hk.com/forum.php[/url]

2012-8-29 07:06 PM 米奇wovgha
回覆 #4 pp778855 的帖子

唔該你去讀多啲書先黎罵人:em35:
一係就咪出聲 一係就同我死去學正字
唔好再講埋啲”標提”同”開心板”呢啲咁嘅錯別字
就算人地真係冇google過
你都唔好扮到好有野咁罵人,
記著
你都唔好得去邊:em39:

2012-8-30 10:54 PM Matthew417
回覆 #6 death-angel 的帖子

[color=Red]警告: 請勿離題.[/color]

2012-8-31 10:14 AM pp778855
/W\
哎嘛~
我發現YK真的...多左好多...
算了我出口話人係我唔岩X[

2012-8-31 11:32 AM x655565gf
回覆 #8 pp778855 的帖子

乖=w=

:angel:

下次不要這樣咯~

2012-9-1 09:21 AM a0611076
去Minecraft Hk 論壇米有了?
:L

2012-9-3 08:50 PM lewis221
回覆 #8 pp778855 的帖子

你就係一位好成功的例子:)

頁: [1]
查看完整版本: 有誰有主程式