YK Forum » 短文小說 » 1oo%原作《♂我當你係囡僕♀》有少少粗口

2012-8-25 05:23 PM kAiwInG
1oo%原作《♂我當你係囡僕♀》有少少粗口

[color=Cyan]楠藍 天生性格怪怪 有d粗魯 樣唔錯 幾可愛[/color]
[color=Purple]樂冰 係藍既好朋友 都係有D粗魯 樣就幾可愛[/color]
[color=Blue]海藍 天生有一對海蓋色既眼 樣型 花花公子 係運動健將[/color]
[color=DarkOrange]樂天 係冰個丫哥 係海藍個fd 都係型 對愛情專一 不過佢讀書就好好[/color]
[color=Gray]芙蓉 天生樣樣衰衰 姣到死既八婆 只要係令囝就姣[/color]

---第一篇---

"呃..."
有一把囡人既呻吟聲
"我好想感受到你既體溫"
另外有一把男人聲
"放心,我會令到你好舒服"
"好..."

第二日
我同冰返學
楠"唉 琴日既功課 我仲未做完丫"
冰"下@@好彩我叫我丫哥做曬姐"
楠"你就好啦 有一個咁好既丫哥"
冰"係咩-_-最多借比你抄啦"
楠"真架@@多謝你丫><"
冰"唔洗 記得小息請我食野得架啦^^"
楠"好好好!"

返到學校
我細細聲講"要快d抄啦 要快d miss就黎啦><"
一講曹操 曹操就到-0-
miss"起立!"
我繼續抄
miss"楠藍同學起立 而家唔係做功課既時間"
成班同學係到笑
叮噹~叮噹~
上完堂啦 到小息 冰即刻攬住我
冰"野食野食^^"
楠"咪咁興奮啦><"

到左小息部 突然班囡尖叫
囡"丫!!!!好令囝哇><"
楠同冰"洗唔洗咁大聲哇-_-"
楠同冰就行過去睇下啦
真係有個令囝丫@@冰就大叫 我就若無其事 仲大叫
楠"樣衰!"
成班望住楠 戈令囝就行去楠面前話
令囝"你講咩話?"
楠"樣衰丫!我地走"
藍"哈!戈囡囝幾可愛 幫我睇下佢咩班 我要轉入佢戈班"
佢既手下"係!少爺"
藍"真係一個有趣既囡囝 一定有排挽"
                                                                        ---完---

[[i] 本帖最後由 kAiwInG 於 2012-8-27 01:15 AM 編輯 [/i]]

2012-8-25 08:33 PM 米奇wovgha
回覆 #1 kAiwInG 的帖子

書面語唔該:angel:

2012-8-25 08:34 PM 666118as
樓主真係一個有趣既囡囝 一定有排挽

2012-8-26 12:06 AM kAiwInG
點可以咁講我架><嗚嗚~

2012-8-26 11:35 PM kAiwInG
第二篇

---返到課室---
冰"w0w 楠 你好勇哇@@"
楠"係咩-_-"
冰"個個囡囝都O曬咁望住你哇"
楠"挑!係咩"
miss"起立!"
冰"返埋位先啦,陣間lunch傾啦"
楠"好!"
miss"今日有個轉學生黎,你可以入黎啦"
成班囡囝突然尖叫
囡"丫!!!今日個令囝哇><"
楠同冰"頂你個肺哇-_-嘈到咩咁!"
miss"你先介紹自己先啦"
藍"係!我叫海藍 大家好"
楠"頂 有個藍字...影衰曬"
藍"miss我有個請求!"
miss"係!咩呢?"
藍"我要坐個個囡囝隔離"
藍指住我
楠"唔得!你憑咩坐我隔離?"
藍"憑我新黎^_^miss咁姐係得唔得?"
miss"楠藍同學,唔可以咁對新同學架!"
楠"車"
藍坐左我隔離之後 成班囡囝啤住我 流汗中-_-"
藍"你叫楠藍哇?又有個藍字,真係有緣"
楠"頂-_-邊戈同你有緣哇"
藍"咁粗魯架"
楠"吹咩?上你既室啦"
                                                ---放lunch---
我同冰出去食 見到個賤人 我地諗住快d食完就走啦
藍"我可唔可以同你一齊坐?"
冰"可以哇"
楠"唔可以"
藍扮可愛"唔好咁對我啦><"
楠"收皮!咪係到扮可愛"
冰"好可憐哇><你坐啦快d"
藍"多謝你哇,你叫咩名哇?"
冰"我叫樂冰哇"
藍"真係一個好好既名^_^"
楠"我唔想同佢坐埋一齊,我返學校先啦!"
冰"楠藍bb><"
我就自己返學校先啦
                                                                  ---小息---
我自己去廁所 突然好似有人跟住我咁 我就比人捂住左個口 我掙扎
藍"咁粗暴架"
楠"頂你!帶我黎做咩哇"
藍禁住左我
藍奸笑"帶你黎做d男囡朋友之間做既事"
楠"你死開d啦"
藍"唔得啵.0."
楠"fuck u"
藍"come on baby"
楠"-__-"
藍"唔敢哇?就等我黎啦啵@@"
藍既面越黎越大 佢深既一吻錫左落我塊面到
楠"喂!你個愛滋病帶菌者,你錫我 死啦 一定有愛滋 我要沖十次涼哇;("
我一路尖叫一路跑><藍就狂笑 有個囡人一路睇住
囡"咁既囡人都要,哈!個囡要死!"
                                                                                     ---完---

2013-1-7 02:39 PM Loillpop
加油 十卜十卜
Po多D

2013-1-29 06:45 AM Loillpop
加油呀 繼續PO 支持你

2013-1-29 11:51 AM click-prop
點解仲未有芙蓉出現架!!! 佢先係女主角啊!

頁: [1]