YK Forum » 綜合遊戲 » [TF2]MvM玩後感

2012-8-16 04:17 PM BennyChung
[TF2]MvM玩後感

:em02: 呢個MODE幾好玩 又唔係難玩
我就玩得最多係SNIPER
SNIPER真係好屈機(除左MANNCO.個幅圖)
淨係升把RIFLE, 升EXPLOSIVE HEADSHOT
每次爆頭隔離既ROBOT就會受到流血傷害
升到LVL3每秒2X血
做SNIPER都可以清一堆怪
之後就升加攻, 升到最高一野爆頭7百幾血:em35:

第2個我有玩既就係PYRO
PYRO一開始一定要升殺人加血, 否則瞬間被秒
之後升加彈 否則一定唔夠彈
之後再升攻擊力
做PYRO要善用AIRBLAST
吹遠D BOMB CARRIER, 因為全隊得你可以吹後個粒BOMB
AIRBLAST仲可以打SOLDIER大佬
佢D CRITS ROCKET飛得好慢, 好易吹
基本上PYRO好HI屈 :em24:

之後係關於入SERVER問題
千奇唔好咁低能用佢個功能排隊入場, 等到花兒也謝了都未入到
最好直接係SERVER LIST到搵SERVER, 每次個SERVER都係得6個人玩(就算個SERVER開夠32個位)
當個場>6個人, 玩既人會係先到先得制
即係話當SERVER轉圖, 你愈早入愈早玩
換言之, 只要你部腦夠勁, 次次都係頭6個LOAD到入去 (小弟次次都係第一個LOAD入去:em37:)
咁你就一定有得玩:em24:

[[i] 本帖最後由 BennyChung 於 2012-8-16 04:18 PM 編輯 [/i]]

2012-8-16 04:31 PM kenneth211
回覆 #1 BennyChung 的帖子

要買飛先有得玩:em01: :frown: :orz: :clown: :rock: :em40: :em39:

2012-8-16 04:31 PM BennyChung
回覆 #2 kenneth211 的帖子

唔洗買:clown:

2012-8-16 04:32 PM kenneth211
回覆 #3 BennyChung 的帖子

少過6個人嘅入唔到:clown:
=============
有冇興趣開party:em46::em46::em46:
===================
係官方嘅入唔到:clown:

[[i] 本帖最後由 kenneth211 於 2012-8-16 04:48 PM 編輯 [/i]]

2012-8-16 05:53 PM keith_keith
Engineer都好屈機,將sentry gun起得隱蔽d就屈晒機

2012-8-16 07:47 PM xpsm
玩decoy
我同fd雙heavy企中間左小小,有補給器係旁邊
兩隻無限彈咁射
tank 30秒gg

2012-8-16 07:59 PM keith_keith
回覆 #6 xpsm 的帖子

兩個engineer都好屈機
一個control sentry gun,一個就係咁維修:em02:
正到喊,一場殺150人冇難度

2012-8-16 09:09 PM BennyChung
回覆 #7 keith_keith 的帖子

我用PYRO一條命殺四十幾件:em45:

2012-8-16 09:11 PM keith_keith
回覆 #8 BennyChung 的帖子

Engineer一條命過晒全部關都冇問題

2012-8-16 09:13 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #9 keith_keith 的帖子

Sniper一條命過晒全部關都冇問題

2012-8-16 09:14 PM keith_keith
回覆 #10 K-ON柴可夫CK! 的帖子

Spy唔殺人一條命過晒全部關都得

:clown:

2012-8-16 09:48 PM xpsm
留係重生點等隊友打is ok

2012-8-16 10:59 PM tony9213
sv_cheats 1 is ok

頁: [1]
查看完整版本: [TF2]MvM玩後感