YK Forum » 戀愛 » 求表白方法

2012-6-5 09:01 PM 湯湯
求表白方法

如果從我一個小學同學(好鄰居)ge日記中得知佢鍾意左我好耐....感我應5應該同佢講.......:Q
我個心好亂

2012-6-5 09:09 PM 666118as
我喜歡你
一句就可以

2012-6-5 09:13 PM 湯湯
回覆 #2 666118as 的帖子

5 work ga lo~~:lol

2012-6-5 09:15 PM 比比比比
我有少少鍾意左你
電視都有教啦

2012-6-5 09:17 PM anguslo123
你又寫番篇日記,跟住扮吾覺意比佢睇:lol

2012-6-5 09:18 PM 湯湯
回覆 #4 比比比比 的帖子

個條友其實一早已經講過.........但係之前....仲未散.....不過而家仲未完全放得低:Q

2012-6-5 09:31 PM barickcyli
回覆 #6 湯湯 的帖子

尸吊...咁易Ge野都要問,真係ON.(8+1)(8+1)(8+1)lol

2012-6-5 09:35 PM KAI徽IAK
認真,最簡單是最好的方法=]
就咁表白~
======================
btw, 睇人日記X_O
你拎左佢本日記,加張紙仔=]
之後,你明的~

我是來答爹的'_>`

2012-6-5 09:36 PM barickcyli
回覆 #8 KAI徽IAK 的帖子

係FB彈句野比人K.O.

2012-6-5 09:38 PM 湯湯
回覆 #7 barickcyli 的帖子

多謝你教我wo!!!!!!!!!5該曬......
今晚ge日記.....我已真係寫'sorry......are u on 8+1 8+1 ??'...;P
會5會衰左d .........

2012-6-5 09:39 PM KAI徽IAK
回覆 #9 barickcyli 的帖子

KO了
咁快=]
=============
少年少女,溫書吧=]
雖然有夏令~
(請珍惜低form時的空閒夏令時間-=-)

2012-6-5 09:44 PM barickcyli
回覆 #11 KAI徽IAK 的帖子

haha,
你寫咩關我手然事

2012-6-5 09:52 PM KAI徽IAK
「撚」
打出黎吧,少年=]
反正你多的是分跟經驗X_O
==========================
btw, 呢D問題,都係比機會我答爹,呃下帖

2012-6-5 09:53 PM barickcyli
回覆 #13 KAI徽IAK 的帖子

我都係啦~~~
無聊睇cooking hay hay

2012-6-5 10:07 PM KAI徽IAK
回覆 #14 barickcyli 的帖子

咩cooking hay hay- -
講中文可以嗎=[
(有代溝X_X)

2012-6-5 10:09 PM barickcyli
回覆 #15 KAI徽IAK 的帖子

上youtube睇啦....

2012-6-5 10:11 PM KAI徽IAK
回覆 #16 barickcyli 的帖子

唔上\ _ /
唔想上\ _ /
唔想google=]
唔想youtube=]
因為我要繼續呃帖=]
==================
正題:表白了嗎?

2012-6-5 10:13 PM barickcyli
回覆 #17 KAI徽IAK 的帖子

人地打緊飛機呀~:clown:

2012-6-5 10:17 PM bus911
同佢講
我鐘意左你好耐,可唔可以同我XXOO

:clown:

另外一個方法
誤打誤撞咁推倒左佢..............:em35:

2012-6-5 11:30 PM 666118as
其實一開始(1樓)的大大說的十分正確
你喜歡的話,說不就是可以了嗎?

2012-6-6 09:18 AM ~琪琪~
都系順其自然啦....你咩5咩佢先?

頁: [1]
查看完整版本: 求表白方法