YK Forum » 吹水閒聊 » 好耐都冇試過他媽的幹

2012-5-19 06:05 PM 666118as
好耐都冇試過他媽的幹

話說,我今日去咗信和啦
咁岩就落雨
但係我見衫就有帽:clown:
大丈夫~
之後去咗信和啦~
就燒咗4本小說~_~''
拎咗3XX幾去信和
但係東立D書貴到HIHI ~_~''
最後冇燒妹妹漢字...
因為打算下星期6/日燒~_~''
但係最幹的係...
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/305642_240576349381575_100002876342971_367230_1459255621_n.jpg[/img]
兩個都係我都有的杯"戰"...
有冇人同我換...

2012-5-19 06:33 PM K-ON×梓
回覆 #1 666118as 的帖子

兩個都係一樣:angel:

我琴日著住校服..就咁去...

2012-5-19 06:39 PM 666118as
回覆 #2 K-ON×梓 的帖子

so toxic :clown:
放心,信和都有D學生妹去
因為有明星~_~

2012-5-19 06:47 PM K-ON×梓
回覆 #3 666118as 的帖子

琴日大把女學生去啦-.-

星期六/日都有啦

2012-5-19 06:49 PM 666118as
回覆 #4 K-ON×梓 的帖子

咁咪唔怕LO :clown:

2012-5-19 06:51 PM K-ON×梓
回覆 #5 666118as 的帖子

我星期一至五去信和已經係奇蹟啦:angel:

多數星期日去的說~

2012-5-19 06:52 PM 666118as
回覆 #6 K-ON×梓 的帖子

冇錯,緊係係六日去信和+啦~

2012-5-19 06:54 PM K-ON×梓
回覆 #7 666118as 的帖子

星期一至五..又要番學
又要咩住個書包去-.-

所以琴日我番左屋企換左個袋先去:angel:

2012-5-19 07:01 PM 666118as
回覆 #8 K-ON×梓 的帖子

你住在哪裡:angel:?

2012-5-19 07:26 PM K-ON×梓
回覆 #9 666118as 的帖子

私土瓜灣的(近何文田):angel:

2012-5-19 07:51 PM 666118as
回覆 #10 K-ON×梓 的帖子

不錯不錯
幾遠:clown:

2012-5-19 08:44 PM K-ON×梓
回覆 #11 666118as 的帖子

唔係好遠啫...
唔塞就30幾到45分鐘左右(bus)...

頁: [1]
查看完整版本: 好耐都冇試過他媽的幹