YK Forum » 吹水閒聊 » [Diablo III]有冇巴絲打??

2012-5-16 08:51 PM dpgtooldpg1
[Diablo III]有冇巴絲打??

有冇巴絲打可以幫我留意下有冇Diablo III嘅全語系版:em46::em46::em46:
報報價同係邊到有,出街順手留意下啦

2012-5-16 08:59 PM keith_keith
[url]http://forum8.hkgolden.com/view.aspx?type=GM&message=3730159[/url]

2012-5-16 09:01 PM dpgtooldpg1
已上完遊戲台:em37::em37::em37:

2012-5-16 09:04 PM tomy11
..而家街價一定好貴 ==

其實呢..全語系同台版係冇分別..
配音SET死左用咩語言既UI就要用咩配音

利申...4個月前訂左6隻..
而家我同班FD都己經3X幾LV

2012-5-16 09:14 PM dpgtooldpg1
唔想要親愛的中文:em37::em37::em37:

2012-5-16 09:19 PM tomy11
回覆 #5 dpgtooldpg1 的帖子

咁你買全語系囉= =
BTW..而家出面..除左7仔果D賣正價..
其他都賣600以上 ==

你都係去搵下仲有冇點數買好D..
買數位版全語系

2012-5-16 09:22 PM dpgtooldpg1
[quote][b]原帖由 [i]tomy11[/i] 於 2012-5-16 09:19 PM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=84937&page=1#pid933286][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
咁你買全語系囉= =
BTW..而家出面..除左7仔果D賣正價..
其他都賣600以上 ==

你都係去搵下仲有冇點數買好D..
買數位版全語系 [/quote]

我有諗btw數位版全語係咪平啲/一樣?

2012-5-16 09:24 PM tomy11
回覆 #7 dpgtooldpg1 的帖子

數位版係平D/
平正價幾十蚊左右

因為香港買點數平XD
就算點數正價.都平實體包幾十蚊.
因為小左D包裝費,運費,印刷果D

2012-5-16 09:25 PM 乜乜政
依家全hk都無晒啦差5多 訂啦1個月後有得玩:clown:

2012-5-16 09:28 PM tomy11
幸好我4個月前就訂6隻全語系:clown:

2012-5-16 09:28 PM dpgtooldpg1
回覆 #8 tomy11 的帖子

香港係邊有?同唔同比WOW月費?

回覆 #9 乜乜政 的帖子
數位版都係????

2012-5-16 09:29 PM tomy11
回覆 #11 dpgtooldpg1 的帖子

點數其實都唔係周街有得買..
好多地方都冇曬貨..
隻點叫戰網..

BTW..我有6條試玩KEY..:lol

2012-5-16 09:55 PM dpgtooldpg1
回覆 #12 tomy11 的帖子

都係要上淘寳買:L :L

2012-5-16 10:00 PM tomy11
回覆 #13 dpgtooldpg1 的帖子

香港應該仲有小量地方有隻點買.
搵下啦..
話說今天下午都仲見到有人話見到7仔仲有D3

頁: [1]
查看完整版本: [Diablo III]有冇巴絲打??