YK Forum » 戀愛 » 揀邊個?

2012-4-23 02:54 PM KwanTai
揀邊個?

[color=darkorchid]HELP,ME..........
有個A,有個B
A就有GF啦.....B就單身.....我就對兩個都有feel......A徐左中意佢GF之外....仲中意我.....
A:靚仔......好人......好識關心人......但係矮過我DD.......同有GF
B:好tall........靚仔.......勁好人同溫柔.....但係成績勁差........同有D黑社會feel.....
同埋我都唔知B中唔中意我.....A就有D中意我.......
咁我揀邊個黎中意我好?:confused:[/color]

2012-4-23 03:23 PM 啊BeN
B 生生性性 同我唔好做第三者啦

2012-4-23 04:13 PM KwanTai
回覆 #2 啊BeN 的帖子

但係我中意A多D......

2012-4-23 04:21 PM orz1515
then please dont ask these crap questions

2012-4-23 04:26 PM bustercheung
回覆 #3 KwanTai 的帖子

你都有左答案啦
就算有幾千個人叫你揀B
你都會照揀A

:em35:

2012-4-23 04:30 PM `洋蔥.
我地啲旁人講咩都冇用
睇你自己想點:em35:

2012-4-25 12:03 AM -Marco`朗☆
2個都唔好要
a可以講係唔專一
b就鐘意你先算,同埋你會唔會因為佢既成績而介意,仲有既係你驚唔驚出街比人打

一定要揀我揀b啦
始終dislike唔專一既男仔

2012-4-25 12:17 AM 666118as
勁好人同溫柔
Like this
唔好做第三耆

2012-4-27 07:18 PM KwanTai
thx.....唔該晒.....

2012-4-27 09:58 PM ~琪琪~
回覆 #9 KwanTai 的帖子

hello,見到你咯,揀A啦,我覺得佢同陳曉瀅遲早散...同理你又鐘意佢多D...

2012-4-27 10:06 PM *桂子*
個a咁花心
中意佢一定會受傷.

2012-4-27 10:46 PM KwanTai
回覆 #10 ~琪琪~ 的帖子

是嗎.....不會吧.....還有....她現在.....一腳踏兩船....

2012-4-28 04:55 PM ~琪琪~
回覆 #12 KwanTai 的帖子

你話陳曉瀅??定A呀?

2012-4-28 06:04 PM KwanTai
A呀........

2012-4-28 07:15 PM ~琪琪~
回覆 #14 KwanTai 的帖子

下,系咩....咁另一個系..邊個?

2012-5-1 06:35 PM KwanTai
回覆 #15 ~琪琪~ 的帖子

吳珈慧呀......-.-.....:L

2012-5-1 09:34 PM ~琪琪~
回覆 #16 KwanTai 的帖子

哦哦....那A還喜歡你嗎...

2012-5-1 11:08 PM Rachel@YK
讀書 唔好拍拖 完
雖然我好恨拍拖 我之前識左一個
我好掛住他 飛左去澳洲
我之前晩晩喊
陰公:em35:

2012-5-4 07:47 PM KwanTai
回覆 #17 ~琪琪~ 的帖子

那知道呀.......

2012-5-4 10:13 PM ~琪琪~
回覆 #18 Rachel@YK 的帖子

唉,你好可憐哦...:em35: