YK Forum » 戀愛 » 我既故事 勿恥笑[唔知放咩區-.-]

2012-4-5 06:51 PM gtavc2007
我既故事 勿恥笑[唔知放咩區-.-]

是咁的
我鍾意左條女三年(~to me:eek:夠長情;P)
所以
我就好博命做d討好女神既事
例如 減肥啦 綀肌肉啦 讀好d書 盡量show自己好既一面比人睇
我就失去哂理智:funk:

首先,第一日 我班所謂兄弟就無啦啦話唔想再同我食飯

之後,我返到屋企,心情超差,自殘界手。
然後,第2日就要放學同佢地攤牌
一個人走去同F攤牌果陣 聲稱 我一直以泥對佢地做果咩:em41:
A: A本身冇老屈我鍾意第二條女 我就同B插佢 話佢老屈 然後講左 "我點知佢到時會唔會老屈"(其實我覺得A玩我係遲早既事)
    扮高分過佢起到笑佢(其實一樣分:funk: )
B: 同佢講我去ZARA買衫 B話我炫富
C: 玩得過左龍 整到佢副眼鏡 (一早say左sor 佢話冇擺上心)
D: 受唔住老師壓力 被威逼 講左比老師聽D做果一d事
E: 話要疏遠佢 其實係比D老屈
F: none
G: none

但係我其實起度諗 唔只我錯囉sor
佢地一直對我做過d咩
A: A上堂公開暗示過我鍾意第二條女
B: FB串7我 惡意侮辱(hide埋我添 都係有25講比我知)
C: 有求必應 當我兄弟
D: 同D,E,F,G食飯 D玩人間蒸發(夾埋E,F,G) 起MSN同佢道歉仲要奚落我
E: F.4改我一堆圖放上FB 起背後散播我既壞話(全部無根據)
F: none
G: 有求必應 當我兄弟

F就講左句 令我好勁嬲(果陣邊有嬲啊 down到爆):
你都係想講大件事姐,你想我地比人d_u啊?:em45:

之後果晚 就起FB就堅持佢地冇做錯
當然當我兄弟果d就緊係冇讚佢
我覺得其實佢地係被逼既...

後尾
死死地氣啦
走去同D道歉
然後佢就講左句
"你今次仲唔PK? 你本身大把fd 而家冇個sup你 我好心涼"

呢件就係我一直以泥唔開心左3-4個月既事情始末
希望各位比d分析我:em37:

[[i] 本帖最後由 gtavc2007 於 2012-4-8 08:06 PM 編輯 [/i]]

2012-4-5 07:38 PM hh36471288hk
實不相瞞....
其實我睇吾明你寫乜.....[真]

2012-4-5 07:44 PM gtavc2007
回覆 #2 hh36471288hk 的帖子

邊忽唔明啊@@?

2012-4-5 07:50 PM vitovitohon
我都唔係好明.......

2012-4-5 08:11 PM gtavc2007
有咩唔明姐-.-

2012-4-5 08:16 PM hh36471288hk
回覆 #5 gtavc2007 的帖子

全部:em01:

2012-4-5 08:18 PM yuyu907
好似明明地...係咪"好似"話..一開始你比人"排擠"....你d fd覺得你重色輕友??唔想再同你食飯??
搞針對??c同g一直企喺你果邊??好兄弟...之後有d就覺得玩得過火..最後企番你果邊??

2012-4-5 08:25 PM gtavc2007
回覆 #7 yuyu907 的帖子

no
d fd排擠我既原因已經打哂
C同G一直以泥當我兄弟 但係後尾都企左起佢地果邊(因為太多人)
但係實際上唔係 所以FB就唔讚囉

最後係冇人SUP我架
我同人道歉 比人奚落

[[i] 本帖最後由 gtavc2007 於 2012-4-5 08:29 PM 編輯 [/i]]

2012-4-5 08:30 PM yuyu907
回覆 #8 gtavc2007 的帖子

[/color][quote]後尾
死死地氣啦
走去同D道歉
然後就講左句
"你今次仲唔PK? 你本身大把fd 而家冇個sup你 我好心涼"[/quote]

然後[color=Red]佢[/color]就講左句
咁樣會易明d....

至少C同G心入面仲有你lee個兄弟^_^be happy~

2012-4-5 08:34 PM gtavc2007
回覆 #9 yuyu907 的帖子

總之而家好怪
之前考DSE
C扮唔識我

2012-4-5 08:36 PM 我叫做MING仔
其實呢
比人排擠又真係無乜野既..
反正都唔影響生活既
btw,唔係好明樓主錯乜

2012-4-5 08:38 PM yuyu907
回覆 #10 gtavc2007 的帖子

想專心溫書掛=.=
咁咪唔好諗咁多野,考完DSE再同佢攤牌?!

2012-4-5 08:40 PM gtavc2007
回覆 #12 yuyu907 的帖子

其實聽到D咁講就知係 有某幾個人係有目的啦
佢地可能會散播對我不利既野
復合機會 微左少少:funk:

[[i] 本帖最後由 gtavc2007 於 2012-4-5 08:42 PM 編輯 [/i]]

2012-4-5 08:42 PM yuyu907
回覆 #13 gtavc2007 的帖子

如果你冇做過果d所謂對你不利既野..根本唔怕比佢廢up!!!!

2012-4-5 08:43 PM gtavc2007
回覆 #14 yuyu907 的帖子

而家我咁既身世冇人信架w0-.-

2012-4-5 08:44 PM yuyu907
回覆 #15 gtavc2007 的帖子

咩身世咁巴閉0.0?

2012-4-5 08:45 PM gtavc2007
回覆 #16 yuyu907 的帖子

sup我既一個人都冇
換言之 冇FD

2012-4-5 08:57 PM yuyu907
回覆 #17 gtavc2007 的帖子

poor...
真係陰公bb豬咯....

2012-4-5 08:59 PM gtavc2007
回覆 #18 yuyu907 的帖子

唉-.-
勁down
集中唔到精神溫書囉根本

2012-4-5 09:04 PM yuyu907
回覆 #19 gtavc2007 的帖子

咁你咪當佢地發緊din...食錯野...咁囉....
冇野ge..如果佢地仲當你係兄弟..一定會搵番你!!BE HAPPY!!!!!:P :P

2012-4-5 09:05 PM gtavc2007
回覆 #20 yuyu907 的帖子

fb unfd埋我tim
你認為呢-.-

2012-4-5 09:07 PM yuyu907
回覆 #21 gtavc2007 的帖子

唔好理佢地...比佢地睇你冇咗佢地唔會死XD

2012-4-5 09:33 PM gtavc2007
回覆 #22 yuyu907 的帖子

所以而家起到搵緊fd;P

2012-4-5 09:38 PM yuyu907
回覆 #23 gtavc2007 的帖子

比心機!!!大把人爭住同你做fd!!!!!:D :D

2012-4-5 11:48 PM gtavc2007
回覆 #24 yuyu907 的帖子

望就咁望啦下-.-

2012-4-5 11:54 PM 666118as
認真:你有D"朋友",真係要唔要都算(苦笑
我自己都唔係一個有好多朋友的人
只有大約一至兩級的人認識我
但係當中真心的朋友真的得可憐
祝你早日有1D真心的朋友吧:)

2012-4-5 11:56 PM 蛇`毒男`變態
係咪潮文黎:em29:

--------------------------------------------

係你o的"fd"25姐,同"戀愛"有咩關係?:em36:

btw,25仔我遇過好多,到而家黎講都係得幾個fd係識左好耐:em09:

2012-4-5 11:57 PM 666118as
回覆 #27 蛇`毒男`變態 的帖子

戀愛好似只係前話...吧(?)

2012-4-6 12:00 AM gtavc2007
回覆 #27 蛇`毒男`變態 的帖子

"你今次仲唔PK? 你本身大把fd 而家冇個sup你 我好心涼"

睇完呢句個心勁寒

2012-4-6 12:14 AM 蛇`毒男`變態
回覆 #29 gtavc2007 的帖子

的確

不過無謂唔開心啦....

佢係想激你姐,你嬲就上當啦.....

你仲有C同G兩個巴打呀.....

回覆 #28 666118as 的帖子

係呀好正呀大大:clown:

頁: [1] 2