2012-3-22 06:57 PM ohshit
MC

[url=http://www.youtube.com/watch?v=PIkpiY81oCk][font=微軟正黑體][size=7]想學的影片[/size][/font][/url]

[size=6][font=微軟正黑體]如果邊位高人 識得整 個個 隱藏機關的話
請拍片(最好) 逐步逐步 教我
獎勵我所有YK(後來學識後)  
會獎勵我所有YK比你[/font]
[/size][font=微軟正黑體][/font]
[font=微軟正黑體][/font]
[font=微軟正黑體][size=7]懸賞價格[color=red]不用[/color]理會   [/size][/font]
[font=微軟正黑體][size=7]學識後一定有多[color=blue]1880YK[/color][/size][/font]
[font=微軟正黑體][size=7][color=blue]
[/color][/size][/font]

[[i] 本帖最後由 ohshit 於 2012-3-22 09:22 PM 編輯 [/i]]

2012-3-22 06:57 PM hinhin5611
哥哥我原諒你小朋友,心智未成熟,傻傻地+低能
e個咪又係紅石+活塞原理
係youtube睇條片果陣我真係笑左
兄台搵到條片,但又唔搵下link
自己睇野唔細心,咁就係你的問題
我唔洗1分鍾就搵到教學 link

2012-3-22 07:09 PM 〤暗影〤
[quote][b]原帖由 [i]ohshit[/i] 於 2012-3-22 06:57 PM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=83381&page=1#pid916756][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
想學的影片

如果邊位高人 識得整 個個 隱藏機關的話
請拍片(最好) 逐步逐步 教我
獎勵我所有YK([color=Red]後來學識後)  [/color]
會獎勵我所有YK比你

懸賞價格不用理會 [/quote]
308YK幣
番鄉下_ _la你
大家小心

2012-3-22 07:11 PM 666118as
回覆 #2 〤暗影〤 的帖子

你點知佢學識後冇1880YK?

2012-3-22 07:18 PM KAI徽IAK
信樓主一成,
我會雙目失明,
話說之前我幫佢解決問題好似說好的20YK至今都未比我A_A

2012-3-22 07:35 PM ohshit
回覆 #4 KAI徽IAK 的帖子

[font=微軟正黑體]比返你lol   但係要證據(internet) 證明[/font]

[[i] 本帖最後由 ohshit 於 2012-3-22 07:52 PM 編輯 [/i]]

2012-3-22 07:43 PM KAI徽IAK
回覆 #5 ohshit 的帖子

你唔想比未唔好比lor,
我只係想帶出一點:你誠信有問題。
即使我搵返你張帖,到時你咪又會話:我一早比左你,係你自己話冇。
btw, 冇人會想要你既YK幣
=============================================
想學MC野,
請自行到Youtube搵。

2012-3-22 07:46 PM ohshit
回覆 #6 KAI徽IAK 的帖子

[font=微軟正黑體]我比左你啦

只係被逼溫書而唔會日日上YK (唔記得有D咩野要做)

我知你係 好勁既      你試下學     我比埋後台設置個網比你[/font]

[[i] 本帖最後由 ohshit 於 2012-3-22 07:52 PM 編輯 [/i]]

2012-3-22 07:49 PM KAI徽IAK
回覆 #7 ohshit 的帖子

唔好意思,
本人只是路過答爹,
冇諗過幫人。
================
反正今日既運氣已用盡,
聽日又會過地獄,
咁我幫黎積德都冇用。

事實上,本人中五要做SBA,又要搞SF片,點都唔得閒~
更何況,老師有話:「陌生人既野最好唔好收,小心會爆炸」

2012-3-22 07:52 PM ohshit
回覆 #8 KAI徽IAK 的帖子

[font=微軟正黑體]我小六  金日開始考試啦(Pre-S1)  

有咩關係    論壇係公平的   無分陌生人[/font]

2012-3-22 08:00 PM K-ON柴可夫CK!
樓主~

我冇錢~可唔可以卑我?

話說

YK幣咩來?食得?

可以充饑?

2012-3-22 08:02 PM ohshit
回覆 #11 K-ON柴可夫CK! 的帖子

[font=微軟正黑體][size=6]在[color=red]#13[/color][color=black]帖[/color]以下的帖 會以 某個原因(罵戰)而扣分或(關閉主題)[/size][/font]

[[i] 本帖最後由 ohshit 於 2012-3-22 08:36 PM 編輯 [/i]]

2012-3-22 08:10 PM 〤暗影〤
回覆 #10 ohshit 的帖子

a u dreaming???Pre-S1 3月考
乜野叫某個原因:clown:
#13帖[color=Red]以下[/color],i'm last post

頁: [1]
查看完整版本: MC