2012-3-14 09:08 PM ohshit
People

2條問題

1.同台sms洗唔洗錢
2.$8 3000個sms  點續期(自動?!)

2012-3-14 09:20 PM shredder
1) 睇你用咩plan

2)應該要去多次客服度申請

2012-3-14 09:23 PM keith_keith
People?

得Peoples炸喎

2012-3-14 11:52 PM 啊BeN
1。如果係上台 同台sms系唔洗錢 如果儲值卡就見2。

2。8蚊超值sms可用於同台sms三千粒任扔 當然 如果你到左一個月係會重新計算

如果你張卡入面無錢既話就自動取消 如果你有錢就自動扣除8蚊既服務費

當然 你張卡里面既錢扣完之後小過0。5$就自動凍結張卡直到你下次入錢先會解凍
                                                          ^~~可用於儲值卡

2012-3-15 04:26 PM ohshit
回覆 #4 啊BeN 的帖子

咁如果 send 媒體 sms 咁 計唔計 $8/3000 個plan

2012-3-15 04:55 PM keith_keith
回覆 #5 ohshit 的帖子

MMS好似係另計

用2G/3G plan就有quota俾你用

2012-3-15 05:56 PM ohshit
回覆 #6 keith_keith 的帖子

有冇 個電話號碼比我

2012-3-15 08:44 PM keith_keith
回覆 #7 ohshit 的帖子

咩電話號碼?
=============================================
MMS 訊息收費:
傳送「多媒體訊息」        優惠收費 $0.5 [1]
傳送「國際多媒體訊息」附加費        $3
接收多媒體訊息        免費

[1] 優惠有效期直至另行通知。

[url]http://www.hk.chinamobile.com/p_messaging_mms_tc.jsp[/url]

2012-3-15 08:51 PM ohshit
比喻 申請 $8/3000 個 SMS 就按 *143#  咁呢個plan呢

2012-3-15 08:52 PM keith_keith
回覆 #9 ohshit 的帖子

個plan係要上台

詳情要去門市問

2012-3-15 08:58 PM ohshit
回覆 #10 keith_keith 的帖子

咁冇野啦 ;P 以為可以...添

頁: [1]
查看完整版本: People