YK Forum » Minecraft » MC 創立伺服器

2012-2-28 06:29 PM ohshit
MC 創立伺服器

如題  重重獎勵

準備:-----

[fb]close[/fb]

[[i] 本帖最後由 ohshit 於 2012-2-28 06:45 PM 編輯 [/i]]

2012-2-28 06:29 PM KAI徽IAK
回覆 #14 ohshit 的帖子

係咩宗旨??
=========
本人已提供google,
MC開ser,自己睇=]

2012-2-28 06:54 PM tony9213
樓主連ser都唔識開:em35:
唔識玩就唔好玩la
又話買左入唔到o既

2012-2-28 07:03 PM KAI徽IAK
相信我,好似樓主連google同埋去其他forum睇都唔睇既人根本唔洗理佢。
================================================
開ser自己搵……
就算你開左ser,
應該冇咩人入A_A

2012-2-28 07:12 PM tony9213
讚好
=========================================================
好憎人哂命!
有錢仔買正版,開帖哂
仲要個簽名圖片係度哂自己買左microsoft office:em39:

2012-2-28 07:15 PM KAI徽IAK
回覆 #4 tony9213 的帖子

你知唔知道,
買microsoft office既人係白痴(87)先會去買~
而家用open office啦=]
(雖然本人的lumia 800要用microsoft office)
================================
MC 創立伺服器……
[url]https://www.google.com/search?client=opera&rls=zh-tw&q=MC+%E5%89%B5%E7%AB%8B%E4%BC%BA%E6%9C%8D%E5%99%A8&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest[/url]
多謝我啦,
唔該20 YK
做人要有腰骨=]

2012-2-28 07:29 PM ohshit
回覆 #5 KAI徽IAK 的帖子

你比一個網係詳細教學

2012-2-28 07:31 PM 〤暗影〤
回覆 #6 ohshit 的帖子

a u ok?
幫你仲要係度呀枝呀左:em39:

[[i] 本帖最後由 〤暗影〤 於 2012-2-28 07:32 PM 編輯 [/i]]

2012-2-28 07:32 PM KAI徽IAK
回覆 #6 ohshit 的帖子

本人已提供google給樓主,
如果樓主搵都唔搵就係度狗吠,
我只能說你是一位小學「月土5」。
轉「South China Morning Post」:Primary Chicken need to grow up~(本人英文差,請見諒)
認真,今日老師話A12定唔知A幾有一篇講以上既野=]

2012-2-28 07:32 PM ohshit
回覆 #7 〤暗影〤 的帖子

仲呀枝呀左? 你想講咩

2012-2-28 07:33 PM 蛇`毒男`變態
又係膠post一個:clown:

hi你留名先:clown:

2012-2-28 07:34 PM KAI徽IAK
回覆 #10 蛇`毒男`變態 的帖子

睇黎我要大顯神功﹗
發下D膠帖先=]
本人今日飲左兩包陽光檸檬茶,又要開帖了=]