YK Forum » Counter-Strike » CS Online » GuiltyKiller山花|第二部個人跳躍小品【1080P】

2012-1-18 06:33 PM warmanwai
GuiltyKiller山花|第二部個人跳躍小品【1080P】

[b][size=6][color=Red]1080P全高清![/color][/size][/b]

這是我二部跳躍小品 跳點比之前加強了 [ 跳得很辛苦@.@ ]

希望大家喜歡吧 !

[觀賞影片]
[youtube]hLwhfcoOeSM[/youtube]

先預祝大家新年快樂^.^

看完片段之後如果有任何我需要改善的地方 請務必要和我說!

你的回覆就是我進步的源動力!!

2012-1-18 06:37 PM benny
你又跳[color=White]樓[/color]呀,得閒打災厄???

2012-1-18 06:43 PM barickcyli
睇左啦^^你套套我都有睇^^

2012-1-18 06:46 PM K-ON柴可夫CK!
1.6來咋
好多作弊方法
錯區,e個都唔系cso來
做咩系CSOnline區

2012-1-18 06:54 PM tomy11
支持山花新作品~
..

2012-1-18 07:23 PM kenneth211
回覆 #4 K-ON柴可夫CK! 的帖子

留意槍mdl:em32:
============
如果你話改mdl+叫其他玩cso嘅人用1.6:em16:
我都無計:clown:

2012-1-18 10:00 PM benny
紅awp呀-.-你地唔好睇錯以為係awp-.-

2012-1-18 10:10 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #6 kenneth211 的帖子

好心你留意下手喇
0:33

2012-1-18 10:11 PM warmanwai
回覆 #4 K-ON柴可夫CK! 的帖子

不過大部份到係CSO到拍
我廢事發係CS區
仲有
我強調我並沒有更改重力 一切同cso既一樣

2012-1-22 01:44 AM hkpk
好野~好野
掰掰~掰掰  
你啊
awp lj大石
起碼要lj248啦
點解唔見你fing既~

2012-1-22 11:06 PM warmanwai
回覆 #10 hkpk 的帖子

我都唔係用LJ跳=.=
awp LJ一定跳唔到248:em35: :em35: :em35:
我用CJ跳:em35:

2012-1-22 11:08 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #11 warmanwai 的帖子

佢系話

你平時一定要248先可以用awp跳到大石

===========================

重力唔系問題

重要系100aa同埋個唔知乜也指令

頁: [1]