YK Forum » 戀愛 » 一講起我就把鬼火la

2012-1-10 11:45 PM 666118as
一講起我就把鬼火la

一講起我就把鬼火la,我相信各位都知我好宅吧。
E件事係咁的,話說係不久之前。
我成班D女仔係咁打比我,煩_住哂。
好,我忍佢地。
但係有次人渣到2:30a.m打黎,但係我打ing機
未訓,我好好人,冇cut佢地線,同佢地傾咗半個鐘又多
但係又唔可以話傾,我只係聽佢地吹水.......
最後佢地問我問題
佢問:如果你會簡同一個鍾意你的人定個一個你鍾意的人一齊
我心諗:Hi,關你春事
我答咗我真心個句:我只會同Erio一齊,三次元只係垃圾。
佢地講咗邊個鍾意我,好似係個條友叫佢地爆料
我只係以平常心面對,答咗:係既,係既。
咁就收咗線
我諗:我又唔係令仔,又宅,又串,又比人話變態。
Why she will like me ?
但係E個唔係重點
又係今日,唔可以話今日
我個班D女仔成日叫我做爺爺,又叫一個女仔做嫲嫲,我心諗:又關我事?
個女仔成日行過來打我
明知我係M :clown:
真係好煩,如何成功又快速又霸氣又唔hurt人又唔會比人插的方法拒絕人?

2012-1-10 11:53 PM SorgaGinger
:o :o
幾精彩wor你既經歷!

又快速又霸氣又唔hurt人又唔會比人插
有d難度

不過你同佢d fd(打俾你個d)講唔得咩?間接冇咁hurt ma

2012-1-11 07:22 AM tomy11
回覆 #1 666118as 的帖子

你令我有想打你既沖動:clown:

btw
而家2次元最高..

3次元唔攪住

拒絕法係轉校

2012-1-11 09:08 AM samken12345

人類就係咁架啦:angel:

2012-1-11 10:08 AM 小蛙
如何成功又快速又霸氣又唔hurt人又唔會比人插的方法拒絕人?

呢個真係大難題a_a!個境界太高~_~我去唔到-.-

2012-1-11 10:15 AM 米奇wovgha
唔理佢就得
頂到三、四個禮拜佢就唔理你

2012-1-11 11:50 AM 小狗x托柒

最快速最霸氣就系
sorry我有女朋友88

2012-1-11 12:55 PM gtavc2007
直接同佢講唔值得為我做咁多囉 不過冇覇氣

2012-1-11 01:00 PM 666118as
回覆 #8 gtavc2007 的帖子

This :clown:
[youtube]nLUmcarMeDE[/youtube]

2012-1-11 02:10 PM Rachel@YK
我有病咪行埋黎:clown:

2012-1-11 03:28 PM vitovitohon
幾好ar...我仲宅...你起瑪有人鍾意...
btw 好似串我地wo..

2012-1-11 03:34 PM 666118as
回覆 #11 vitovitohon 的帖子

你咁叫宅?_?
Interesting

2012-1-11 03:50 PM vitovitohon
回覆 #12 666118as 的帖子

好串串貢咁

好..我輸了,你最宅

2012-1-11 03:55 PM 666118as
回覆 #13 vitovitohon 的帖子

冇串人的打算
我係YK Forum原全睇唔出你有宅氣:O)

2012-1-11 04:13 PM vitovitohon
宅不一定要在YK=3=

2012-1-11 04:24 PM samken12345
回覆 #15 vitovitohon 的帖子

睇你頭真係完全睇唔出:angel:

2012-1-11 04:25 PM 666118as
回覆 #16 samken12345 的帖子

人不可以貌相
明白嗎?

頁: [1]
查看完整版本: 一講起我就把鬼火la