YK Forum » 戀愛 » 唔通愛一個人真係咁難?

2012-1-8 03:56 PM vitovitohon
唔通愛一個人真係咁難?

你愛她 但又不知她愛不愛你 自己心亂如麻 每次見到她 都有股衝動想跟她聊天 但沒有勇氣 每一分每一秒又想著她 口中雖說放棄 但心中卻掛念

2012-1-8 04:07 PM 啊BeN
你愛既 你得唔到

你唔愛既 你甩唔到

2012-1-8 04:10 PM vitovitohon
好似小狗托柒咁????

2012-1-8 04:13 PM 666118as
回覆 #1 vitovitohon 的帖子

你1D都唔痛苦
真正的痛苦係你愛的人愛你
你也愛她/他
可是命運卻不能成就你們

2012-1-8 05:53 PM 小蛙
回覆 #4 666118as 的帖子

讚成;D
你講既一定仲痛苦v_v

2012-1-8 09:39 PM 小狗x托柒
回覆 #1 vitovitohon 的帖子

其實如果佢系鍾意你;;你會feel到
點解要召喚我==
認同
因為人地鍾意你;;
多數會改一個整系佢叫得o既名(例:肥婆 愛妃,,,等等:) )

2012-1-8 09:52 PM vitovitohon
係學校比d女仔叫vito仔-.-

2012-1-8 09:59 PM 小狗x托柒
回覆 #7 vitovitohon 的帖子

鍾意你o既人吾會咁叫你:em32:

2012-1-8 10:02 PM SunnyVilla
回覆 #7 vitovitohon 的帖子

中意尒果個通常會彈尒;;

2012-1-8 10:03 PM 小狗x托柒
回覆 #9 SunnyVilla 的帖子

我味試過比"鍾意我"o既人彈==
比佢鬧就有--

2012-1-8 10:09 PM vitovitohon
但我宜家的問題係有一個女仔鍾意我 (我唔鍾意佢) 之前x'mas party我鍾意個女仔係呀sir的要求下要寫有d人既名(包括我) 佢係黑版寫vito仔 即刻比鐘意我個女仔話 我果時超火lo 人地寫咪寫lo 關你咩事 但又唔想直接拒絕 所以鍾意人又煩 比人鍾意更煩

2012-1-8 10:10 PM 666118as
回覆 #10 小狗x托柒 的帖子

我只有比佢打.3.''

2012-1-8 10:10 PM SunnyVilla
回覆 #10 小狗x托柒 的帖子

尒隻怪獸只是個別例子而己:)

2012-1-8 10:17 PM 小狗x托柒
回覆 #11 vitovitohon 的帖子

鍾意人就勇敢去爭取;;
下下都得個睇字;;自己會仲辛苦
[size=7][color=red]都分左手仲叫人怪獸[/color][/size]

2012-1-8 10:34 PM vitovitohon
托柒 你唔明架啦 我又無錢 星六日又唔可以同佢出街 又矮 自卑x10...

2012-1-8 11:09 PM 小狗x托柒
回覆 #15 vitovitohon 的帖子

我夠冇錢啦==
我咪又系死慳死抵咁比錢條女洗:em35:
番學都可以架姐;;
拍拖吾一定要日日見:handshake

2012-1-8 11:15 PM vitovitohon
咁又係wo  你form幾

2012-1-9 12:33 AM 小狗x托柒
回覆 #17 vitovitohon 的帖子

我F4==
一日得40==早餐中午都吾夠:L :L