YK Forum » 戀愛 » 究竟系心痛定系心up..?

2012-1-8 03:02 AM 小狗x托柒
究竟系心痛定系心up..?

[b]權我都吾開;;想睇就睇
有一直留意開我o既人都知咩事:orz::orz:
[hr]red[/hr]
[color=Blue]一天又一天的過去;;;傷自然已經淡去;;
但這種感覺;;究竟是我心軟的錯;;還是我放不下去:em36::em36:
時間已流逝;;當楚不珍惜的誰??已不是問題;;;
因為她已經是屬於另一個人[/color]
[hr]red[/hr]
[color=Red][size=5]回覆請不要針對某人;;請以樓主說法回答[/size][/color][/b]

[[i] 本帖最後由 小狗x托柒 於 2012-1-8 03:35 AM 編輯 [/i]]

2012-1-8 08:22 AM shredder
過去左就係過去左,,
無謂再諗番

2012-1-8 09:53 AM ab1100cc
你喜歡她嗎???

2012-1-8 10:59 AM 禁止戇鳩
諗返系正常既:)
吾關放吾放得底事

2012-1-8 12:12 PM 小蛙
時間可沖淡一切@@?

2012-1-8 01:10 PM 小狗x托柒
[b][color=Red][size=5]第一;;多謝大家用樓主方式回答^_^[/size][/color]
始終我成日都諗住同佢o既一點一滴;;
說不上喜歡;;;
可能只是關心一種吧;;
但我吾想再記起==
好似我句新名言
[color=Red]不想再約束不要再痛苦[/color]
系掛:em40:
我都吾知幾時先沖淡到[/b]

2012-1-8 01:23 PM Rachel@YK
既然放低咗就唔好諗番啦:smile2:
橫掂你都變番單身:em33:應該開心先係:em32:

2012-1-8 02:06 PM 小狗x托柒
回覆 #7 Rachel@YK 的帖子

又吾算諗番
只系回想番合照個張相;;
會有小小感觸

2012-1-8 02:33 PM K-ON柴可夫CK!
過去就算
你依家搞到好似好唔捨得佢甘
卑佢看到只會取笑你

[[i] 本帖最後由 K-ON柴可夫CK! 於 2012-1-8 03:52 PM 編輯 [/i]]

2012-1-8 03:51 PM 小狗x托柒
回覆 #9 K-ON柴可夫CK! 的帖子

我吾信佢冇:em36:
但佢有幾緊張我;;有幾愛我;;佢自己知:em35:
btw乜野叫取消你:em11::em11:

2012-1-8 03:53 PM K-ON柴可夫CK!
回覆 #10 小狗x托柒 的帖子

:D
分左手仲系度諗佢
你系真心同佢斷絕關係就以後都唔提佢

2012-1-8 04:07 PM vitovitohon
我又黎啦
------------
分隔線
愛一個人很容易 放下很一個人很困難 你總會期盼你與她的日子 本人並不同意時間可以沖淡一切 發生了便是發生了 你只可以將你的傷心&痛苦寄於其他方面

2012-1-8 09:19 PM 小狗x托柒
回覆 #11 K-ON柴可夫CK! 的帖子

我只系吾想分左手做吾到朋友而且;;;
吾通真系咁憎我??分手個個吾系我:L :L
你次次講o既野我都好認同;;

頁: [1]
查看完整版本: 究竟系心痛定系心up..?