YK Forum » 短文小說 » 呵呵咁多位我返黎喇:D

2011-12-24 01:01 PM Rachel@YK
呵呵咁多位我返黎喇:D

[size=4][color=darkred]可惜未諗到名._.
呵呵自介一下:em37:
[女]穎; 我自己:tongue2:得閒鐘意作下歌寫下文,個樣...中上呵呵.
[女]螢; 穎友,八八卦卦,個樣比得上穎.
[女]雪; 螢,穎友,好幫得手,三個女囝一個墟~~~~~
[男]傑; 靚囝一名也,成績中上.
[男]狄; 跳街舞好型,成績算唔錯的說.
[男]軒; 最好自信,成日冧女
[女]宜; 校花,成績差到啊媽都唔認得.
[女]巧; 成日擦宜鞋,搞到啊爸啊媽齊齊跳樓瓜咗
[男]謙; 校草一名,同宜拍拖,激到啊爸死_咗,啊媽跟佬走.
[男]言; 勁暴力,日日同謙落機舖打禨,都唔知打死過幾多人.[/color][/size]
[size=4][color=#8b0000]第一章返黎先po:em37:[/color][/size]
[size=4][color=white]幫我諗名._.[/color][/size]
[size=4][color=white][color=darkred]ctrl+A pls:clown:[/color][/color][/size]

2011-12-24 01:03 PM mar041106
點解你地甘鐘意先作角色再作故事=w=?
不嬲我都即興.......

2011-12-26 12:48 PM Rachel@YK
回覆 #1 Rachel@YK 的帖子

好啦我返黎喇:em37:
章一~~~
宜: 你講乜啊八婆返歸啦.
㯋: 喂你夠喇喎...
巧: 呢度幾時輪到你講野啊.
雪: 我地唔好同佢嘈啦.
㯋: 螢你冇事吖嘛?
螢: 我?我...我冇事.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[佢地行開咗]~~~~~~~~~~~~~~~~~~
傑: 咦?做咩螢塊臉有個手掌印嘅?
雪: 唉...都係嗰個宜啦,唔小心踩到佢就摑咗佢一下.
狄: 又係個宜牙?呢個人,個個都話佢靚,搞到自己成個公主咁...
軒: 佢無藥可救架喇.
傑: 螢,唔好唔開心啦.
螢: 哦.
~~~~~~~~~~[章一完88:angel:]~~~~~~~~~~~~~

2011-12-26 12:51 PM 〤暗影〤
回覆 #3 Rachel@YK 的帖子

一個字:少

下次再少吖笨

:@

2011-12-26 01:01 PM Rachel@YK
回覆 #4 〤暗影〤 的帖子

車你理得我多定少吖:0)

2011-12-26 01:20 PM 〤暗影〤
回覆 #5 Rachel@YK 的帖子

我系讀者,我有權理
5好po 吖笨

2011-12-28 02:35 AM orz1515
--------------------------------
「主人主人~我很悶例~陪我玩陪我玩~~~」
「初音到一邊自己玩吧,我還在等作者出文呢。」
---------------------------------

2011-12-28 04:54 AM 啊BeN
Lm待閱:angel:

2012-1-9 02:04 PM Maggie@YK
劇本文,冇排版,標點符號冇全型,刪節號錯,口語

2012-1-9 02:41 PM 米奇wovgha
回覆 #9 Maggie@YK 的帖子

駛唔駛咁踩人啊
:em32:

2012-1-9 02:58 PM 蛇`毒男`變態
咁似潮文o既?:clown:
btw一鍵留名:clown:

2012-1-9 03:20 PM Maggie@YK