YK Forum » 模型 » 綠色1/100 MG獨角獸高達

2011-10-4 04:47 PM K-ON×梓
綠色1/100 MG獨角獸高達

[IMG]http://i.imgur.com/ziMWP.jpg[/IMG]
[IMG]http://i.imgur.com/DIMh4.jpg[/IMG]

產品資料
原作 : 機動戦士ガンダムUC  
[color=Purple]発売予定日 : 12月 (10/3予約開始) [/color]
定価 : 8,400円
代引・先払い : 6,300円 ([color=Red]通常価格 6,720円[/color])

[[i] 本帖最後由 K-ON×梓 於 2011-10-4 04:50 PM 編輯 [/i]]

2011-10-4 04:57 PM ttin159tw
好漂亮的綠色!!
整體的感覺超帥氣~
心動~!!

2011-10-4 05:00 PM tomy11
綠色...
都係紅色型D= =

2011-10-4 05:03 PM K-ON×梓
回覆 #2 ttin159tw 的帖子

最好暫不要買
不知道可不可以解除NT-D
可能係D綠色唔配佢一身既裝備

2011-10-4 05:10 PM tomy11
回覆 #4 K-ON×梓 的帖子

綠色好有雜卒FEEL的說

話說.獨角有咁多武器架咩= =

2011-10-4 05:15 PM mar041106
就禁睇應該同red ver.同骨格,
可唔可以就禁買武器:orz:

2011-10-4 05:17 PM K-ON×梓
回覆 #5 tomy11 的帖子

可能型d =]
我諗冇咩可能...可以我都想買

2011-10-4 05:20 PM mar041106
回覆 #7 K-ON×梓 的帖子

我鐘意我隻red ver.多D
就禁買武器只係講下組,
BXXXX唔會禁好人格:angel:

2011-10-4 05:21 PM K-ON×梓
回覆 #8 mar041106 的帖子

之前個mg 00都係
俾得一粒led但係個模型要5粒- -

2011-10-4 05:23 PM KAI徽IAK
聽講綠色係真正既NT-D系統= =
紅色唔係真正
(好似,睇劇場版/小說咪知lol)

另外,好似一早睇過了- -
(係電擊hobby一早show過)

2011-10-4 05:26 PM mar041106
回覆 #10 KAI徽IAK 的帖子

ar......
我係2年前係c_c_睇過:clown:

2011-10-4 05:30 PM KAI徽IAK
回覆 #11 mar041106 的帖子

原來有2年咁耐??:clown: :clown:
我真係唔知有咁耐了= =

+回正題,又係bandai呃$作

2011-10-4 06:22 PM barickcyli
好Q7呀,點解佢專出D垃圾架

2011-10-4 06:27 PM CSO殺人狂
o...E個係Unicorn裝左精神骨架ge型態黎嫁.

2011-10-4 06:28 PM K-ON×梓
回覆 #13 barickcyli 的帖子

獨角獸改左綠色
好學唔學,學埋晒d cso既野''改色昆錢''

2011-10-4 06:34 PM KAI徽IAK
其實唔係Bandai學cso,
而係相反=]

Bandai最近常有的呃$作:
三國傳系列,有真咩咩高達,之前未出動畫就咁咩咩高達- -
即係加多左個「真」字就再出過- -

呢個情況,佢多左武器再加上係綠色咁解= =

2011-10-4 07:06 PM anguslo123