YK Forum » 手提遊戲 » [轉載] 《真三國無雙6》召喚獸入手方法+武器購買攻略

2011-8-26 03:54 PM wcwgary320
[轉載] 《真三國無雙6》召喚獸入手方法+武器購買攻略

一:召喚獸入手方法:

按照買的順序最後就可以購得熊貓!!!

座騎:一般馬:跑速180;190;200;210 突破都10 各3000元

座騎:熊;象:跑速180 突破100;200 各20000元

召喚獸:鷹;狼;虎;熊貓:攻擊:180;220;240;160(外加補血) 各20000元

特殊座騎:絕影-跑速220 突破20 關卡:亂世群狼戰

共鬥武將:聘請金額都是1000元

幽州:孫尚香;張飛;劉備;蔡文姬

冀州:趙雲;關羽;張郃;張角;甄姬

青州:太史慈;袁紹;練師

徐州:諸葛亮;許褚;凌統;諸葛誕

并州:張遼;貂蟬;呂布;郭淮

司州:司馬懿;司馬師;司馬昭;王元姬;關索;鮑三娘

兗州:典韋;夏侯淵;徐晃

雍州:董卓;馬岱

豫州:夏侯惇;曹操;曹丕;呂蒙;小喬;大喬;鐘會

揚州:周瑜;陸遜;孫堅;周泰;孫權;丁奉

2011-8-26 03:56 PM bustercheung
No photo no talk-,-

2011-8-26 04:01 PM keith_keith
圖呢Hi你:em39: :em39:

2011-8-27 01:34 PM s960501
沒圖沒真相
口說無憑阿

2011-8-28 03:16 PM calvinngth111
如果樓主有圖會更加好~

2011-8-28 03:17 PM tomy11
係真既...我ps3果隻一早爆左..
事實黎

2011-8-28 03:22 PM 永恆之風
我都想玩,不過我冇ps3=.=
我本身係無雙迷黎xdd
不過我覺得有圖有真相,會好d

2011-8-28 03:29 PM tomy11
回覆 #7 永恆之風 的帖子

玩psp版囉= =
雖然psp版廢好多

2011-8-28 03:31 PM 永恆之風
回覆 #8 tomy11 的帖子

冇錢呀就係
而家等緊6000元叫阿爸買部ps3返黎
我一向都玩ps2的sp版架嘛,而家又唔出

2011-8-28 03:38 PM tomy11
回覆 #9 永恆之風 的帖子

6000元-_-?
而家ps3前排先降價..2000元左右....10月又出三無6加強版= =

2011-8-28 03:43 PM 永恆之風
回覆 #10 tomy11 的帖子

等政府派6000元,徵用阿爸個2000元買p3,跟住佢自己洗
10月個加強版會加d咩=.=??

2011-8-28 03:44 PM tomy11
回覆 #11 永恆之風 的帖子

多左3個角....自己上網睇.
有番free mode.有個新既國傳mode.
不過舊(正常版)果個國傳mode要有番舊果隻碟先有得玩

2011-8-28 03:47 PM 永恆之風
回覆 #12 tomy11 的帖子

原來你講猛將傳,我仲以為係咩新奇玩意添
總之兩隻買齊就得啦!
不過我個p3要等到11月6000元黎個時先有,唉~~

2011-8-28 03:49 PM tomy11
回覆 #13 永恆之風 的帖子

差唔多呀..11月幾好~
10月25bf3..11月8 cod8...12月1..gvg..
e幾隻都係我今年年尾唔理有冇錢都一定會買..
仲有錢多.就買埋winning2012同dead island

差d唔記得..仲有星矢無雙都係年尾出

[[i] 本帖最後由 tomy11 於 2011-8-28 03:52 PM 編輯 [/i]]

2011-8-28 03:52 PM 永恆之風
回覆 #14 tomy11 的帖子

fifa的人物像真好d,正d喎
不過我死都要買左三無6同戰無3z先!

2011-8-28 03:55 PM tomy11
回覆 #15 永恆之風 的帖子

fifa...雖然而家己組係fifa當道..不過我d fd玩開winning..

2011-8-28 04:00 PM 永恆之風
回覆 #16 tomy11 的帖子

咁又係,但係winning的譯名同埋隊徵有時唔多掂喎

2011-8-28 04:01 PM tomy11
回覆 #17 永恆之風 的帖子

我慣左了...隻隻都慣左自己改名同隊徵

2011-8-28 04:02 PM 永恆之風
回覆 #18 tomy11 的帖子

哈,我阿爸有時都係咁,執下d樣,整下個名咁樣xdd

頁: [1]