YK Forum » 戀愛 » 如果一日有個人同你表白,你會唔會作出回答?

2011-6-17 07:42 PM 雲妮
如果一日有個人同你表白,你會唔會作出回答?

如果係我,我唔會話佢知道自己嘅心意,,yes or no
因為有人鐘意,係我嘅驕傲
一旦拒絕佢,就冇人一直係你身後追隨你
直到佢自己放棄or發現原本我係咁...殘忍...

如果係以前嘅我,一定絕情咁拒絕...
一樣殘忍...
但係移加更殘忍....:lol

(我起人身上學黎...):em35:

2011-6-17 07:56 PM samken12345
回覆 #1 雲妮 的帖子

我會直接講...
[color=White]我係宅男[/color]:clown:

2011-6-17 08:00 PM kennethlo321
我會直接講...
我係宅男

^正呀xddd:lol

2011-6-17 08:09 PM samken12345
回覆 #3 kennethlo321 的帖子

最好都係...
[color=White]我冇錢買野送俾你
有都去買H漫[/color]:clown:

2011-6-17 08:50 PM 天上的戀人
我都會直接講....廢事佢煩住晒,大家做個FRIEND都仲得

2011-6-18 04:43 PM 雲妮
回覆 #5 天上的戀人 的帖子

當一個人同你表白咗,就好難做番朋友
因為關係覆雜....

2011-6-18 09:20 PM 天上的戀人
係咩...咁由嗰個人決定囉,如果佢可以死心又唔憎我既話咪做返朋友算

2011-6-18 10:03 PM 星月`穎
拖住會好攰;
直接講會好hurt;
最好保持朋友關係;
咩事都冇;

2011-6-20 08:47 PM 雲妮
回覆 #8 星月`穎 的帖子

咁點同佢講先可以保持朋友關係?

2011-6-20 08:52 PM samken12345
回覆 #8 星月`穎 的帖子

之後就...
搵個fd過黎
[img]http://img.anyanother.com/data/56883.jpg[/img]

2011-6-20 09:15 PM 星月`穎
RE; 雲妮;
難囉; 其實吾係講嘅問題;
係要戈個人明吾明冇可能嘅問題;

RE; samken12345;
咁如果已經係同性戀呢(?)-,-

頁: [1]