YK Forum » 戀愛 » 唔知表唔表白好....

2011-6-7 09:21 PM jacky456
唔知表唔表白好....

一個女仔  佢知道我鐘意佢  
好多人都知我鐘意佢  d人又成日同個女仔講話咩 x太    (x=我個姓)
佢有事叫人幫手  人地幫唔到 d人就話 唉 搵你老公幫手喇

佢知道我鐘意佢  但佢又成日同我講野  可能佢接受我
唔知表唔表白好

我係班上極壞既學生=]

2011-6-7 09:22 PM 比比比比
表啦 唔試下點知佢心意BO

2011-6-7 09:25 PM kennethlo321
樓主100%同我一樣,同胞~

2011-6-7 10:07 PM jacky456
T^T       揮手

2011-6-7 10:13 PM kennethlo321
回覆 #4 jacky456 的帖子

give me five~
同胞、好兄弟:)
真係100%相同
==========================
一個女仔  佢知道我鐘意佢  
好多人都知我鐘意佢  d人又成日同個女仔講話咩 x太    (x=我個姓)
佢有事叫人幫手  人地幫唔到 d人就話 唉 搵你老公幫手喇

佢知道我鐘意佢  但佢又成日同我講野  可能佢接受我
唔知表唔表白好

2011-6-8 07:59 PM 27284252
不如比你個MSN我 一齊傾下

2011-6-9 02:35 PM L0vE_ChI3G
回覆 #1 jacky456 的帖子

我同你一樣`BUT我係女戈戈:'(

2011-6-9 03:45 PM davidlee1235
表白啦,你D同學都知啦

2011-6-9 05:38 PM 27284252
咁好喇 星期五我就去表白 姐係聽日

啊! 唔記得講 樓主係我分AC 我用果個AC黎開POST

2011-6-9 05:42 PM terry4262006
gogogogo!!
可能得一次chance ga ja:)

2011-6-9 05:58 PM 小狗x托柒
回覆 #1 jacky456 的帖子

那麼個女囝知你冇心機
佢有冇問下你,,做乜野個o的??

2011-6-9 06:19 PM 27284252
冇T^T   嗚...................

2011-6-9 11:51 PM davidlee1235
係就快D,唔係就88得

2011-6-18 09:02 PM williamyii77
表白啦~
我支持你~~~~~~~~~~~~~

頁: [1]
查看完整版本: 唔知表唔表白好....