YK Forum » 戀愛 » 花心一問

2011-6-5 05:03 PM anson199799
花心一問

我F.2既
件事係咁既,,咁有一日呢,我果班有個女仔知道我鍾意個F.1
之後佢就幫我溝佢啦,,之後我同我個班個女仔都有FD左,仲做埋兄弟(FaceBook)
咁我同個F.1女仔都熟左,,但係唔知點解,,我就開始對我個班個女仔有左好感...
咁我係咪好花心,,同埋我應該要邊個好><...

2011-6-5 05:25 PM K-ON柴可夫CK!
兩個都要埋:lol

2011-6-5 06:32 PM 心情
係你心智未成熟'
根本唔知咩叫中2咩叫愛咩叫好感'

2011-6-5 07:36 PM fs776
回覆 #3 心情 的帖子

好波,:D
你要搞清楚先至好去愛
否則依段感情一定好快散

2011-6-5 07:39 PM 小狗x托柒
回覆 #1 anson199799 的帖子

[color=Red][b]樓主同我個團入面某人一樣
[size=6]衰貪心[/size]
吾該
你系鍾意人就認認真真
對其他女囝,,,
吾該整系比好感佢
吾好諗住再鍾意第二個
你要記住
[size=7]你系有婦之夫!![/size][/b][/color]

2011-6-5 10:33 PM violet0418ki
有好感啫,係吾係 ?

2011-6-6 11:57 AM anson199799
回覆 #5 小狗x托柒 的帖子

係既,,咁我就會努力去追F.1女仔^^
多謝你地既幫忙^^

2011-6-6 11:59 AM kennethlo321
回覆 #5 小狗x托柒 的帖子

[size=7][color=Red]"有婦之夫"[/color][/size]

笑左;P ;P ;P ;P ;P

2011-6-6 01:19 PM 小狗x托柒
回覆 #8 kennethlo321 的帖子

你冇拍過拖我吾怪你:)

2011-6-6 01:22 PM 比比比比
人係咁 有左一樣唔足夠 仲想要多d

2011-6-9 03:47 PM davidlee1235
你同班個個啦,應該有D鍾意你,唔係佢都唔會幫你做咁多野

頁: [1]
查看完整版本: 花心一問