YK Forum » 戀愛 » 跟喜歡的人表白了,原來他也喜歡我,不過.....

2011-5-14 09:31 PM 天上的戀人
跟喜歡的人表白了,原來他也喜歡我,不過.....

[size=5]幾天前,我跟喜歡的男生表白了,可是他並沒有任何反應,我十分白痴地寫了兩封信給他,打算找天放了學親手交他,就在當天,我拿着兩封信和朋友聊天,他突然走過來,我便馬上跑回去把信放回書包裡,誰料我轉個頭,他竟然把信給找出來了,還跟另一個男生一起看,我把信搶回來,然後.....我太激動了,就把信扔進垃圾桶了。晚上我在另一個BLOG打了篇網誌,說 [u][i][color=Magenta]XXX你真係好蠢啊[/color][/i][/u],然後他就留言跟我解釋....唉,我真的好喜歡他,可是他這樣做傷到我了耶,他居然在那時候也不來安慰我...嗚嗚。不過,我跟他QQ時,我問他 [u][i][color=Magenta]你有冇認真鐘意過一個人?,[/color][/i][/u]佢說有,我問是誰,他說.... [u][i][color=Magenta]你囉[/color][/i][/u],我問是不是四年級的時候,他說不是,是六年級......什麼???就是說....現在囉??怎麼可能....他明明說他沒有喜歡的人啊,還說不會跟我說謊,為什麼騙我沒有喜歡的人....??原來....剛才提過的另一個男生,其實是喜歡我的,而男生又是他的好朋友,所以他知道男生也喜歡我的時候,他就狠心放下我了.....可惡..我跟他說[u][u][i][color=Magenta]我又唔鐘意XXX(SORRY,咁講唔好介意)[/color][/i][/u][/u][u][i][color=Magenta]唔通你想成全我地??咁樣有意義咩??[/color][/i][/u]他看了就說覺得自己好傻.....我也是這樣想,白痴,你這樣做對男生不公平啊......我知道你瞞住他是想保護他,可是...你傷到我啊!![/size]

[[i] 本帖最後由 天上的戀人 於 2011-5-14 09:39 PM 編輯 [/i]]

2011-5-14 09:35 PM K-ON柴可夫CK!
如果我系你中意既男仔~
我會當仁不讓!!!!

2011-5-14 09:38 PM 天上的戀人
唉,但佢覺得友情重要D喎...雖然我都係咁諗

2011-5-14 09:51 PM 幻X封
你咪好囉!你喜歡的人都喜歡你...

2011-5-15 11:53 AM 星月`穎
如果佢真係咁懶偉大懶大方嘅話;
我覺得佢鐘意你都有限啦;
感情入面個個都係自私嫁啦;
有邊個吾想幸福(?!)
咁愇大要成全你地;
我覺得係佢吾夠愛你姐;
((個人意見;

2011-5-15 01:48 PM violet0418ki
其實佢係吾係真係鍾意你架??   ←有D懷疑

2011-5-18 05:43 PM 天上的戀人
佢認左啦,佢鐘意我既....
但佢同個男仔真係FRIEND到爆,
而且個男仔又超鐘意我,
我地都唔想HURT到佢,好煩

2011-5-18 06:49 PM violet0418ki
突然間諗起「兩女共事一夫」
==''

2011-5-18 07:00 PM 雲妮
朋友可以比較長長久久....
但愛情可能只會維持一段時間...
我都會選擇做朋友算啦!

2011-5-18 07:31 PM 天上的戀人
唉...明既 明既.....

2011-8-18 09:22 PM mcmcmike
你就好啦,好羨慕你啊!!

頁: [1]